Combray, ICI Paris XL, Sukin, Bourjois en jane iredale...

05:22 - 03:13
luistertijd 05:22 - leestijd 03:13

Nieuw in de winkel in december: winter producten!

ICI Paris XL, Sukin, Bourjois en jane iredale…

Wij hebben weer een aantal producten op een rij gezet die deze maand nieuw in de winkel liggen. Mocht je op zoek zijn naar fijne producten voor de winter, lees dan vooral even door!

Combray mini oils!

Ongeëvenaard bij oxidatieve stress

Het Nederlandse merk Combray ken je waarschijnlijk al van de Facial Oils die enkel twee ingrediënten bevatten, het unieke gepatenteerde antioxidant Oxofulleram en druivenpitolie. Oxofulleram is een zeer krachtige antioxidant, zeker 20x sterker dan vitamine E, en druivenpitolie bevat linolzuur dat rijk is aan omega 6 vetzuren. De olie werkt tegen huidveroudering, het hydrateert, kalmeert, regenereert en verzacht en beschermt de huid. Prachtig is dat het ook onrustige huiden met acne, rosacea en eczeem kalmeert. Oxofulleram werkt als een speer bij oxidatieve stress.

Naast de full size flacon (30ml) en de travel pack (6ml) is er nu ook een luxury set (15ml) beschikbaar met drie mini’s. Eén voor in de tas, één voor in de badkamer en één voor op het nachtkastje. Om overal je favoriete olie bij de hand te hebben! Heerlijk!

Je brengt ongeveer 6 druppels Combray aan op de schone huid van gezicht en hals en masseert dit zachtjes met de vingertoppen in totdat de olie helemaal door de huid is opgenomen. De donkere kleur van Combray komt door het hoge gehalte aan Oxofulleram, maar deze kleur verdwijnt direct na het aanbrengen.

pssst…..BeautyJournaal testvrouwen zijn nu Combray aan het testen, dus je gaat binnenkort zeker meer horen;-)

Shop hier online

 

ICI Paris XL Zelfbruindoekjes

Omdat er in deze maanden weinig zonnestralen zijn die je bruin kunnen maken, moet je zelf maar een beetje mee helpen en deze doekjes komen dan handig van pas… De zelfbruindoekjes van ICI Paris XL bevatten een parabeenvrije formule met vitamine E, dat de huid verzacht en vroegtijdige huidveroudering tegen gaat. Lees hier meer over vitamine E.

De zelfbruindoekjes geven een egale, natuurlijke en stralende bruine teint. Ze zijn per stuk verpakt en zijn over het hele lichaam te gebruiken.

Shop hier online

 

Bourjois Christmas-look

Bourjois heeft een kerstlook voor je samengesteld van nieuwe producten. Je ogen laat je stralen met het Smoky Stories Quatuor palette. Met drie paarse tinten en een highlighter laat je je ogen en jukbeenderen stralen. Je wimpers zet je aan met de Volume Glamour Push-up Black mascara, die volume en lengte aan de wimpers geeft.

Daarnaast kun je je lippen krachtig aanzetten met de Rouge Edition Velvet lipstick. De donkere, krachtige kleuren blijven lang zitten en de lipstick voelt comfortabel aan. Als finishing touch lak je je nagels met de 1 Seconde Nail Color (kleur 05) die perfect past bij de nieuwe lipstickkleuren.

SHOP HIER ONLINE

Kleur in je gezicht met jane iredale

Jane iredale lanceert weer een paar prachtige, nieuwe producten. De Great Shape contourkits accentueren de mooiste delen van het gelaat. De kits zijn verkrijgbaar in twee trio’s met warme of koude tinten. Ook zijn er prachtige penselen gelanceerd, de contour brush en de blending/contour brush.

De contour brush is een breed, plat penseel met compacte, synthetische haren. Perfect voor precieze contouring langs jukbeenderen, voorhoofd en kaaklijn.

De blending/contour brush is een breed, semi-compact en multifunctioneel penseel. Het heeft een schuin uiteinde en is ideaal voor het laten overvloeien van kleuren voor een perfect resultaat. Beide penselen kunnen gebruikt worden voor poeders en vloeibare producten.

De kits bestaan beide uit 3 prachtige kleuren. Een bruine kleur voor het contouren, een blush en een highlighter. De highlighter licht op en toont de sterke kenmerken van het gelaat. De blush zorgt voor een natuurlijk stralend kleureffect en de contour definieert de look en zorgt voor een schaduweffect.

Voor de droge winterhuidjes: Sukin Rose Hip Oil

Sukin is in Australië het best verkochte merk op gebied van natuurlijke skincare. Omdat in de winter de huid snel uitdroogt vanwege de vrieskou is de heerlijke Sukin Rose Hip lijn – op basis van rozenbottelolie – de ideale verzorging. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor het droge tot zeer droge huidtype en bieden de kwetsbare droge huid de verzorging die zij verdient!

Rozenbottel is een anti-aging-ingrediënt dat de huid voedt en revitaliseert. De antioxidanten vitamine E, betacaroteen en lycopeen beschermen de huid tegen externe invloeden. De Rosehip lijn bestaat uit Hydrating Day Cream Rose Hip Oil en Rose Hip Oil Bio. Nu ook verkrijgbaar in Nederland.

De heerlijke producten van Sukin zijn verkrijgbaar bij de Tuinen.

 

Lees ook