Wat ligt er dit jaar bij de testers onder de kerstboom?

13:52 - 08:19
luistertijd 13:52 - leestijd 08:19

BeautyJournaal testpanel Christmas Wishlist 2017!

Nu Sinterklaas het land inmiddels weer heeft verlaten, buigen de testers van BeautyJournaal zich over de Christmas Wishlist.

Monique: Alissi Bronte Polyvitamin C cream

Het is geformuleerd met mooie stoffen van biologische teelt, gecertificeerd volgens de strengste ISO-productienormen voor zuivere huidverzorging. Het ademt luxe, wat wil je nog meer! Alissi Bronte is een mooi merk uit Spanje, dat ook door de familie zelf ontwikkeld wordt. Deze Vitamine C houdende creme in lucht- en lichtdichte verpakking heb ik gekozen omdat het je teint opfrist en de huid gladmaakt. Bovendien is elke huid gebaat bij antioxidanten. Een must in je protocol.

En kijk toch wat een schitterende sfeervolle verpakking. In de formule zijn stoffen verwerkt uit Centella Asiatica, Aloe Vera, Ginseng, Koninginnegelei, sinaasappel, aangevuld met niacinamide, ascorbinezuur, fytisch zuur, pyroxidine, riboflavine, thiamine, panthenol, retinyl palmitaat, shea boter. De crème is geconserveerd met phenoxyethanol. In de cadeauverpakking zit ook een 20 ml, voor op reis. Dit is genieten!

Shop online

 

Corine: Lange wimpers en volle wenkbrauwen

Huid en haar verzorg ik altijd goed. Je kunt ook bijna niet anders als je voor het allerleukste beautyplatform van Nederland werkt. Nieuwe producten onderzoeken en uittesten is dan een vast onderdeel van je dag. Wat ik echter vaak vergeet, is het verzorgen van mijn wimpers en wenkbrauwen. Laagje mascara, een paar streepjes wenkbrauwpotlood en klaar. Toch kunnen wimpers en wenkbrauwen ook wel wat verzorging gebruiken. Daarom staan dit jaar de RevitaLash Lash Perfecting en Brow Perfecting Gift Sets op mijn Christmas Wishlist. Twee schitterende giftsets voor de feestdagen (… stiekem twee cadeaus, want ik kan niet kiezen), met daarin alles wat je nodig hebt voor mooie wimpers en wenkbrauwen.

De RevitaLash Lash Perfecting Gift Collection bestaat uit het wereldberoemde RevitaLash® Advanced wimperserum. Dit serum bevordert de natuurlijke conditie van de wimpers, terwijl ze tegelijkertijd worden beschermd tegen breekbaarheid en broosheid. Met de Volumizing Mascara, Volumizing Primer en Defining Liner Eyeliner Raven komen je wimpers volledig tot hun recht.

De RevitaLash Brow Perfecting Gift Collection bevat alle producten die je nodig hebt om je wenkbrauwen perfect in shape te krijgen. Het wenkbrauwserum helpt de conditie van de wenkbrauwhaartjes te verbeteren en creëert zachte, gezonde en volle wenkbrauwen. Om het resultaat van het serum te versterken, bevat de set de Hi-Def Tinted Wenkbrauw Gel met de RevitaBrow Precision Tweezers. Speciaal voor de feestdagen zijn de prijzen van deze giftsets verlaagd.

Shop online

 

Fabienne: Glamglow Thirstymud

Ik moest even goed nadenken wat voor wensen ik heb voor onder de kerstboom, aangezien ik niet direct iets nodig heb. Uiteindelijk kwam ik op het Thirstymud masker van Glamglow. Mijn droge huid kan wel wat voeding en hydratatie gebruiken in deze koude, winterse dagen.

Het Glamglow masker Thirstymud, maakt gebruik van de meest recente, geavanceerde en ultiem hydraterende technologieën, met een onmiddellijke en diep hydraterende werking. Ontworpen voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, met alle huidtypen. Het Glamglow masker bevat Dewdration, HydraPack en GreenEnergy. Ik ben erg benieuwd naar dit masker, dus dit zou een perfect kerstcadeau zijn en staat daarom op mijn Christmas Wishlist.

SHOP HIER ONLINE

 

Judith: een afspraak bij The Browhouse in Amsterdam

Qua producten heb ik momenteel niet veel te wensen, maar mijn wenkbrauwen een keer onder handen laten nemen lijkt mij heerlijk. Helaas komt het er niet van om zelf een afspraak te maken maar met mijn volle wenkbrauwen is een brow treatment door een specialist geen overbodige luxe.

Zelf waxen, epileren, in vorm brengen en een natuurlijke lift creëren is niet mijn sterkste punt, dus graag zou ik er een expert naar willen laten kijken. Wenkbrauwen laten je gezicht spreken en in vorm gebrachte wenkbrauwen zorgen voor een verzorgd uiterlijk, zo wil ik 2018 in gaan!

Een afspraak bij BeautyJournaal collega en brow specialist Fabienne komt dus op mijn wensenlijstje te staan.

Zie www.thebrowhouse.nl voor afspraken.

 

Su Chen: Remington Curler

Zo’n 2,5 jaar geleden heb ik mijn haar gedoneerd voor kinderen met kanker. Er ging meer dan 25 cm eraf. Bij mij geldt: hoe korter mijn haar hoe meer volume. Daarnaast heb ik licht een slag in mijn haren. Nu zijn mijn haren zo hard gegroeid dat ik meer moeite heb om er mooie krullen in te krijgen. Het zakt wat sneller uit dan normaal. Wil ik nu langer genieten van mooie krullen, dan moet ik met krulspelden gaan slapen (en dat is niet zo bevorderlijk voor mijn nachtrust).

Daarom zou ik dit jaar van de Kerstman de Remington Curler willen. Deze krultang is geautomatiseerd en maakt in een handomdraai prachtige krullen. Daarnaast is het niet schadelijk voor de haren, doordat deze krultang verrijkt is met keratine en amandelolie. Dus naast krullen ook extra verzorging. Nu nog hopen dat de recensies kloppen en dat ik met mooie krullen 2018 in mag gaan. So Santa, please buy me some curls!

Shop hier online

 

Karmelita: Tripollar

Dat de TriPollar werkt weet ik al uit ervaring vanuit de salon, tijdens de behandeling zie je de huid verstrakken en gelift worden, prachtig. Natuurlijk is het professionele apparaat krachtiger dan een handheld voor thuisgebruik, maar wat is er nu mooier dan tussen de professionele behandelingen door het resultaat aanhouden? Extra voordeel is dat je bij een volgende professionele behandeling meer kan bereiken en bovendien wordt het uiteindelijk resultaat veel eerder bereikt.

Daarom wens ik iedereen deze magische TriPollar Pose & Stop voor thuis! De TriPollar Pose vermindert fijne lijntjes en rimpels. De TriPollar Stop verkleint de vetcellen en geeft de huid een gladder oppervlak, weg cellulite.

Shop online

 

Gerti: Oud de Nil en IPL tegen pigmentvlekken

Een jaar lang geen make up kopen, dat was mijn voornemen voor 2017. Je zou verwachten dat ik dan een lange wishlist heb voor Kerst en 2018. Maar het omgekeerde is waar. Ik ben alleen maar kritischer geworden. Bij alles wat ik zie, denk ik… wat is er nou zo bijzonder aan? Deze kleuren heb ik al. Hoeveel rode lippenstiften kun je wensen? Ja, er zijn uitzonderingen, tegen een lippenstift van Path McGrath zeg ik geen nee.

Kritisch dus, maar tegelijkertijd worden mijn wensen steeds luxer, een mooi parfum zoals Penhaligon’s Oud de Nil.. Maar het kan nog luxer. Ik ga dit jaar afsluiten met een IPL-behandeling tegen pigmentvlekken en begin 2018 met een egale teint. Wie heeft er dan nog make up nodig..?

Shop Oud de Nil online

 

Esther: La Vie est Belle

Geen nieuwkomer, maar eerder een klassieker… La Vie est Belle van Lancome. Al heel lang ruik ik bij een collega deze geur als ze langs me heen loopt en iedere keer vind ik het ontzettend lekker ruiken. Maar het is er nooit van gekomen om dit geurtje aan te schaffen en/of te krijgen.

Reden om dit jaar deze geur op mijn verlanglijstje te plaatsen voor onder de kerstboom. En hoe mooi is het dan om te zien dat hij dit jaar als giftset verkrijgbaar is met een douchegel en bodycream bij de eau de parfum 50 ml. Mmm dat wordt genieten…

Shop hier online

 

Sylvana: Dermalogica Skin Perfect Primer

Wat ik wil met Kerst, moeilijk hoor! Ik besteed namelijk best veel tijd en geld aan huidverzorging. Wat ik overigens als schoonheidsspecialiste niet meer dan logisch vind. Maar als ik dan toch iets op mijn lijstje moet zetten, dan is het de Skin Perfect Primer van Dermalogica. Bij andere dames blijft de make-up namelijk altijd zo mooi zitten, maar bij mij verloopt de glans nogal gedurende de dag.

Deze primer zorgt ervoor dat foundation mooier blijft zitten en het verzorgt daarnaast ook direct mijn huid. Het bevat parelpoeder en natuurlijke mineralen wat ervoor zorgt dat mijn huid ook na de feestdagen zal blijven stralen. Naar mijn idee echt een must-have voor iedere huid.

Shop online

 

Patricia: Hete lucht borstel Paris Hilton

De sint zat net terug op zijn boot toen ik de folder van de Lidl opensloeg. Ik kijk altijd graag naar de branchevreemde artikelen en daar is Lidl, moet ik eerlijk zeggen, super in. Onder het kopje styling staat daar (ik was haar eigenlijk alweer vergeten): Paris Hilton?! Paris heeft haar naam gekoppeld aan deze serie haarstyling artikelen en deze producten zijn zogenaamd haar keuze. “Aanbevolen door Paris Hilton” alsof de goede meid iedere ochtend d’r blonde lokken in model staat te föhnen, stijlen, krullen, noem maar op.

De serie bestaat uit onder meer uit een föhn, een wafeltang (om golfjes in je haar te maken), een stijltang, een krultang, en dat alles voor een habbekrats.

Mijn oog viel op een apparaat dat ik nog niet in mijn collectie heb, want ik ben gek op haartools! De roterende hete lucht borstel heeft 2 opzetstukken en hij draait naar links en rechts, heeft 2 snelheden en 2 verwarmstanden. Dat alles voor maar 19.99 Die wil ik wel graag gaan uitproberen en ontdekken of mijn haar net als Paris zal worden?

Shop bij Lidl

 

Mandy: Jose Eber krultang

Mijn favoriet voor mijn haar is de Jose Eber krultang. Ik ben vaak druk, maar wil er wel goed uit zien, het moet dus niet teveel tijd kosten. Met de Jose Eber krultang ben ik met een kwartiertje klaar. De tang is in een minuut warm, dus je hoeft niet lang te wachten.  Je krult je haar er omheen, houdt het 10 tellen vast en pakt de volgende pluk.  Dit zal ik dus zeker aan mijn vriendinnen aanraden als cadeau onder de kerstboom!

Zo handig ben ik niet met mijn haar, maar dankzij deze tang ziet het eruit dat ik er moeite voor gedaan heb. Ze zijn verkrijgbaar in mooie verschillende kleurtjes, dus geeft ook leuk cadeau. Het is een keramische krultang, dus het beschermt je haar.  Het geeft je haar een mooie glans en is geschikt voor elk haartype. Ik hou zelf van een natuurlijke normale tot grove krul en heb de 25mm. Maar ik denk dat ik er nog eentje aan de Kerstman vraag… en daarom staat deze op mijn Christmas Wishlist.

SHOP HIER ONLINE

 

Sabine: Koan float en massage

Wat een maand. Rennen, vliegen, cadeaus shoppen, kerstmenu’s bedenken, huis versieren, boodschappen doen, koken en gezelligheid. Ik vind het heerlijk en dompel me er helemaal in onder. Maar wat een aanslag op mijn lijf en energie. Daarom heb ik met stip op 1 voor de Christmas Wishlist: Koan float en massage.

Heerlijk gewichtloos floaten in een zoutwater cabine. Je kunt niets anders dan ontspannen, warm in je eigen coconnetje. Als je er helemaal ontspannen uitkomt, krijg je nog een heerlijke massage toe. Mijn ultieme cadeau na de drukke dagen.

Ik heb hem al geboekt voor de dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw via www.koanfloat.nl

Corine ging eerder al eens floaten bij het FloatCenter in Amsterdam; je leest haar review hier.

Mick: Grand Opening Shampoo en Conditioner van Noir Stockholm

Mag ik eerst een bekentenis doen? Ik ben gek op het geven van kerstcadeaus waar ik zelf ook wat aan heb. Daarmee bedoel ik niet het fijne gevoel dat je krijgt als je iets moois voor iemand koopt, maar doel ik op een egoïstischer aspect van geven en nemen. Oftewel: ik geef wat ik neem.

Deze Kerst koop ik voor mijn lief de geweldige Grand Opening Shampoo en Conditioner van Noir Stockholm. Alles is goed aan deze producten van de gerenommeerde Noorse hairstylist Hans Nillson: van de zalige geur tot het volume, dat zowel van het haar van mijn lief als van mijn eigen haar aanzienlijk toeneemt. Ze zal zo blij zijn met haar twee cadeaus dat het twee kanten op kan gaan. Of ik mag soms wat stelen van haar of de twee cadeaus gaan achter slot en grendel. Want ze kent haar pappenheimers.

Noir Stockholm is o.a. verkrijgbaar bij de salons van het Haartheater in Amsterdam.

Lees ook