Met 10% korting tot 17 december2017!

11:40 - 07:00
luistertijd 11:40 - leestijd 07:00

Beauty Sleep Power Peel en Mist

Terwijl je slaapt is je huideigen herstelmechanisme hard aan het werk om schade door UV-straling, luchtvervuiling en stress te herstellen en te voorkomen. Hierbij heeft je huid vooral behoefte aan vitamines. Zij voorzien de cellen namelijk van de nodige energie en antioxidanten: allebei essentieel om de overdag ontstane oxidatieve schade te neutraliseren. Ook is de nacht een geschikt moment om de huid te peelen.

Alpha-H heeft twee krachtige producten die je huid aan het werk zetten, terwijl jij slaapt. De Beauty Sleep Power Peel en de splinternieuwe Beauty Sleep Power Mist. Samen of los te gebruiken, voor een stralende huid bij het wakker worden. In dit artikel lees je er alles over.

*** Onderaan het artikel vind je een fijne kortingsactie van Alpha-H. ***

Beauty Sleep Power Peel

Een geheel nieuwe stap binnen elke huidverzorgingsroutine: de Beauty Sleep Power Peel fungeert namelijk als nachtcrème, peeling en masker tegelijkertijd. Actieve, hoog gedoseerde werkstoffen waaronder 14% glycolzuur, 0.5% retinol, hyaluronzuur, provitamine B5 en peptiden garanderen dat er ’s nachts intensief wordt gewerkt aan huidverbetering en anti-aging.

Shop Power Peel online met korting

 

Huidverbetering terwijl jij slaapt

Deze alles-in-één verzorging geeft de huid ’s nachts een peeling, stimuleert de celvernieuwing en collageenaanmaak, hydrateert en helpt zonschade aanpakken, zoals fijne lijntjes en pigmentvlekjes. Ook verslapping, grove poriën, een vale, vermoeide teint en (acne)littekens vervagen. Dit product doet zijn werk terwijl jij slaapt. Door een betere doorbloeding kan je huid ‘s nachts de werkstoffen namelijk optimaal opnemen. En ook lekker praktisch… het is bovendien meteen een basisreiniging voor de volgende ochtend.

De Beauty Sleep Power Peel is geschikt voor alle huidtypen, behalve de gevoelige huid. Gerti testte de peel al eens uit; lees haar review hier.

*** Onderaan het artikel vind je een fijne kortingsactie van Alpha-H. ***

Actieve ingrediënten

De Beauty Sleep Power Peel zit boordevol krachtige werkzame stoffen en doet daarmee zijn naam ‘power peel’ eer aan:

Hoe gebruik je de Beauty Sleep Power Peel?

Je gebruikt dit product als ‘overnight peeling’. Breng maximaal twee keer per week voor het slapen gaan en na het reinigen enkele pompjes van dit romige, fluweelzachte en heerlijk naar lavendel ruikende product aan op je gezicht, hals en decolleté, waarbij je de kwetsbare huid rondom je ogen vermijdt. Doordat de Beauty Sleep Power Peel een vacuümpompsysteem heeft, blijft de effectiviteit van de werkstoffen zo lang als mogelijk behouden.

Shop Power Peel online met korting

 

Indien gewenst kan je eerst een serum naar keuze gebruiken, maar dit hoeft niet. De Beauty Sleep Power Peel is krachtig genoeg van zichzelf. Een lichte tinteling en/of roodheid kan voorkomen, maar trekt snel weer weg.

*** Onderaan het artikel vind je een fijne kortingsactie van Alpha-H. ***

Maak optimaal gebruik van de Beauty Sleep Power peel door de huid de volgende ochtend vochtig te maken met de vingertoppen (of de nieuwe Beauty Sleep Power Mist van Alpha-H, zie hieronder) en daarmee de huid licht te masseren. Het water reactiveert de papaya enzymen wat een tweede exfoliatie geeft. Vervolgens goed afspoelen met lauwwarm water. De ’s nachts losgeweekte dode huidcellen worden zo direct verwijdert en je huid is meteen schoon voor een goed begin van de dag.

Shop Power Peel online met korting

 

Beauty Sleep Power Mist

De nieuwe Beauty Sleep Power Mist van Alpha-H is een vochtherstellende, alcoholvrije gezichtsspray op basis van vitamine A, B, C, D en E. Hiermee is het dé ultieme multivitamine cocktail ter ondersteuning van de nachtelijke herstelwerkzaamheden van je huid. De non-aerosol spray zorgt voor een zeer fijne nevel die de huid meteen heerlijk koelt en kalmeert. Overigens is de Beauty Sleep Power Mist ook perfect tijdens vliegreizen om de huid gehydrateerd en gevoed te houden of een oppepper te geven!

Actieve ingrediënten

De Power Mist bevat een krachtig complex van verschillende huidherstellende vitaminen. Vitamine A normaliseert de collageenstructuur, remt het verouderingsproces, normaliseert de talgproductie, bevordert wondgenezing en vermindert acne. Vitamine B complex versterkt de stofwisseling, doorbloeding en barrièrefunctie van de huid. Vitamine C is nodig voor de aanmaak van collageen en helpt pigmentvlekjes en littekens verminderen. Vitamine D helpt een droge, beschadigde huid verzachten en vitamine E tot slot ondersteunt de hydratatie, doorbloeding en huidherstel.

*** Onderaan het artikel vind je een fijne kortingsactie van Alpha-H. ***

Vitaminen zijn van nature echter instabiel en verliezen hun werking bij blootstelling aan licht of lucht. Daarom zijn de vitamines in de Beauty Sleep Power Mist ingekapseld in liposomen. Zij zorgen ervoor dat de vitamines geconserveerd blijven, daadwerkelijk door de huid heen kunnen dringen én tot in de diepere huidlagen worden getransporteerd. Precies daar waar hun werking en antioxidantkracht nodig is.

Shop online met korting (30 ml)

 

Chronodyn is een uit algen gewonnen peptide die zorgt voor een flinke boost van de afgifte van calcium en ATP (adenosinetrifosfaat), de twee belangrijkste leveranciers van energie aan de huidcellen. Terwijl jij slaapt zorgt Chronodyn er dus voor dat je huidcellen vol energie aan het werk kunnen om tekenen van vermoeidheid, zonschade, stress en veroudering te verminderen. Je treft deze werkstof ook aan in de Power Peel.

Intensief vochtherstel

De Beauty Sleep Power Mist zorgt eveneens voor intensieve hydratatie, want ook een optimaal vochtgehalte is essentieel voor nachtelijk herstel. Een vochtarme huid bindt namelijk geen lipiden (vetten) en is daardoor niet goed in staat serums of crèmes op te nemen. Hierdoor komt er minder voeding in de huid terecht en kunnen tekorten ontstaan. De alcoholvrije Beauty Sleep Power Mist vult het vochttekort in de huid aan met een flinke dosis aloë vera, die werkt als een magneet en het in de huid aanwezige vocht aantrekt en vasthoudt. Omdat het vochtgehalte zo op peil blijft, zal de huid opvolgende serums of crèmes beter opnemen én is er aanzienlijk minder opvolgend product nodig.

Voor een goede nachtrust

Een heerlijk ruikende en kalmerende mix van essentiële oliën (lavendel, roos en sinaasappel) helpt lichaam en geest te ontspannen en zo een goede nachtrust te bevorderen.

Shop online met korting (100 ml)

 

Hoe gebruik je de Beauty Sleep Power Mist?

Goed schudden voor gebruik. Houd de flacon 20 cm van je gezicht, sluit de ogen en spray royaal over gezicht, hals en decolleté. De spray geeft een mooie fijne nevel, die snel door de huid wordt opgenomen. Volg op met je gewenste serum en/of nachtcrème. De Beauty Sleep Power Mist past moeiteloos binnen elke andere huidverzorgingsroutine.

De Beauty Sleep Power Mist is het meest geschikt voor gebruik ’s avonds, omdat het product vitamine A bevat, dit maakt de huid gevoeliger voor de zon. De Beauty Sleep Power Mist kan wel overdag gebruikt worden, maar dan in combinatie met zonbescherming, natuurlijk van Alpha-H. Je kunt de mist ook gebruiken in de ochtend, om de Beauty Sleep Power Peel mee te reactiveren.

Verkrijgbaar in 30 ml en 100 ml

De Beauty Sleep Power Mist is verkrijgbaar in twee varianten: 30 ml en 100 ml. De kleine 30 ml variant is tijdelijk verkrijgbaar, perfect om in je handtas te stoppen, of als vriendelijk geprijsde probeerverpakking. Wedden dat je daarna ook de 100 ml aanschaft?

*** DIT IS DE KORTINGSACTIE VAN ALPHA-H VOOR BEAUTYJOURNAAL LEZERS***

Shop nu de Power Peel en Power Mist (30 ml en 100 ml) met 10% korting. De korting is geldig tot en met 17 december aanstaande en reeds verwerkt in de op de website van Alpha-H vermelde prijzen.

Webshop Alpha-H

Meer over de award-winning producten van Alpha-H lees je in het merkdossier van Alpha-H, dat je zonder tussenkomst van de redactie wordt aangeboden.

Lees ook