Gespot door onze nieuwe stagiair Eva

05:36 - 03:21
luistertijd 05:36 - leestijd 03:21

Beauty inspiratie: make-up trends herfst en winter 2017

BeautyJournaal heeft een nieuwe stagiair: Eva. Eva is dol op alles wat met beauty en make-up te maken heeft. Moeiteloos spot ze dan ook de laatste make-up trends voor je. In dit artikel zet ze de leukste make-up trends voor dit najaar en deze winter voor je op een rij.

Doll eyes

Een avondje uit of gewoon opvallen/een statement maken? Dan is deze trend iets voor jou. Grote poppenwimpers waren te zien op de catwalk bij onder andere Jeremy Scott, Chanel en MSGM. Zelf de look maken kan door veel mascara op te doen en wimpers aan elkaar te laten kleven. Bijvoorbeeld de Collistar Mascara Volume Unico. Deze mascara van Collistar is ‘tailor-made’, hij complimenteert alle soorten wimpers en boost het volume, de lengte en de krul. Met ultiem volume, dikte en vorming in een oogwenk geeft het je wimpers een intense look.

Collistar – Mascara Volume Unico: 25,40 (hier te koop)

Imperfectly perfect

Meevallertje voor de sloddervossen onder ons, imperfecte lippen zijn dé nieuwe liptrend. We hoeven geen moeite meer te doen om onze lippen perfect te stiften, want onvolmaakte lippen zijn de nieuwe perfectie. Doe lippenstift op je lippen en zorg dat de rand van je lippen uitgeveegd worden met bijvoorbeeld een lippenbalsem of gloss.

Drie opties om deze look te volmaken:

  1. Chanel – Rouge allure velvet First Light64: 31,00 euro (hier te koop)
  2. Dior – Rouge Dior Liquid 999 Matte: 38,71 euro (hier te koop)
  3. Urban Decay – Heat: 14,22 euro

Statement manicure

Liever rustige make-up? Ga dan voor de statement manicure om op te vallen. handje Deze ‘bold’ nagels zijn gezien op de catwalk bij onder andere Gucci, Marc Jacobs en Balenciaga. Er zijn enorm veel mogelijkheden wanneer je gaat voor een statement manicure. Om een handje te helpen bij het creëren van jou verbluffende nagels.

  1. Dior Vernis – Rouge Matte 999: 27,60 euro (hier te koop)
  2. Dior Vernis – Poison Metal 979: 27,60 euro (hier te koop)

Lady in red

Rood is dé kleur van dit seizoen. Alle roodtinten die je kunt bedenken kunnen gebruikt worden voor lippen, nagels, maar natuurlijk ook voor de ogen. De ogen kunnen weer extreem worden opgemaakt, tot aan de wenkbrauw toe. Om deze reden introduceert Urban Decay hun nieuwste, meest sensuele, Naked pallette ever. “Give in to the heat of the moment” met 12 gloednieuwe tinten van warm bruin tot rijk oker. Het pallet heeft alles wat je nodig hebt voor een zwoele daglook, tot een intense smokey avondlook en alles daar tussenin.

Let it shine!

Als aanvulling op de extreme oog make-up, is zilver ook helemaal hot als kleur. Zilveren oogschaduw tot aan de wenkbrauwen to make those eyes pop en zilveren eyeliner om een sprankelend detail te hebben bij de ogen. Natuurlijk is zilver ook de perfecte kleur om een statement manicure mee te creëren. Glinsterende nagels waar niemand van kan wegkijken!

  1. NARS – Dual-intensity Antares: 24,27 euro (hier te koop)
  2. Yves Saint Laurent La Laque Couture – Studio Silver: 54 24,43 euro (hier te koop)
  3. Essence – Metal Art Lip & Eye Liner 01 Steel the Show: 3,00 euro (hier te koop)
  4. Essence – 01 Steel the Show nagellak: 1,99 euro (hier te koop)

Blauw is het nieuwe zwart

Veel donkere, maar zeker ook veel lichte tinten blauw horen bij de kleuren van dit seizoen. Sixties liner en andere moderne, grafische en hoekige lijnen in de plaats van de bekende winged liner zijn helemaal hot. Van donkerblauwe eyeliner tot brede helblauwe strepen over de oogleden tot een blauwe smokey eye, alle soort dikke lijnen en geometrische vormen zijn te zien, als het maar blauw is!

Lees ook: Gespot bij de celebs… blauwe eyeliner!

Next to nothing

De minimale make-up die we de komende winter gaan zien is stralend, transparant, ‘light’ en eigenlijk next to nothing. Een gewassen huid, waar eigenlijk geen make up op is te zien, maar er toch perfect verzorgd uitziet. Roze blush, ‘clean’ wenkbrauwen, fris en vochtige highlighter, lichtroze lippen en oogschaduw en natuurlijk lichtroze nagellak. Er zijn natuurlijk ontzettend veel natural make-up producten, dus er moeten keuzes gemaakt worden. Om deze keuzes iets makkelijker te maken, hier een selectie producten die goed bij deze look passen.

Lees ook: De perfecte nude lip… zo vind je jouw kleur.

Lees ook