Met tips van Clinique’s Colour Pro

04:16 - 02:33
luistertijd 04:16 - leestijd 02:33

De perfecte nude lip: zo vind je jouw kleur

Nude lips zorgen ervoor dat je lippen er gezond, vol en aantrekkelijk uitzien. Het vinden van de perfecte nude lippenstift is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Het komt nogal precies. Want wanneer je net de verkeerde nude kleur selecteert, loop je het risico dat je er juist flets uitziet.

Clinique’s Colour Pro, Florrie White, deelt in dit artikel haar tips om de perfecte nude tint te vinden die past bij elk huidtype.

Clinique Nude Lips SfeerbeeldGebruik je foundation als leidraad

Om de zoektocht naar de perfecte nude lippenstift makkelijker te maken, baseert Florrie de perfecte nude tinten op de kleur van je foundation. Wanneer een foundation perfect bij de huid past, zullen de bijbehorende nude tinten dat namelijk ook doen! Klinkt makkelijk, toch?

Clinique’s Colour Pro, Florrie White:

“Voor elke huidskleur geldt: wanneer je een nude lippenstift draagt, kies dan voor een nude tint die gelijk is aan je eigen huidskleur. Heeft jouw huid een warme ondertoon? Kies dan voor een perzik- of toffee-ondertoon in je lippenstift.”

Ga verder naar de volgende pagina waar je Florrie’s tips vindt voor de juiste nude tint, gebaseerd op de kleur van de foundation die bij de huid past.

Zeer lichte tot lichte foundation

Kies voor een lippenstift waarvan de kleur bijna gelijk is aan je huidskleur, maar met een abrikoos- of koraalachtige toon om je lippen niet weg te laten vallen in je gezicht.

]” class=”vce-button”]Shop hier Clinique Beige Pop lipcolors

 

 

Clinique Nude Very Fair

Lichte tot medium foundation

Differentieer je lippen van je huidskleur door een nude tint met een neutrale roze en beige-abrikoos ondertoon te kiezen. Dit neutraliseert je lipkleur, laat je lippen voller lijken en zorgt ervoor dat de vorm van je lippen duidelijk naar voren komt.

Shop hier Clinique Nude Beige pop colors

 

Clinique Nude Medium Fair

Medium foundation

Ga op zoek naar warme kaneel, karamel en toffee-achtige tonen. Deze kleuren creëren nude lippen die goed matchen met donkere wenkbrauwen en donker haar.

]” class=”vce-button”]Shop hier Clinique Curviest Caramel lip colors

 

Clinique Nude Medium

Donkere foundation

Gebruik je een donkere foundation? Dan hebben je lippen waarschijnlijk een mooie, natuurlijke kleur van zichzelf! Kleuren als mokka, brons en koper zullen de natuurlijke warmte in de huid naar voren laten komen en de vorm van je lippen accentueren.

]” class=”vce-button”]Shop hier Clinique Boom Pop lipcolors

 

Clinique Nude Deep

Tot slot enkele algemene tips

Lees ook