In oktober gaan ze naar Londen voor the finals!

02:12 - 01:19
luistertijd 02:12 - leestijd 01:19

Jaarlijks organiseert Wella TrendVision Award in Nederland. Gedurende deze competitie kunnen getalenteerde haarstylisten hun vaardigheden in kaart brengen met de beste stylisten en kleurspecialisten. Hiermee kunnen ze hun visie op de Wella trend tot leven brengen. De winnaars gaan door naar de internationale awardshow in Londen.

Tirza Sas en Ilze Looyen Liefers gaan door naar de internationale awardshow in Londen in oktober 2017!

Het podium voor haartalent

De jaarlijkse TrendVision Award biedt een sensationeel podium voor de getalenteerde haarstylisten en het geweldige kleurwerk in de branche en zorgt ervoor dat hun creativiteit en talent wordt aangemoedigd.

Bekijk de leuke film die Eva Teeuwissen voor BeautyJournaal maakte:

Color Vision en Creative Vision

Color Vision en Creative Vision zijn de twee categorieën waar de stylisten aan me kunnen doen. De winnaars maken kans op bekendheid binnen de branche en alle nationale Gold winnaars uit elke categorie gaan door naar de wereldwijde competitie in London.

Het traject naar de finale van TrendVision vraagt veel vakmanschap van de deelnemers. Het proces begint met het insturen van foto’s voor en na de persoonlijke creatie van de stylisten. De beoordeling van de deelnemers hangt af van de creativiteit, kleurgebruik, ambacht en draagbaarheid.

Ook moeten ze een uitgebreide vragenlijst invullen, hier moeten ze duidelijk hun werk motiveren met uitleg over de gebruikte producten, materialen en technieken.

Het resultaat wordt getoond in een indrukwekkende, gevarieerde show. In deze show komen de laatste mode- en kleurentrends terug in veel diverse haarcreaties. Vak experts hebben de eerste juryronde in Mei gehad waar de finalisten zijn uitgekozen. Deze werden daarna in een vierdaags traject door professionals gecoacht om hun creaties nog verder vorm te geven.

Zondag 17 September was de finale van TrendVision 2017 Award show in de Kromhouthal in Amsterdam. Het was een geweldige avond met indrukwekkend shows van onder andere Sebastian professional, Sassoon, system professional, Wella professional, topkapper Mark van Westerop (en Monique’s kapper;-) en ghd en natuurlijk de uitreiking van beide categorieën.

Lees ook