Krachtige peelings en voedende needling

03:34 - 02:08
luistertijd 03:34 - leestijd 02:08

Pascaud Synature: een innovatieve behandeling met sponsnaaldjes

Pascaud heeft een volledig nieuw behandelconcept voor huidverbetering en huidverjonging ontwikkeld: Synature. Het is een behandelconcept zonder apparatuur, die uitgevoerd kan worden door een schoonheidsspecialist of huidtherapeut. Er wordt gewerkt met ragfijne skeletnaaldjes uit natuursponsjes, die kanaaltjes in de huid maken. Het is echt super innovatief!

Microscopisch holle naaldjes als needling

“De behandeling is een combinatie waarin synthetic and nature samen komen (vandaar de naam Synature). De methode combineert mechanische en chemische peelings met een nieuwe manier van needling.

Opbrengen en aanduwen, als poeder

Microscopische holle naaldjes (ze heten spicula officieel, lees hier meer) worden als een poeder in de huid gebracht. Daar kunnen deze kanaaltjes dan werkstoffen naar toe transporteren. Het is een veilig behandelconcept met fantastische resultaten! We combineren in deze behandeling het beste dat de mens ontwikkelt, samen met het beste van de natuur,” vertelt Mardge Pascaud.

Innovatieve synergie: krachtige peelings en voedende needling

Voor de eerste fase van de behandeling worden krachtige peelings gebruikt, zoals: salicylzuur, glycolzuur, en melkzuur. De huid wordt ook nog licht gescrubt, je krijgt dus een optimale peeling, voorafgaand aan het aanbrengen van de skeletnaaldjes.

De holle naald die als transportkanaal, de naald zelf maakt ook kanaaltjes in de huid

In de daaropvolgende fase wordt het Synature micronpoeder in de huid gebracht. Dit poeder bestaat uit het natuurlijk ingrediënt: skeletnaalden van spons.

De binnenkant van de natuurlijk skeletnaald is hol, dat maakt het mogelijk om toegang te krijgen tot de diepere huidlagen. De hierna gebruikte voedingsstoffen komen via de skeletnaald in de diepere huidlaag terecht. Het Pascaud Synature micronpoeder heeft een zuiverheid van maar liefst 98,5%

Het poeder en dus ook de microscopisch kleine naaldjes vallen tot drie dagen erna van de huid. Dit uit zich door een licht schilferend effect.

Geschikt voor iedereen en heel het jaar uitvoerbaar

De Synature behandeling is het gehele jaar door uit te voeren en geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren, behalve een zeer gevoelige huid.

Fantastische resultaten

Het nieuwe innovatieve behandelconcept zorgt voor zeer mooie resultaten, zoals een fijnere huidstructuur, een frisse egale teint, een soepele huid en vermindering van acne, schilfering en onzuiverheden. Bovendien worden poriën en fijne rimpels minder zichtbaar, hyperpigmentatie en melasma worden verminderd.

Het afremmen van pigmentproblemen wordt extra gestimuleerd door de geimpregneerde huid in de dagen erna met de zeer hoog geconcentreerde gevriesdroogde vitamine C poeder op de huid te doen (79% – in opgeloste vorm 8,5%, lees hier een review van Monique).

Synature behandelconcept

Synature kan éénmalig of als kuur ingezet worden. De behandeling in het instituut duurt 50-60 minuten. De Homekit wordt bij iedere behandeling meegeleverd en zorgt ervoor dat het concept gedurende 7 dagen thuis opgevolgd wordt. Elk schoonheidsinstituut kan Synature daarmee eenvoudig in haar behandelingsassortiment opnemen.

Het aftercare kitje voor 7 dagen met o.a. vitamine C 97%, een dagcreme met spf, nachtcreme met foliumzuur en diverse B-vitaminen

Introductie-aanbod voor schoonheidsspecialistes

Om Synature® in jouw instituut te introduceren biedt Pascaud een startpakket dat bestaat uit alle salonbenodigdheden, de homekits en een training.

Wil jij meer weten over Synature? Ga dan naar www.pascaud.com/synature of neem contact op via info@pascaud.com of tel. +32 89 322090.

Lees ook