Jeugdsentiment op je nagels!

02:19 - 01:23
luistertijd 02:19 - leestijd 01:23

Essie Fall 2017: Back to the 90s

Liet Essie zich afgelopen winter nog inspireren door the sixties, dit najaar gaat Essie terug in de tijd naar de jaren negentig van de vorige eeuw. Het wereldberoemde nagellakmerk heeft zich laten inspireren door de iconische objecten en kleuren van die tijd. Denk aan crèmekleurige cassettebandjes (je zou de voorganger van de CD al bijna vergeten…), glitterpennen met fluffy achterkant, of snoepjes roze draagbare telefoons zo groot als een koelkast. Bekijk ook het volgende filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=nPkZCtT-6_U

En zoals we van Essie gewend zijn, heeft Rebecca Minkoff, Global Color Director bij Essie, weer een fantastische ‘shade story’ bedacht voor deze najaarscollectie:

Thought the 90s were over? As if! This season let’s take a fashion chill pill and get dressed to the nineties, with my girly grunge shades. Your vintage chic manicure will be saved by the belle. Jam out to your mix taupe and live the knee-high life with my 90s inspired fall shades.

Van links naar rechts:

Voor swatches bekijk je het volgende YouTube filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=iH8bSRJzlLY

 

Essie Nail Art

Uiteraard kun je je nagels in één kleur lakken, maar een mooie nail art is natuurlijk wel zo leuk. Om je van een flinke dosis inspiratie te voorzien heeft Essie op haar (Engelstalige) website leuke tips voor nagellooks met deze mooie najaarscollectie, zoals de look ‘T-Shirt Stripe’ op de volgende afbeelding:

 

Klik hier om naar de website van Essie te gaan voor nog veel meer nail art. Maak je nail art af met de nagelverzorgende producten uit de Salon Performance lijn van Essie; ik testte ze al eens voor je uit.

Shop Essie lakken hier voordelig online.

Lees ook