BABOR Brands we love Geteste producten Gezicht Monique schrijft Schone huid

Test! De Babor silicone cleansing brush

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

Weer zo’n mooie beautytool, en zo betaalbaar!

Wat een cutie dacht ik, toen hij binnenkwam. Een ieniemini brush die ook handig mee op reis kan en ik zag meteen dat er een handige kleine kop op zat, wat moest inhouden dat je ook je neus er goed mee kan poetsen. En ja hoor! De kleine vriendin vibreert dat het een lieve lust is (ze lijkt daarmee op de Foreo) en bereikt elk plekje van je gezicht. Hoera!

De cleansingbrush komt vrijwel gelijktijdig uit met een compleet vernieuwde en uitgebreide cleansingassortiment van Babor. Een lijn met maar liefst 14 producten die je huid niet alleen efficient maar respectvol schoonmaken, maar haar ook beschermen tegen stadse luchtvervuiling, en haar voorbereiden op de werkzame stoffen die nog volgen uit je creme bijvoorbeeld.

Tezamen met de brush testte ik ook het Cleansing Foam en Rose Toning Essence.

Babor Cleansing Foam

 • reiniging op basis van zachte mousse
 • bevat het Babor anti-ox complex om je huid te wapenen tegen inwerking van vrije radicalen
 • appelwater dat in staat is de huid werkzame stoffen beter op te laten nemen
 • verzachting met bisabolol en panthenol

Ik vind het nogal een lightweight mousse waarover ik aanvankelijk mijn twijfels had. Zou dit wel goed reinigen, zou het mijn huid niet uitdrogen, zoals mousses kunnen doen? De mousse is vanwege het schuim ideaal om te gebruiken met de cleansingbrush.

Hij reinigt mijn huid perfect van make-up, en droogt mijn huid niet uit. In combinatie met de brush zou ik een iets romiger schuim willen hebben dat langer houdt zodat de brush lekker over de huid blijft glijden.

SHOP EEN COMPLETE SET VAN CLEANSERS & BRUSH

 

Rose Toning Essence

 • bevat rozenessence
 • versterkt de huidbarriere met een speciaal polymeer
 • hydraterend
 • met allantoine, panthenol en bisabolol voor verzachting

Een heerlijke tonic om je huid nog even op te frissen voordat de crème erop gaat en even te checken of je nergens een spoortje make-up vergeten bent;-). Het zit in een pompflacon, van mij mag het ook in een vernevelaar zitten. Nog lekkerder!

Silicone Cleansing Brush

 • 12 duizend microvibraties per minuut
 • flexibele siliconen kop
 • noppen in verschillende lengten voor goed huidcontact
 • activerende massage
 • schoon in gebruik: de siliconenkop is afwasbaar, bacteriën hechten zich niet
 • heeft 1 stand
 • werkt op twee AAA batterijtjes

Ik schreef het hierboven al. Toen de doos met cleansers en dit kleine handzame borsteltje arriveerde, was ik meteen verkocht. Ik zag Foreo en Olaz voor me, maar nu ineen! Je vraagt je af wat een machientje op batterijen met zo’n klein kopje kan doen qua reiniging, maar de schijn bedriegt.

Met haar 12 K trillingen per minuut en dat kleine koppie, krijg je een perfecte vibratie over de gehele huid, zelfs langs en op je moeilijke neusgebied. Dit reinigt heel goed, en dankzij het formaat kan dit vriendinnetje ook handig mee op reis. En wat denk je? Het is super betaalbaar!!

SHOP HIER DE CLEANSING BRUSH

 

Lees hier ook Monique’s review over de Ultrasonic Skin Actival beautytool van Babor

Wil je meer nieuwtjes en reviews over Babor lezen? Volg deze link….

 

 

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.