Weer zo’n mooie beautytool, en zo betaalbaar!

03:50 - 02:18
luistertijd 03:50 - leestijd 02:18

Wat een cutie dacht ik, toen hij binnenkwam. Een ieniemini brush die ook handig mee op reis kan en ik zag meteen dat er een handige kleine kop op zat, wat moest inhouden dat je ook je neus er goed mee kan poetsen. En ja hoor! De kleine vriendin vibreert dat het een lieve lust is (ze lijkt daarmee op de Foreo) en bereikt elk plekje van je gezicht. Hoera!

De cleansingbrush komt vrijwel gelijktijdig uit met een compleet vernieuwde en uitgebreide cleansingassortiment van Babor. Een lijn met maar liefst 14 producten die je huid niet alleen efficient maar respectvol schoonmaken, maar haar ook beschermen tegen stadse luchtvervuiling, en haar voorbereiden op de werkzame stoffen die nog volgen uit je creme bijvoorbeeld.

Tezamen met de brush testte ik ook het Cleansing Foam en Rose Toning Essence.

Babor Cleansing Foam

Ik vind het nogal een lightweight mousse waarover ik aanvankelijk mijn twijfels had. Zou dit wel goed reinigen, zou het mijn huid niet uitdrogen, zoals mousses kunnen doen? De mousse is vanwege het schuim ideaal om te gebruiken met de cleansingbrush.

Hij reinigt mijn huid perfect van make-up, en droogt mijn huid niet uit. In combinatie met de brush zou ik een iets romiger schuim willen hebben dat langer houdt zodat de brush lekker over de huid blijft glijden.

SHOP EEN COMPLETE SET VAN CLEANSERS & BRUSH

 

Rose Toning Essence

Een heerlijke tonic om je huid nog even op te frissen voordat de crème erop gaat en even te checken of je nergens een spoortje make-up vergeten bent;-). Het zit in een pompflacon, van mij mag het ook in een vernevelaar zitten. Nog lekkerder!

Silicone Cleansing Brush

Ik schreef het hierboven al. Toen de doos met cleansers en dit kleine handzame borsteltje arriveerde, was ik meteen verkocht. Ik zag Foreo en Olaz voor me, maar nu ineen! Je vraagt je af wat een machientje op batterijen met zo’n klein kopje kan doen qua reiniging, maar de schijn bedriegt.

This is my lovely cute #cleansingbrush with #silicon head by @baborofficial with 12 thousand vibrations per minute is absolute stunning for such a small brush❤️🙏🏻

Een bericht gedeeld door BeautyJournaal Daily (@beautyjournaal_daily) op

Met haar 12 K trillingen per minuut en dat kleine koppie, krijg je een perfecte vibratie over de gehele huid, zelfs langs en op je moeilijke neusgebied. Dit reinigt heel goed, en dankzij het formaat kan dit vriendinnetje ook handig mee op reis. En wat denk je? Het is super betaalbaar!!

SHOP HIER DE CLEANSING BRUSH

 

Lees hier ook Monique’s review over de Ultrasonic Skin Actival beautytool van Babor

Wil je meer nieuwtjes en reviews over Babor lezen? Volg deze link….

 

 

Lees ook