Monique loves! Schone poriën, plumped skin!

05:36 - 03:22
luistertijd 05:36 - leestijd 03:22

Babor Ultrasonic Skin Activator

Ik ben dol op beautytools, al die handige apparaten die je huid mooier maken, en waarvan je tot voor kort alleen slimme technologie in de beautysalon vond. Natuurlijk, hetgeen in de salon wordt gebruikt is nog altijd krachtiger, maar onderschat de nieuwe generatie beautytools niet. Hetzij op lagere kracht, je kunt er alleraardigste resultaten mee bereiken.

Shop Babor hier online

 

Ionen technologie en ultrasound, voor reiniging en plumping

Schermafbeelding 2015-11-30 om 21.32.34

De markt voor niet-chirurgische tools, waardoor het steeds breder wordende spectrum van apparaten voor huidverbetering behoort, is booming. Naar verwachting gaat er in 2019 al 5,8 miljard euro in om. Onlangs schreven we ook nog een artikel over de wetgeving rond beautytools en de krachtiger varianten in de salon of kliniek. Ze moeten veilig zijn en op de tweede plaats moet de claim goed onderbouwd worden. Wanneer is een apparaat nog een beautytool, en wanneer overschrijdt het de grens naar het medische vlak? Je leest het allemaal in dit artikel.

Shop Babor hier online

 

De Hada Crie van Ana Lee

Ik werd ook uitermate geprikkeld door een verhaal van Ana Lee over haar ionische gezichtscleanser, die ze uit het Verre Oosten haalt: de Hada Crie. Gezien de lage respons die wij op dit artikel van haar kregen, wordt mij duidelijk dat de Nederlandse vrouw heeft nog weinig kaas van gegeten heeft, maar ik als journalist ben opgewonden.

Schone huid, makkelijker opname stoffen

Ik weet dat het in salons al jaren bon ton is om met ionen te werken al dan niet in combi met ultrasound. Je krijgt er prachtige gloedvolle resultaten mee en het helpt om stoffen beter in te sluizen. Lees ook nog eens mijn reportage over mijn kuur met Environ in de salon.

Mild voor de gevoelige huid

Ana-Lee gebruikt ionisch reiniging omdat haar gevoelige vette huid minder goed op borstels reageert. Een glad metalen plaatje is uiterst mild voor haar huid en de ionen technologie zorgt voor heel goede reiniging zegt ze.

Shop Babor hier online

 

Prachtig alternatief voor de Clarisonic

Wat een genot dat we niet via obscure sites op zoek hoeven naar een Hada Crie, onze Babor (ja, wie had dat verwacht!) zet de trend door een gecombineerde ionenreiniger annex ultrasound beautytool op de markt te brengen. En wat een heerlijk apparaat! Voor de prijs van een gemiddelde Clarisonic brush, krijg je hier een tool met dubbele werking en ook beide functionaliteiten goed uitvoert. Het wordt tijd dat Babor dit van de toren gaat schreeuwen, want deze tool is voor mij wel de klapper om het jaar 2015 mee uit te luiden! Hebben!

Schermafbeelding 2015-11-30 om 21.41.05In het ultradunne handzame apparaatje zitten twee functies: ionentechnologie om de huid te reinigen middels een magnetische werking. Geladen deeltjes zorgen voor energie in de huid. Hierdoor worden de poriën als het ware schoon gezogen.

Geleidende gels

Je smeert hiervoor je huid eerst in met een geleidende gel met sporenelementen zink, magnesium en koper. Je verdeelt het gezicht in twee helften en elke helft bestrijk je vijf minuten lang met het apparaatje. Dat het werkt, voel je. Een trilling door je tanden heen bijvoorbeeld.

Shop Babor hier online

 

De porie is schoon en echt kleiner!

En wat zie je na afloop? Nou dus daadwerkelijk schonere poriën, en ook kleinere poriën, alsof ze zijn dichtgetrokken. Apart! Je moet er wel de tijd voor nemen, want tien minuten reinigen is wel wat, en haal ook eerst je make-up eraf, en vermijdt je ogen. Daarna was je de gel af met water.

Opvolgen met beautytreat 2: de ultrasound

Schermafbeelding 2015-11-30 om 21.47.45Je kunt nu de tweede behandeling laten volgen, een beautytreat met ultrasound (5Mhz) waarvoor je de huid eerst insmeert met een hyaluronzuurgel.

Plumped huideffect

Deze krachtige vochtbinder dringt dieper in de bovenste huidlaag onder invloed van de geluidstrillingen en geeft een lekker plumped effect en een goed gehydrateerde huid. Je huid ziet er echt vele uurtjes lekker uit, alsof je uit de salon komt ja. Je kunt natuurlijk ook besluiten om de behandelingen afzonderlijk van elkaar te doen.

Mijn volgende uitdaging wordt om de ultrasound te gaan combineren met mijn favoriete serums met A en C, en kijken wat daarvan het effect wordt. Nu is het zo dat deze twee technieken in het tooltje ook al voor betere opname van je verzorgende stoffen zorgen.

Shop Babor hier online

 

Lees ook