Voor op reis, onderweg of gewoon omdat ze handig zijn!

13:20 - 08:00
luistertijd 13:20 - leestijd 08:00

Onmisbare travel essentials voor on-the-go

Of je nu nog even snel een last-minute vakantie boekt deze zomer, voor je werk veel onderweg bent, met de kids van hot naar her vliegt… handige travel essentials kunnen je drukke dag een stukje aangenamer maken. En bovendien je koffer, handbagage of handtas een stukje lichter, want ook daar wordt aan gedacht tegenwoordig met multifunctionele en multi-use producten. In dit artikel zetten we daarom enkele onmisbare travel essentials voor on-the-go voor je op een rij.

All you need is skin care: Alpha-H A-List Award Winners Kit

Alle gezichtsverzorging die je onderweg maar kunt wensen in een mooie geschenkverpakking. De Alpha-H A-List Award Winners set bevat vijf award-winning producten in reisformaat.

  1. Reinig je huid met de Balancing Cleanser. Een volle en romige 3-in-1 cleanser. Rijk aan Vitamine E en Aloe Vera. Make-up verwijder je met de Balancing Cleanser in een fluitje van een cent, terwijl je tegelijkertijd onzuiverheden te lijf gaat.
  2. Exfolieer je huid en verwijder dode huidcellen met de Gentle Daily Exfoliant. Een exfoliant in poedervorm op basis van enzymen van papaya en ananas. Aanmaken met een klein beetje water en vervolgens een minuut inmasseren. Het resultaat is een zachte en schone huid. Een egaal canvas, waarop je make-up beter pakt.
  3. Bescherm de kwetsbare huid van je gezicht met Protection Plus Daily SPF 50+, een zeer hoogwaardige zonbescherming die de huid beschermt tegen UVA- en UVB-straling. De toegevoegde extracten van granaatappel en Enzogenol zorgen bovendien voor extra hydratatie.
  4. Vernieuw je huid met Alpha-H’s paradepaardje Liquid Gold, een verstevigende lotion die de celstofwisseling van je huid aanslingert. Met als resultaat een fijnere en egalere huidstructuur, die felbegeerde glow.
  5. Om het effect van de Liquid Gold extra kracht bij te zetten, bevat de A-List Award Winners geschenkset tot slot de Liquid Gold Smoothing and Perfecting Mask, voor een wekelijkse at-home mini-peel. 15% glycolzuur verwijdert dode huidcellen, terwijl lavendel en Vitamine E de huid een ‘plump’ en ‘dewy’ uitstraling geven.

Afgelopen april en mei was ik vijf weken op reis naar onder meer Australië, het land van de kangoeroe en van Alpha-H. Bovengenoemde travel essentials hebben mijn huid in topconditie gehouden tijdens en na lange vluchten, jetlags en niet te vergeten de krachtige zon in Down Under. Met de reisformaatjes kan je ook prima enkele weken uit de voeten.

Shop de A-List Kit online

 

 

 Must-have zonbescherming: Oclipse Daily Sheer SPF 50

Oclipse Daily Sheer SPF 50 van ZO Skin Health is een niet vette, snel intrekkende zonbescherming die geen witte waas geeft, maar wel een mooie matte finish en bovendien water- en zweetbestendig is tot wel 80 minuten. Daardoor mag deze must-have zonbescherming het label Very Water Resistant dragen. Oclipse Daily Sheer SPF 50 biedt een uitstekende bescherming tegen UVA- en UVB-straling en tegen High-Energy Visible (HEV) licht. Perfect voor op vakantie of tijdens outdoor activiteiten.

Lees hier meer over HEV, ook wel Blue Light genaamd.

Glycerine en propanediol hydrateren tegelijkertijd de huid, waardoor deze de natuurlijke vochtbalans behoudt. Oclipse Daily Sheer is daarmee ook een fijn product om de droogheid tegen te gaan, die ontstaat door blootstelling aan de zon. Tot slot bevat Oclipse Daily Sheer een exclusief antioxidant-complex, genaamd ZOX12, dat de huid beschermt tegen schade door vrije radicalen en infraroodstraling, ofwel warmtestraling.

Exclusief verkrijgbaar bij de erkende ZO® Skin Health-centra.

Salon finder

 

Tweezerman Travel Beauty Essentials

Tweezerman introduceert deze zomer twee handige travel essentials: tools voor het creëren van een zachte natuurlijke wenkbrauw look, zowel thuis als ‘on the go’ of op reis.

Hideaway Brow Brush

De nieuwe Hideaway Brow Brush is een super slimme twee-in-één brow travel essential. Het stevige spiraalvormige wenkbrauwborsteltje kamt de haartjes perfect in vorm. Spot je een aantal verdwaalde haartjes? Draai dan de onderkant van het penseel eraf en tover de populaire Mini Slant Tweezer (ter grootte van je autosleutel) tevoorschijn, voor een snelle touch up en het verwijderen van ongewenste en ontsierende haartjes.

SHOP HIER ONLINE

 

Spotlight on the go

Speciaal voor precisie op topniveau, lanceert de expert Tweezerman de 15x LED Mini Lighted Mirror. Een compacte spiegel die 15x vergroot zonder vertekening en bovendien voorzien is van een heldere verlichting rondom. Dankzij de handige zuignappen op de achterkant, hang je de compacte spiegel tevens gemakkelijk op een glad, schoon oppervlak op. Niet alleen ideaal voor een snelle touch up, maar ook perfect om met precisie te epileren of je contactlenzen in te doen op iedere plek en op elk moment van de dag. Of voor donkere hotelkamers, waar het licht in de badkamer te wensen over laat.

Tip: bevestig de zuignappen op het raam en je hebt naast LED-licht ook daglicht.

SHOP HIER ONLINE

 

Travelproof met alessandro

Ook alessandro International – wereldwijd bekend van de chip vrije Striplac nagellak die zich zonder remover en nagelbeschadigingen laat verwijderen – introduceert een onmisbare en travelproof beauty essential.

Striplac Mini Travel & Repair

Speciaal voor een snelle mani en pedi on the go of op reis, komt alessandro met de nieuwe Striplac Mini Travel & Repair. Een compacte UV/LED lamp met een trendy design om je Striplac nagellakjes gemakkelijk en snel aan te brengen of bij te werken, waar en wanneer je maar wilt. Een stopcontact is niet nodig, dankzij de handige USB-aansluiting voor op je laptop. In slechts 30 seconden per nagel wissel je in no-time je manicure.

Kies bijvoorbeeld voor de kleuren uit de Ibiza Spirit Striplac-nagellakcollectie, waarmee je je op het magische eiland Ibiza waant. Drie intense kleuren – de framboosrode Sunset Pink, de classy wijnrode Wine & Soul en de intens paarse Hippie Nights – geïnspireerd op de relaxte sfeer, boho kledingstijl en glamorous uitstraling van deze populaire reisbestemming.

Shop online

 

Kruidvat Nail Care Menu

Kruidvat heft haar nagelverzorgende producten in een nieuw jasje gestoken en biedt nu een volledig ‘nail care menu’. Zie het maar als een menukaart met producten waar je uit kunt kiezen, afhankelijk van je behoefte van dat moment. Verschijnen de eerste sporen van ouderdom niet alleen in je gezicht, maar ook op je nagels? Kies dan de licht gekleurde en egaliserende Kruidvat Anti-Age Conditioner, met Vitamine A, C en E. Zijn je nagels wat zwakker de laatste tijd? Kruidvat Base & Top Coat met versterkend diamantpoeder biedt uitkomst.

Perfect voor op reis is de alles-in-één Kruidvat Complete Care, een complete nagelverzorging die je nagels versterkt, hydrateert en egaliseert, de nagelgroei stimuleert, kan worden gebruikt als base en top coat en bovendien UV-bescherming geeft. Gebruik in combinatie met de Care & Repair Pen met aloe vera voor mooie en zachte nagelriemen.

SHOP HIER ONLINE

 

ColoreScience Beauty on the Go Palette

Voor een mooie en natuurlijke look ‘on the go’, bevat dit handzame palette van het minerale make-up merk ColoreScience vijf kleuren die bij elke huidteint goed staan. Van ‘rosy pinks’ tot warme bruintinten, waarmee je een subtiele look voor overdag bovendien in een handomdraai omtovert tot een glamorous look voor tijdens een romantisch etentje of een avondje stappen.

De vijf kleuren zijn multi-use. Dat wil zeggen dat je ze kunt gebruiken als oogschaduw, om te shapen, te highlighten of om je wenkbrauwen bij te tekenen (althans… de bruintinten). En maak je een dun kwastje nat met een klein beetje Setting Spray, dan kan je de minerale poeders ook nog eens als eyeliner gebruiker. Kortom, alles wat je nodig hebt om op reis als beauty voor de dag te komen.

Bekijk ook de volgende tutorial:

Shop online

 

Oenobiol Sun Beautycapsules

De beautycapsules van Oenobiol dragen bij aan schoonheid van binnenuit, zodat jij je goed voelt en er goed uitziet. Oenobiol biedt een uitgebreid assortiment aan supplementen geïnspireerd door de natuur. Van Oebiol Volume met pompoenzaadolie en B-vitaminen voor sterk en vol haar tot Oenobiol Anti-Age met selenium, Vitamine E en Q10.

Speciaal voor een stralende goudbruine teint tijdens de zomermaanden gebruik je Oenobiol Sensitive Skin. Een supplement basis van lycopeen, luteïne, selenium, vitamine B2 en E, die de huid van binnenuit voedt om de huid voor te bereiden op de zon. Wil je juist een natuurlijke en gezonde teint zonder zon? Ga dan voor Oenobiol Autobronze Teint, op basis van kurkuma, tomaten-, groot afrikaantjes- en algenextract. Dit zorgt voor een natuurlijke, egale en stralende teint zonder zon.

SHOP HIER ONLINE

 

Opgefrist haar in een handomdraai: Keune Blend Refreshing Spray

Keune Blend Refreshing Spray Dry Shampoo verfrist je haar zonder het te wassen. Deze droogshampoo biedt verfrissing op de momenten waarop je geen tijd, geen zin of geen water hebt (erg handig op de camping of in de auto!) om je haar te wassen. Of… (nog zo’n luxe probleem) wanneer je geen föhn bij de hand hebt of te druk (of te lui) bent om te föhnen.

Tevens geeft de Refreshing Spray je haar een flinke volumeboost, terwijl het multivitamine complex je haar ook nog eens voedt en versterkt.


Spuit de Keune Blend Refreshing Spray door het hele haar, zodat de formule vet en ongewenste geurtjes kan opnemen. Laat het product een minuutje inwerken (eventueel inmasseren met je vingertoppen). Borstel je haar vervolgens goed door om het overtollige poeder te verwijderen. De spray kan ook op schoon haar bij de haaraanzet worden aangebracht om direct zichtbaar volume te creëeren.

SHOP HIER ONLINE

 

Onderweg snel je glim wegwerken? Ga voor The Murad Solution

Wordt jouw huid snel vet of glimmend? Maar ben je veel onderweg en niet in de gelegenheid uitgebreid bij te poederen? De MattEffect Blotting Perfector van Murad matteert je glimmende huid in een handomdraai en houdt bovendien je make-up look de hele dag goed.


De vloeibare blotting formule in een on-the-go cushion compact bevat Soft Focus Matterende Sferen en marshmallow poeders die talg absorberen en direct een matte look geven. Granaatappel extract voorziet de huid van antioxidanten voor een gezonde gloed, terwijl het Punisch Zuur uit de Granaatappel voor een natuurlijk samentrekkend effect zorgt en daarmee de poriën verkleint. Extract van groene klei helpt tot slot bij het absorberen van olie en bij het ontgiften van de huid, terwijl de huid van essentiële mineralen wordt voorzien. De vloeibare formule voelt heerlijk koel aan op je huid en verandert binnen enkele seconden in een poederzachte, fluwelige finish met een heerlijk huidgevoel.

Make-up tip: Breng de liquid-to-powder formule aan onder je (oogmake-up) om de huid te primen voor een long-lasting matte look. Je zult merken dat je make-up langer mooi blijft en niet in huidplooitjes kruipt. Of doe af en toe een touch up van de vette zones. De antimicrobiële applicator verstoort je make-up niet. De MattEffect Blotting Perfector is kleurloos en daarmee geschikt voor alle huidtinten.

Bekijk ook het volgende filmpje, met – als bonus – nog enkele tips voor busy girls:

https://www.youtube.com/watch?v=GO8zO4Pt1So

SHOP HIER ONLINE

 

Lees ook