Ontvang nu 25% korting op je 1e behandeling!

08:52 - 05:19
luistertijd 08:52 - leestijd 05:19

Haar….ja ik heb lichaamshaar (wie niet;-). Toen ik nog jong was, was het schattig blond, wat zo vertederend glinsterde in de zon op je armen en je benen. Eens per jaar haalde ik het scheermes over mijn onderbenen en net iets vaker over mijn oksel. Maar ach, ik was twintig. Who cared about body hair! No one! In de jaren tachtig mocht je nog haar hebben. Tegenwoordig niet meer, tenzij je een hipster bent…dan laat je het juist weer staan. Nee, het lichaam moet onthaart zijn, het liefst heulemaal.

Onderaan dit artikel vind je een geweldige najaarsactie! – scroll naar beneden

 

Scheren, waxen, het was het allemaal niet…

Mijn eerste tussen-de-benen-wax kreeg ik ander half jaar geleden bij Delete, een zg. vagina-facial. Niet te harden, zo’n pijn. En wat denk je…ik ben het een jaar lang braaf blijven doen. Want ja, die Brazilian is toch echt een heel prettig gevoel, althans in de weken erna. Ontspanningsoefeningen, de juiste dag, puffen tijdens het waxen, knijpen in ballen, flink kletsen, pijnstillers erin. Wat ik ook probeerde, de pijn tijdens het waxen werd nooit minder. Uiteindelijk gaf ik het op. Die brazilian wax. Dan maar haar, dan maar het scheermes, dan maar…Jose. Daar was Jose Conrads, distributeur van de Alma Beauty laser Remove: die me hoofdschuddend aankeek en zei: laat het gewoon weglaseren. Oh echt?!!!

En dan ontmoet je Jose, en Debby!

Braaf begon ik met mijn oksels, nu acht maanden geleden. Lachend, en in twee ademhalingen, en de behandeling was alweer voorbij. Jemig! Zeg, lieve Debby Zondervan (bij wie ik de behandelingen laat doen, van Institut Esthetique in Aalsmeer), wil je het ook tussen mijn benen doen, alsjeblief?

Haar? Ik ben het al vergeten…

En zo geschiedde, ik ben nu vijf behandelingen op weg. Alles bij elkaar (oksels, schaamstreek, billen) duurt het hooguit een half uurtje, eens in de twee maanden. Ik ben inmiddels vergeten wat het is om haargroei te hebben in de oksels, alleen foto’s herinneren mij nog met ongeloof aan die tapijtjes die daar groeiden. Ja, echt. Bontjassen! Het pluus dat er nu nog zit, en ik ben nog niet eens klaar, vergeet ik gewoon. Dat scheer ik alleen nog even weg als ik naar Debby ga.

Links op de foto was in januari 2017 na 1 behandeling, rechts op de foto is in juli 2017, vlak voor de vijfde behandeling – na 2 maanden niet scheren.

Start op tijd, want een grijze schaamstreek doet niet meer mee!

De kwestie kruis heeft een wat langere weg te gaan. Dat haar is wat stugger, en ook daar heeft het altijd flink gegroeid, hoewel redelijk binnen de lijntjes hoor. Maar een bontjasje voor een hamster was er wel van te breien, ha! Debby doet zowel de bikinilijn (echt, daar groeit nu al bijna niets meer!), als de schaamheuvel en op de lippen zelf. Ik verkeer in de gezellige leeftijd van bijna 53 en dan wil het van onderen toch ook wel gaan ‘grijzen’, daar had ik even geen rekening mee gehouden, en die boodschap geef ik je nu: begin op tijd met laseren van de schaamstreek, want als het eenmaal grijs is, krijg je het niet meer gelaserd!

Onderaan dit artikel vind je een geweldige najaarsactie!

 

En hup, tussen die billen ook even…

Nu is het bij mij nog een redelijke mix, dus laat ik het braaf bewerken met de Alma Beauty Remove. Het is ook iets pijnlijker, de warmte dringt sneller door in dit gebied, dus Debby past haar behandeling er ook op aan. En passant neemt ze ook de billen mee. Heel fijn, en ook daar merk ik dat er nog nauwelijks haar groeit.

In de schaamstreek moet ik om de paar weken nog wel wat bij scheren, maar ik zie al duidelijk dat de haargroei wordt afgeremd, het groeit gewoon veel langzamer. Ik ben dan ook benieuwd hoe de situatie aldaar is na acht of negen behandelingen. Zowel Debby als ik denken dat mijn oksels na 8/9 behandelingen al flink haarvrij zullen blijven.

vlnr: BeautyJournaal’s Monique, schoonheidsspecialiste Debby Zondervan en distributeur Jose Conrads

Het kost wat, maar dan heb je ook wat!!

Ik moet je eerlijk zeggen: ik ben er zo blij mee. Nou zit ik toch al zo lang in dit beautyvak (24 jaar) maar aan haargroei beleid heb ik nooit gedaan. Gelukkig ben je nooit te oud (hoewel….don’t let it go grey, ha!)…Wat scheelt het veel tijd aan onderhoud. Ik heb het geld er absoluut voor over. Tel maar uit wat waxen per keer kost, ook rond de honderd euro, en dan moet je elke vier weken echt wel terug. Nu betaal ik het dubbele, maar ik hoef maar eens in de twee maanden, en bovendien zie je progressie: het wordt steeds minder, en dat was bij het waxen echt niet het geval (hoe vaak ze dat ook beloofden).

Ook het feit dat het nauwelijks pijn doet, is zo’n verademing! En het gaat snel, je bent weinig tijd kwijt. Nee echt….go for it. Spaar, het is zo de moeite waard! Het haar dat nog terugkomt is ook heel zacht. Geen stoppels meer, geen wondjes, et cetera. En ook geen hersteltijd! Je trekt je kleren weer aan, je voelt en ziet er niets meer van.

Wat is de Alma Beauty Remove Laser?

De Alma Beauty Remove is de nieuwste Diode-laser van Alma lasers met de gepatenteerde SHR technologie zoals deze ook in de Alma Soprano is te vinden.

Het unieke van technologie is dat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Maar hoe kan dit zo pijnloos werken, als je toch de nodige hoeveelheid energie moet produceren om haarwortels te elimineren? De basis immers voor het stoppen van haargroei…

Snelle bewegingen, gekoelde kop, na-koelen niet nodig

Het geheim zit in de Gepatenteerde SHR™ Technologie die wereldwijd erkenning heeft verdiend en wordt toegepast in topklinieken.

Alleen de combinatie van deze 3 elementen geeft de Remove ontharingslaser je langdurig haar-vrij resultaat met de volgende unieke voordelen:

Natuurlijk heeft deze Alma Beauty Remove laser FDA approval voor veiligheid en werkzaamheid.

Bekijk hieronder ook het filmpje dat ik maakte tijdens mijn eerste ontharingssessie van haar oksels bij Insititut Esthetique (toen nog in Nieuw-Vennep, nu in Aalsmeer):

Je snapt, ik ga voorlopig nog even vrolijk door, en zal je op de hoogte houden. Wil je meer weten over deze apparatuur als professional, of als consument weten waar je deze behandeling kan ondergaan? Hier vind je informatie van de importeur Partner in Aesthetics.

TOP! NAJAARSACTIE MET 25% KORTING!

Wil je ook pijnloos van je lichaamshaar af en de behandelingen met de Soprano Remove ervaren?

Je krijgt nu 25% korting op de eerste behandeling definitieve ontharing met de Soprano REMOVE diodelaser!*

*Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2017.

Deelnemende Salons:

Institut Esthetique 

Weteringstraat 1a, Aalsmeer

06-55102217

info@institutesthetique.nl

 

Skin Make-up

Hoofdstraat 200, Hillegom

06-39595333
info@skinmakeup.nl

 

Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie 

Andromedaplaats 1, Eindhoven

0648315723

info@huid-oedeem.nl

 

Lees ook