Travelsets voor elk huidtype, incluis je haar

04:40 - 02:48
luistertijd 04:40 - leestijd 02:48

De zomer is in zicht! Ga jij binnenkort op reis? Of ben je nieuwsgierig naar effectieve huidverzorging? Dan zijn de nieuwste BABOR Travel Kits wellicht iets voor jou. Deze mini’s zijn dé ideale beauty-producten voor onderweg of om kennis mee te maken. De producten zijn ‘handbagage vriendelijk’ en zitten verpakt in een praktisch, transparant tasje wat je mee mag nemen het vliegtuig in. Er zijn vijf verschillende varianten van de BABOR Travel Kits verkrijgbaar, zodat er voor iedere huid een set is.

SKINOVAGE PX Travel Kit

Alle SKINOVAGEPX verzorgingsproducten bevatten – naast speciale werkstoffen afgestemd op het huidbeeld – ook twee innovatieve ingrediënten. Alpine stamcellen behoeden het cel-DNA voor door licht en milieu veroorzaakte huidbeschadigingen. Ze voorkomen de huidveroudering en werken als een beschermingsschild voor de huid. Met de plantaardig gewonnen, moleculaire “katalysator” OsmoTec kunnen de specifieke werkstoffen in de huidcel nog beter worden verwerkt, omdat deze het osmotische evenwicht weer herstelt.

De bestsellers HY-ÖL en het kruidenelixir Phytoactive Base reinigen de huid. Het Moisture Plus Serum schenkt de huid de hele dag door een extra portie vocht, voor een jeugdige teint. In de Oxygen Energizing Cream geeft de ingekapselde zuurstof extra energie aan de huid en maakt haar super zacht. Voor de dunne huid rondom de ogen is er de Anti Wrinkle Eye Cream. Deze crème verstevigt het gevoelige gebied rondom de ogen en maakt het glad. Deze set is voor alle huidtypen geschikt en geeft de huid een boost aan vocht.

Shop deze set hier met korting

 

Lifting Cellular Travel Kit

De Lifting Cellular reisset bevat het Collagen Infusion Serum met 3-voudige werking, de Collagen Booster Cream maakt op een zachte maar effectieve wijze strak en de Firming Lip Booster zorgt voor volle en verzorgde lippen.

Shop deze set hier met korting

 

Refine Cellular Travel Kit

De Refine Cellular reisset zorgt voor een zachte teint met wow-factor. In deze set zit de Detox Lipo Cleanser, die de huid met een licht thermo-effect voorbereidt op de Detox Vitamin Cream. Deze laat als het ware je huid de stress van het dagelijks leven even vergeten. De Glow Booster ampullen laten een lichte glow achter op de huid en verzorgen je huid met vitamine C en extracten uit duindoorn.

Shop deze set hier met korting

 

BABOR SPA reissets voor het lichaam

De BABOR SPA reissets schenken je kleine time-outs van het drukke leven. Ze komen in twee varianten, voor versteviging van de lichaamshuid of voor het verfrissen van de huid. De Shaping set hermodelleert en verstrakt de huid. Stamcellenextracten uit de champagnepeer nemen de huid in bescherming. Het plantaardige shaping complex bestaat onder andere uit artisjok en vormen het lichaam, terwijl thermaalwater met waardevolle mineralen en sporenelementen het immuunsysteem van de huid ondersteunt en haar met extra vocht verzorgt. Showergel, Body Cream en Handcreme leiden tot een totaalpakket voor een strakkere body.

Shop hier online met korting

 

De Energizing set schenkt de huid nieuwe energie. Stamcellenextracten uit de champagnepeer beschermen de huid en behoeden haar voor milieustress. De citroenachtige hoofdnoot smelt samen met het aroma van groene thee en dat zorgt voor de heerlijk frisse geur. Deze set bevat de luchtige Body Sorbet in travel size, die pas vanaf de herfst in full size verkrijgbaar zal zijn. Samen met de Shower- en Peeling Gel zorgt deze set voor een SPA belevenis met een heerlijk zachte huid als resultaat.

Shop hier online met korting

 

Meer BABOR nieuws:

Lees hier ook reviews van Babor producten door ons testteam, waaronder fijne cremes.

Breng hier een bezoekje aan de website van BABOR en maak kennis met de heerlijkste huidverzorgingsproducten.

 

Lees ook