Wie heeft de beste coupe, kleur of style?

02:56 - 01:45
luistertijd 02:56 - leestijd 01:45

Onlangs schreven wij al over de L’Oréal Professionnel Hair Fashion Night dat plaatsvindt op donderdag avond 15 juni 2017 in de Westerkerk te Amsterdam. Dat artikel lees je hier. Tijdens deze avond worden de Hair Icon Awards uitgereikt in de categorieën Hair Color, Hair Coupe en Hair Style. De hair experts van L’Oréal Professionnel hebben hebben per categorie 5 Nederlandse haar-iconen geselecteerd en de nominaties zijn bekend!

Categorie Hair Color

De genomineerden in de categorie Hair Color zijn:

Categorie Hair Coupe

De genomineerden in de categorie Hair Coupe zijn:

Categorie Hair Style

Tot slot de categorie Hair Style, de genomineerden zijn:

De jury bestaande uit May-Britt Mobach (hoofdredacteur van Amayzine), Anke de Jong (hoofdredacteur van Glamour), Leco van Zadelhoff (hoofdredacteur van Glamour), Diek Pothoven en Luuk Kuijf (vormen het designerlabel Martan) zullen op 15 juni de 3 winnaars live bekend maken tijdens de Hair Fashion Night in Amsterdam.

Lees ook