150 nieuwe salons in Nederland

02:25 - 01:27
luistertijd 02:25 - leestijd 01:27

Op donderdagavond 15 juni zullen 150 salons hun deuren openen in Nederland.

Na het grote succes in 2016, organiseert L’Oréal Professionnel nu ook voor de tweede keer Hair Fashion Night. De Hair Fashion Night wordt wereldwijd in meer dan dertig landen en duizenden salons georganiseerd. Op donderdagavond 15 juni zullen 150 salons hun deuren openen in Nederland. Op deze avond kunnen haarliefhebbers gebruik maken van de 4000 gratis stylingsessies. Daarnaast wordt er op dezelfde avond de Hair Icon Awards uitgereikt tijdens het VIP evenement in de Westerkerk in Amsterdam.

Met de komst van Hair Fashion Night wilt L’Oréal Professionnel het ambacht van de haarstylist bij het grote publiek op een feestelijke manier in de spotlights zetten. De kappers en haarstylisten vormen samen een belangrijke beroepsgroep in Nederland. Anya Haarhoff, algemeen directeur professionele product divisie L’Oréal Nederland, benadrukt het volgende: ”Het is de verantwoordelijkheid van L’Oréal Professionnel om Nederlandse haarstylisten te helpen ontwikkelen en te ondersteunen in het delen van hun kennis. Met Hair Fashion Night bieden wij een podium voor het creatieve ambacht.”

Download de Style My Hair app voor de mooiste haar inspiraties en probeer de looks! 

Hair Fashion Night is gebaseerd op een driedelig concept:

  1. In 150 salons van L’Oréal Professionnel ontvangen haarliefhebbers een gratis stylingsessie, persoonlijk advies door topstylisten op het gebied van haarverzorging en kleur en een goodiebag inclusief een kortingsvoucher voor een vervolgbezoek. Via de salon locator boek je gemakkelijk een gratis stylingsessie.
  2. Vijf toonaangevende salons in de grootste steden van Nederland zijn gekoppeld aan lokale social media influencers. Samen met de saloneigenaren hosten zij ieder een Private Salon Party waarbij hun online community wordt uitgenodigd.
  3. In de Westerkerk in Amsterdam vindt het VIP-evenement plaats. Dit evenement is vooral gericht op pers, influentials en stakeholders. Fashion en haar worden deze avond aan elkaar verbonden door middel van een fashionshow van designerduo Martan. Ook de uitreiking van de Hair Icon Awards vinden hier plaats en er worden masterclasses gegeven door topstylisten.

Dit belooft een fantastische avond te worden, dus zet 15 juni in je agenda en bezoek de dichtstbijzijnde L’Oréal Professionnel salon bij jouw in de buurt voor een gratis stylingsessie van 20 minuten.

Lees ook