De oplossing tegen concealer dilemma's

05:32 - 03:19
luistertijd 05:32 - leestijd 03:19

Nieuw! Benefit Cosmetics Boi-ing Concealers + test

Onlangs was BeautyJournaal stagiaire Dian aanwezig bij het persevenement van Benefit Cosmetics. Hier werd de nieuwste Boi-ing Airbrush Concealer geïntroduceerd. Ook alle andere Boi-ing Concealers zijn vernieuwd; een nieuwe uitstraling en nieuwe namen! Benieuwd? In dit artikel lees je er alles over.

Boi-ing Airbrush Concealer

Deze nieuwe sheer to medium coverage concealer bedekt donkere kringen en fijne lijntjes en laat ze verdwijnen met een finish die bijna onzichtbaar is op de huid. De Boi-ing Airbrush Concealer smelt perfect samen met de huid en blijft tot 10 uur lang zitten, aldus Benefit. Daarnaast is hij ook nog waterproof en toont hij niet poederig of droog op de huid. Deze concealer is bovendien ideaal voor een snelle re-touch.

SHOP HIER ONLINE

Deze nieuwe airbrush concealer is verkrijgbaar in 3 verschillende tinten. Helaas heb ik deze nieuwe concealer nog niet kunnen testen, maar over de andere 3 bestaande concealers heb ik wel al een mening kunnen vormen. De bestaande Top Concealers van Benefit zijn nu allemaal Boi-ing Concealers geworden met een nieuwe look en naam. De formule is overigens wel hetzelfde gebleven.

SHOP HIER ONLINE

Boi-ing Industrial Strength Concealer

Deze full coverage concealer helpt heftig donkere kringen en oneffenheden te verbergen. Het product bedekt alles, zelfs verkleuringen in de huid. Een extra tip is om deze concealer boven en onder je wenkbrauwen te gebruiken om zo de vorm van je wenkbrauw strakker te maken en te perfectioneren.

Ook deze concealer is verkrijgbaar in 3 verschillende tinten.Ik heb de lichtste kleur getest. Hieronder zie je het resultaat onder mijn ogen met (rechts) en zonder (links) de Industrial Strength Concealer.

SHOP HIER ONLINE

Ik heb naast de concealer geen andere make-up op om zo het juiste beeld te geven van dit product. Ik ben echt heel verrast door het resultaat, de concealer heeft inderdaad een volledige dekking. Het bedekt mijn roodheden en daarnaast trekt hij niet in de lijntjes. Ik ben onder de indruk, wat een top concealer!

SHOP HIER ONLINE

Boi-ing Brightening Concealer

Ook deze concealer geeft een volledige dekking. Het product verheldert grijze, grauwe, vermoeide ogen en verkleuringen. Het is een crème color-correcting concealer met verhelderende ondertoon. Een extra tip is om deze concealer in je binnenste ooghoeken aan te brengen voor een open uitstraling van je ogen. Ook kan je hem goed op het donkerste gedeelte onder je oog aanbrengen om zo de donkere kleur te verminderen.

De concealer is net als de andere concealers van Benefit in 3 verschillende tinten beschikbaar. Ik heb weer de lichtste kleur van dit product getest en op de foto hieronder zie je het verschil van mijn huid met (rechts) en zonder (links) concealer.

SHOP HIER ONLINE

Een brightening effect geeft deze concealer inderdaad. Hij werkt mijn oneffenheden netjes weg en trekt ook niet in de lijntjes. Dat vind ik persoonlijk erg fijn. Ik had bij het aanbrengen wel het gevoel dat ik iets meer product nodig had dan bij de vorige concealer, maar alsnog is de dekking wel goed. Ik vind dit een mooie neutrale concealer, geweldig!

Boi-ing Hydrating Concealer

Deze hydraterende concealer heeft een lichte dekking. Het hydrateert de droge huid onder de ogen en bedekt donkere kringen. De concealer bevat vitamine E en appelzaad extract. Je ogen zouden tot 6 uur lang gehydrateerd zijn, aldus de claim. Een leuke tip is om deze concealer over elke andere concealer aan te brengen gedurende de dag. Door de lichte dekking kan hij makkelijke over een andere concealer worden aangebracht en zo heb je toch wat extra hydratatie onder je ogen.

SHOP HIER ONLINE

Dit is een concealer in stickvorm. Zoals je kunt zien op de foto is het binnenste van de stick de concealer en daaromheen zie je het gedeelte dat voor hydratatie zorgt. Ook dit product is weer beschikbaar in 3 verschillende tinten en ik heb wederom de lichtste kleur getest.

SHOP HIER ONLINE

Persoonlijk houd ik meer van een concealer die een volledige dekking geeft en dat doet deze uiteraard niet. Je voelt wel echt de hydratatie onder je ogen. Normaal bij een concealer voel je als snel een laagje zitten en dat is bij dit product niet het geval. Ik vind de stick ook fijner aanbrengen dan de concealers in een potje, het gaat net wat preciezer. Dit is een hele goede concealer als je niet zo zeer op zoek bent naar volledige dekking!

Van welke concealer gaat mijn hart sneller kloppen?

Ik ben nog steeds enorm benieuwd naar de nieuwe Boi-ing Airbrush Concealer, deze hoop ik snel uit te kunnen proberen. Ik vind de Boi-ing Concealers er enorm leuk uitzien en mijn favoriet is toch wel de Industrial Strength Concealer. Fantastische dekking! Hij bedekt echt de roodheden en donkere kringen rond mijn ogen en dat is precies wat ik zoek in een concealer.

De Boi-ing Concealers van Benefit Cosmetics zijn vanaf 1 juni 2017 verkrijgbaar.

SHOP HIER ONLINE

 

Meer Benefit Cosmetics op BeautyJournaal:

 

Lees ook