Verzorging, camouflage en primer in één

03:33 - 02:07
luistertijd 03:33 - leestijd 02:07

Getest Benefit Air Patrol BB Cream Eyelid Primer

Het oog wil ook wat

Wat een waanzinnige verpakking ligt er voor mij. Een kek doosje met een gave applicator. Kosten nog moeite zijn gespaard om een totaalbeleving aan dit product te geven. Benefit staat trouwens ook bekend om zijn gave verpakkingen: neem vooral eens een kijkje op hun instagram pagina of op de Nederlandse Facebook pagina van het merk.

Maar niet alleen de verpakking is een lust voor het oog, ook het product zou dat moeten zijn, als je de claims mag geloven Deze BB-cream en tegelijkertijd eyelid primer zou helpen tegen alle slechte invloeden van buitenaf: “AIR PATROL: DEFEND EYELIDS FROM UNFRIENDLY SKIES.” Dat verklaart ook meteen de naam en de verpakking. Een soort luchtmacht om je ogen te beschermen tegen vijandige invloeden, dus.

Ingrediënten

Benefit Air Patrol bevat een zogenaamd EnviroDefend complex, maar het wordt me niet helemaal duidelijk wat dat inhoudt. Daarnaast bevat de Air Patrol een SPF 20 en Shea extracten. Shea staat bekend als een natuurlijke UV-filter, beschermer tegen huidirritaties en bevat Vitamine E. Dat zijn fijne ingrediënten voor je kwetsbare oogzone.

Zachter als een pink Benefit Air Patrol Applicator

Benefit Air Patrol heeft een speciale applicator (de Cushion Calm-tip) die volgens de claim zachter aanvoelt dan je pink. En dat doet hij ook. Het is een soort van zachte siliconen achtige gum met een gat erin, waardoor het product naar buiten kan komen. Door de zachte applicator druk je niet te hard tegen je oog en kan je de kwetsbare oogzone niet beschadigen.

Eén klik op de onderzijde van de verpakking zou voldoende moeten zijn om genoeg product tevoorschijn te toveren om aan te brengen op één oog. De eerste keer moet ik heel veel klikjes geven, voordat er uberhaupt iets uit komt. Maar dat is bij nieuwe producten gebruikelijk. Nadat de vloeistof eenmaal uit de applicator is gekomen, gaat het met een klik wel goed. Persoonlijk vind ik de hoeveelheid net iets te weinig voor een oog. De Cushion Calm-tip is inderdaad erg zacht en helpt om het product gemakkelijk aan te brengen.

Benefit Air Patrol SwatchCamouflerend laagje

Benefit Air Patrol laat een soort van matterend en camouflage laagje achter op mijn ooglid en hydrateert ook goed. Oogschaduw pakt mooi op het product en is zelfs goed te “blenden” over het toch wat stroeve ooglid. Eyeliner pakt er ook mooi op. Kortom, make-up aanbrengen gaat uitstekend.

De over Air Patrol aangebrachte make-up ziet er gedekte uit. Maar wat nog mooier is… het blijft ook beter zitten. Er ontstaan geen vieze klonters in de huidplooien, waar ik met oogmake-up soms wel last van heb, zeker aan het einde van de dag

Een aanwinst!

Kortom ik vind het een aanwinst. Mijn oogmake-up krijgt hierdoor een boost. Wel is het een beetje een prijzige aanwinst, want persoonlijk vind ik de verkoopprijs van € 31,50 wat aan de hoge kant. Voor dat geld heb je een hele goede primer voor je hele gezicht. En dan rijst bij mij direct de vraag: heb je niet hetzelfde effect met een gewone camouflerende gezichtsprimer?

Benefit Air Patrol Aangebracht

Ik zal de komende weken de proef op de som nemen, maar ik ben ook ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat hieronder gerust een reactie achter!

Lees ook