Total care down there

02:58 - 01:47
luistertijd 02:58 - leestijd 01:47

Nieuw! Gentl woman Intimate Care voor een zijdezachte bikinilijn

Anno 2017 onthaart meer dan 82% van de vrouwen een deel van haar schaamstreek, of haar gehele schaamstreek. Ruim 60% van deze vrouwen ervaart daarna rode bultjes, jeuk en andere irritatie. Daar komt nu verandering in.

Caring, cooling, comfort

Gentl woman Intimate Care is een nieuwe en innovatie crème met een speciaal ontwikkelde ‘3C formule’: caring, cooling, comfort. De crème geeft verlichting bij allerlei ongemakken en helpt de huid herstellen na het ontharen.

Geen synthetische geur

Gentl woman Intimate Care vermindert jeuk, haargroei, roodheid en irritatie, en geeft een zijdezacht en fris gevoel. Het houdt de huid soepel bij wrijving, waardoor het bijvoorbeeld ook voor sporters veel comfort biedt. Er is ook rekening gehouden met de geur en de smaak van de formule, dus het product levert geen seksuele beperkingen op. Lees: geen nare synthetische geurtjes en smaakjes.

Direct shoppen

 

Na gladde ballen nu dus ook een zijdezachte bikinilijn

Een half jaar geleden werd de eerste intieme verzorging voor mannen geïntroduceerd: Gentl man Intimate Care. Eveneens een verzorging voor de schaamstreek.

Geliefd onder topsporters die een gladde huid moeten hebben

Duizenden Nederlandse mannen gebruiken inmiddels het product. Het is vooral populair onder wielrenners, marathon- of triatlon deelnemers en andere sporters.

Al snel klonk er geluid van vrouwen die zich afvroegen waarom dit product er niet voor hen is. Daar is op ingehaakt en vanaf nu is er dus de Gentl woman Intimate Care. Voor een zijdezachte bikinilijn, waarmee je voor de dag kunt komen deze zomer.

BeautyJournaals columnist Mick testte Gentle man al voor je uit. Je leest zijn review hier. En ook Mark deed de test, en die lees je hier!

De crème bevat onder meer de volgende werkstoffen

Direct shoppen

 

Wat zijn de verschillen met Gentl man?

De emulsie van Gentl woman is speciaal afgestemd op de gevoelige huid van de schaamstreek; deze emulsie geeft een zijdezacht gevoel. En ook de pH-waarde van het product is afgestemd op de huid van de schaamstreek. Tot slot heeft Gentle woman een subtiele geur. Bij het aanbrengen neem je de honing waar; deze vervliegt na enige tijd.

Gentle women is onder meer verkrijgbaar via gentl.com en bij Dio Drogisterijen in Nederland en Suriname.

Direct shoppen

 

Lees ook