De hele dag een schoon en fris huidgevoel. Ook ideaal voor sporters.

02:38 - 01:35
luistertijd 02:38 - leestijd 01:35

2016 gaat over gladde, goed verzorgde ballen, zegt Gentl Man. Het onderwerp mag dan onder mannen nog taboe zijn maar het is hygiënisch en voelt sexy. Helemaal met  de zomer voor de deur!

60% van de mannen scheert zijn ballen

Daarom scheert of trimt inmiddels 60% van de Nederlandse mannen zijn schaamstreek en meer specifiek, zijn ballen. Om een jeukerige en geïrriteerde huid te voorkomen, en dat frisse, schone gevoel te behouden, geef je jouw partner Gentl Man cadeau; wereldwijd de eerste intieme verzorging voor mannen.

Made in Nederland!

Vermindert jeuk en roodheid na het scheren, remt haargroei en fris gevoel

Gentl Man is ontwikkeld in Nederlandse laboratoria. Het is een crème die een speciaal ontwikkelde 3C formule bevat:  caring, cooling, comfort. De crème geeft verlichting bij allerlei ongemakken; helpt de huid herstellen na het scheren of trimmen; vermindert jeuk, haargroei, roodheid en irritatie; en geeft een droog en fris gevoel .

Voor de meest gevoelige huid, ook ideaal voor sporters!

Het houdt de huid soepel bij wrijving waardoor het sporters veel comfort biedt. Uiteraard is er ook rekening gehouden met de geur en smaak, dus het product levert geen beperkingen op in de slaapkamer.

Zacht smeren na het scheren

Gentl Man is het resultaat van een aantal jaar onderzoek en ontwikkeling. De crème is uitvoerig dermatologisch getest en geschikt bevonden voor de meest gevoelige huid. ‘Gentl Man bevat kwalitatief alleen hoogwaardige ingrediënten. Een uniek, nieuw, alles-in-één product voor mannen met ballen’, aldus Viviane van den Bichelaer, directeur Gentl Care.

Dit zit erin:

Over de samenstelling is echt goed nagedacht. Voor de ingredientenlezers onder ons. Dit zit in de formule:

Het smaakt zelfs lekker

Daarnaast is de geur en smaak lekker. Sterker nog: het product is likbaar. Niet dat je dat nu wilt, maar als je alles goed onderhouden hebt, wil je niet dat je partner een chemische crème- of aftershavesmaak proeft. Toch?

Waar koop je het?

Gentl man is online verkrijgbaar via gentl.com. De prijs bedraagt € 19,95 exclusief verzendkosten. Indien vandaag besteld, heb je Gentl man morgen in huis. Ga hier direct naar de website en online shop.

LEES HIER OOK DE REVIEW van Mark over de Gentle cream.

Lees ook