Eeerlijk is eerlijk. Dit werkt!

03:12 - 01:55
luistertijd 03:12 - leestijd 01:55

Sexy en schoon op intieme plekken

Al vele jaren scheer ik mijzelf, met enige regelmaat, op mijn intieme plekken. Het geeft me altijd een schoon en sexy gevoel. Maar zoals de meeste mannen besteed ik er niet te veel aandacht aan. Snel met ontharingscrème of met de tondeuse aan de slag. Vaak met wisselend resultaat.

Er komen nog wel eens kleine wondjes op een pijnlijke plek of een dag na het scheren rode bultjes op mijn schaambeen. Komt dat door de plaats op mijn lichaam, of mis ik de bedrevenheid die ik wel heb als ik mijn gezichtsbeharing verwijder?

De badkamer wit van het talkpoeder

Ik probeerde wel eens met talkpoeder de geïrriteerde huid wat te verlichten. Dat maakte in ieder geval de badkamer wit van het poeder. Het resultaat was nooit echt geweldig. Het kon wel een dag of drie duren voordat de jeuk helemaal verdwenen was.

11a961cb95d80210f5c2956a1c4f8552

Mark test Gentl Man Intimate Care cream

Dus ik was echt benieuwd naar het Intimate Care product van Gentl Man, toen Monique mij vroeg om het te testen. Vorige week kreeg ik het in huis en ben er meteen mee begonnen. De dag na het eerste gebruik stond ik op de skipiste.

Gentle Man Intimate Care getest

Het Gentl Man Intimate Care product zit in een handige tube. De dop sluit goed af en klemt een beetje. Dat voorkomt dat er crème spontaan uitloopt als je op reis bent. Wel iets moeilijker te openen daardoor. Waarschijnlijk moet je er even handigheid in krijgen. De verpakking ziet er niet echt luxueus uit maar past zeker bij de prijsstelling van € 19,95, die ik ook bereid ben om er voor te betalen.

Gentl Care claimt de eerste alles-in-een intieme verzorging voor de man te zijn, en ik ben er heel tevreden over. Meteen na het scheren voelde ik al een verfrissende werking. Makkelijk aan te brengen en je hebt maar een klein beetje ervan nodig. De werking is ook lang zonder vettig te zijn. Na de eerste ski dag voelde ik nog even fris. Geen roodheid of irritatie te bekennen, terwijl ik toch een lange intensieve dag ermee geskied had.

Koel en mild

De geur is ook aangenaam. Niet overdreven aanwezig, maar lekker koel en mild. Mijn partner, terug in Nederland, was er ook tevreden over. Ik gebruik het nu iedere dag!

Gelukkig heb ik een makkelijke huid. Maar als je een wat moeilijker huidtype hebt, en je wilt je scheren zou ik je dit product zeker aanraden. Door zijn koele verfrissende werking zullen de voordelen nog beter tot hun recht komen.

Voor mijn huid irritatie na het scheren heb ik nu een oplossing gevonden. Ik blijf het zeker gebruiken.

Waar te bestellen?

Gentle Man Intimate Care is eenvoudig online te bestellen hier. Echt een aanrader voor de man van nu die zich optimaal wil verzorgen.

Lees ook