Make-up om bij weg te dromen

05:52 - 03:31
luistertijd 05:52 - leestijd 03:31

Geïnspireerd op witte stranden, turquoise zee, tropische palmbomen en de kleuren van een mooie Zonsondergang… klinkt dat niet geweldig?! De nieuwe make-up collectie van Artdeco genaamd Paradise Island neemt je mee naar paradijselijke eilanden.

De collectie bestaat uit glanzende en gebronsde kleuren, gecombineerd met trendy statement lippen voor een opvallende zomerlook. Ik ontving een aantal producten uit deze fantastische nieuwe collectie, waarmee ik een look gemaakt heb.

Het wisselvallige weer hier in Nederland doet ons nog niet echt denken aan de zomer, maar misschien deze make-up collectie wel alvast.

Bronzing Magnum Powder in Beach Babe (2)

Dit is een lichte, transparante bronzing power met een natuurlijke finish. Wat zo fijn is aan deze bronzing powder is dat hij een waterproof-effect heeft. Ideaal dus voor op het strand. Door het driedimensionale patroon van een zon, is ook deze poeder een echte eyecatcher. Ilove it! Leuk ook dat het patroon van het doosje terug komt in de poeder.

De kleur Beach Babe (nummer2) is heel mooi subtiel. Hierdoor is hij goed te gebruiken voor over het hele gezicht, wat ik voor mijn zomerse look heb gedaan. Mocht je het toch subtieler willen, dan kan je hem natuurlijk alleen gebruiken op de wangen of langs de haargrens. Ik vind het een hele mooie matte natuurlijke bruine kleur. Alsof ik een lekker dagje zon heb gehad.

Bronzing Blusher

Kan jij wel een stralende frisse tint gebruiken? Daar is deze bronzing blusher perfect voor. De lichte structuur zorgt voor een subtiele blush. Ook hier heeft Artdeco het driedimensionale patroon gebruikt in het poeder, wat er door het kleurverschil ook weer erg aantrekkelijk uitziet.

De mineraal olie-vrije en parabeen-vrije blusher zorgt voor een extra kleurschittering in het gezicht. De kleur is vrij warm, wat mij alleen nog maar meer het gevoel geeft alsof ik heerlijk in de zon gezeten heb. Deze blusher is mooi uit te blenden waardoor er ook meteen een hele mooie glans op het gezicht ontstaat. Bijna als een highlighter. Erg mooi voor de zomer!

Hieronder zie je het resultaat van de Bronzing Powder en Bronzing Blusher.

High Performance Eyeshadow Stylo

Een handige stick die in no-time een smokey eye creëert. Deze stylo is enorm goed gepigmenteerd en op meerdere manieren te gebruiken. Als oogschaduw, highlighter, eyeliner of kohlpotlood, aldus Artdeco.

Hij is zo goed gepigmenteerd dat hij de hele dag goed blijft zitten en bovendien waterproof is. Ideaal ook voor op het strand deze zomer. Aan het einde zit een puntenslijper waarmee je de punt mooie strak kunt houden voor strakke lijnen. Handig!

Bij deze look heb ik kleur nummer 23 Coconut Bronzing en nummer 68 Palm Tree gebruikt. De kleuren zijn – zoals gezegd – zo goed gepigmenteerd dat ik ze niet snel als een highlighter zou gebruiken. Wel als een mooie oogschaduw en eyeliner.

De potloden zouden romig moeten zijn, maar dat vind ik om eerlijk te zijn wat tegenvallen. Het in eerste instantie aanbrengen gaat vrij makkelijk, maar er goed mee blenden lukt niet echt. Het aanbrengen van een mooi verloop tussen mijn twee kleuren gaat dus vrij stroef. In het vervolg zou ik eerder een kleur over het ooglid aanbrengen als oogschaduw en met een andere kleur een eyeliner trekken.

Voor mij is de look verder iets te heftig voor overdag naar het strand, maar wel erg mooi voor een avondje uit.

Ombre Lipstick

De nieuwe ombre lipstick bevat een combinatie van drie kleuren die op elkaar afgestemd zijn. Hiermee kan je een mooie ombre look creëren in een mum van tijd.

De lipstick is lekker romig met een subtiele vanille geur. In de lipstick zit lychee fruit voor hydratatie van de lippen. En toegevoegde argan olie beschermt en voedt de lippen. Wat ik zelf super belangrijk en fijn vind, want niets is vervelender dan een lipstick die je lippen uitdroogt.

De kleur Violet Vibes (33) is een opvallende kleur. Vrij heftig als je het mij vraagt, met een bijna zwartige ondertoon. Het is een combinatie van rose, violet en diep paars. Het is bij deze lipstick heel belangrijk dat je hem op de juiste manier aanbrengt. De lichte kleur moet aan de binnenkant van je lippen zitten en de donkere kleur aan de buitenkant. Bij de bovenkant van je lip moet je de stick dus op zijn kop houden ;).

Eindoordeel

Artdeco heeft mij met de blush en de bronzer absoluut in gedachten meegenomen naar paradijselijke eilanden. Zowel de bronzer als de bush zijn super subtiel, maar geven je hierdoor op subtiele en natuurlijke wijze een heerlijke zomerse gloed. De blush frist daarbij lekker op door zijn perzikkleur en zorgt meteen voor een mooie highlight.

De oogschaduwpotloden en lipstick zijn voor mij te heftig en vind ik niet helemaal bij het zomerse beeld passen. Daarbij ben ik niet helemaal tevreden over de kwaliteit van de potloden; ik houd van een mooie overloop en vind het dan ook erg belangrijk dat ik goed kan blenden met mijn oogschaduw.

Maar… de blush en bronzing powder gaan absoluut mee naar mijn volgende tropische paradijselijke bestemming! Ik kan ze je aanraden voor deze zomer.

 

 

Lees ook