Dag cellulite, hallo stevige huid!

03:26 - 02:03
luistertijd 03:26 - leestijd 02:03

Breng je body in shape met Pascaud lichaamsbehandelingen!

Bij Pascaud is het nieuwe Spring Feeling-seizoen van start gegaan voor de maanden april en mei. “Niet alleen de natuur maar ook ons lichaam moet uit de winter ontwaken. Flourish your body and skin, is de slogan voor dit seizoen. In dit seizoen leggen we de nadruk op je lichaam klaar maken voor de zomer. Met onze unieke producten en nieuwe de Spring Fever lichaamsbehandeling gaat dat zeker lukken!” vertelt Mardge Pascaud, CEO en oprichter van Pascaud Beauty Innovations.

Back in shape voor de zomer? Dat kan, dankzij fijne behandelingen en producten die we vandaag op BeautyJournaal met je bespreken. Je leest het in dit artikel.

Leestip! Naast je lichaam back in shape brengen voor de zomer, is zonbescherming de komende maanden natuurlijk ook onmisbaar. In dit artikel geeft Mardge Pascaud tips voor het kiezen van een goede zonbeschermer.

  1. De nieuwe Spring Fever lichaamsbehandeling

Deze lichaamsbehandeling werkt tegen cellulite en heeft een verstevigend effect. Mogelijke behandelzones zijn buik, billen, bovenbenen of bovenarmen. De behandeling werkt als volgt:

Deze behandeling kan je tot en met mei ondergaan bij jouw Pascaud-instituut!

  1. Afslankende en verstevigende Passage Massage

De Passage Massage is een door Pascaud ontwikkelde bindweefsel massagetechniek waarbij een mechanische prikkel aan het onderhuids bindweefsel wordt gegeven. Het is een intensieve massagetechniek, werkt diep tot in het bindweefsel en heeft daardoor een stevig karakter.

De Passage Massage werkt celvernieuwend, de huid gaat er jonger en steviger uitzien. Daarnaast zorgt hij voor:

De Passage Massage duurt 60 minuten. Ook deze behandeling kan je ondergaan bij jouw Pascaud-instituut!

  1. Nutriceuticals

Niet alleen met gezonde voeding kun je afslanken, maar ook voedingssuppletie helpt het lichaam afvalstoffen af te voeren en vetverbranding te stimuleren. Slimming en Skin-XDR uit het Pascaud nutriceutical-assortiment zijn hier uiterst geschikt voor.

Slimming 30-dagen kuur voor een slanker figuur

Stimuleert de vetverbranding en de afvoer van afvalstoffen. Vermindert vetophopingen en is een natuurlijke eetlustremmer.

Kuur van 30 dagen: adviesverkoopprijs € 53,10
Verkrijgbaar bij de Pascaud-instituten en via de webshop www.pascaud.com

Skin-XDR anti-cellulite kuur

Skin-XDR is de ideale anti-cellulite kuur die ook het cholesterolniveau, de elasticiteit en de doorbloeding van de huid verbetert. Daarnaast zorgt de kuur voor:

Inhoud 40 tabletten: adviesverkoopprijs € 26,85
Verkrijgbaar bij de Pascaud-instituten en via de webshop www.pascaud.com

Pascaud heeft ook hele fijne nutriceuticals om je huid van binnenuit te beschermen tegen de zon. Je leest er meer over in dit artikel.

Spring Fever Actie voor lezers van BeautyJournaal: profiteer van de pakketpromo!

Je ontvangt 20% korting bij aankoop van een Slimming + Skin-XDR! Bovendien krijg je er een lichaamsvetmeter ter waarde van 25 euro GRATIS bij!

Deze actie is geldig tot en met 31 mei aanstaande en verkrijgbaar bij alle Pascaud-instituten en via de webshop www.pascaud.com

Lees ook