Geïnspireerd op het Koreaanse K-Pop muziekgenre

04:27 - 02:40
luistertijd 04:27 - leestijd 02:40

Marjolein swatched: Chanel Energies et Pureté lentemake-up

Wanneer je naar buiten kijkt, schijnt daar dan heerlijk de zon weer! De Chanel Energies et Pureté lentecollectie laat mij trouwens ook stralen.

Deze nieuwe look bestaat uit ontzettend mooie kleuren, waar je ontzettend vrolijk van wordt. In deze limited edition en Chanel online exclusive collectie (niet in de parfumerie te koop) van Lucia Pica, Global Creative Color & Makeup Designer van Chanel, staan eenvoud en een explosie van kleur tegenover elkaar.

Lucia Pica liet zich voor de kleuren inspireren door het Koreaanse muziekgenre K-Pop.

En zoals we van Chanel gewend zijn, zit alles in hebberigmakende mooie doosjes. Ik ben benieuwd of de make-up op mijn huid ook hebberigmakend is.

Leestip! Eerder testte MUA Danielle Grisel al de Coco Codes collectie. Je leest haar review hier.

Les 4 Ombres Jardins du Lumieres oogschaduwpalet

Wanneer ik mij opmaak, begin ik altijd als eerste met mijn ogen. Ik vind dat je met dit paletje veel verschillende kanten op kan; de kleuren zijn geïnspireerd op de Japanse tuinen. Met de beige en groene kleur kan je een hele frisse, stralende look maken. Maar met de aubergine en grijze kleur een wat donkerdere look voor bijvoorbeeld een feestje. Dit zijn trouwens de standaard combinaties die als in mij opkwamen, maar toch ga ik op zoek naar wat anders.

Eventjes geen standaard ooglook. Daarom heb ik de kleuren beige, grijs en aubergine gebruikt in mijn look. Ik heb de grijze en aubergine in mijn arcadeboog gebruikt en niet te hard aangezet, zodat ik hem gewoon overdag kan dragen.

Shop online alle kleuren van Chanel les 4 ombers

 

Les Tissages Duo Blush

Daarna breng ik een foundation aan en na het afpoederen, gebruik ik deze schitterende blush. De blush is ontzettend mooi gepigmenteerd; daardoor heb je maar weinig nodig voor een ontzettende mooie en gezonde kleur op de wangen. Er zit een klein glansje in de blush. Wil je nog meer glans, gebruik dan ook nog een highlighter over je blush.

Shop online alle blushers van Chanel

 

Rouge Coco Shine

Deze rode lipstick… daar word ik zo enthousiast van! Hij is ontzettend mooi rood, met een glansje erin. Maar niet helemaal dekkend. Qua dekking zit hij meer in tussen een gloss en een lipstick! En dat vind ik weleens tof. Zo houd je de look toch klassiek en tegelijkertijd luchtig. Doordat hij niet helemaal dekkend is, moet je hem gedurende de dag iets vaker bijwerken (bijvoorbeeld nadat je een broodje hebt gegeten) maar hij voelt wel zeer comfortabel en niet uitdrogend aan.

Fijne lipsticks van Chanel shop je hier

 

Le Vernis Blue Pastel

Als laatste test ik de nagellak, in pastelblauw. Gelukkiger kun je mij niet maken met pastelkleuren. Doordat de formule iets is veranderd van de nagellak, blijft hij beter zitten dan de Chanel lakjes voorheen deden. Zo’n 7 a 8 dagen kan ik hem wel dragen, zonder dat hij lelijk word! Het is een ontzettend mooie lak, zonder shimmer.

Shop hier Chanel nagellakken

 

Wat vind ik van deze nieuwe collectie?

Ik denk dat de producten super geschikt zijn voor elke vrouw die graag met een frisse look over straat gaat. Van de felle blush, gemixt met de pastelblauwe nagellak, frisse ooglook en mooie rode klassieke lippen word ik in ieder geval erg vrolijk!

LET OP! Je shopt de gereviewde collectie alleen exclusief in de webshop van Chanel.

 

Lees ook