Hoe ‘vang’ je de eigentijdse vrouw in een geur?

03:42 - 02:13
luistertijd 03:42 - leestijd 02:13

Guerlain introduceert MON Guerlain: een nieuwe parfum voor vrouwen. Poederachtig mooi!

Guerlain creëert al vijf generaties lang de heerlijkste parfums en heeft daardoor een belangrijke stempel gedrukt op de geschiedenis van de parfumerie. Sinds 1828 hebben de parfumeurs van Guerlain meer dan 1100 geuren gecreëerd. Ondanks dat leunt het merk niet achterover en is continu op zoek naar vernieuwing in geurenland. MON Guerlain is een heerlijke verrassing. Een poederachtig parfum, en daar zijn wij vrouwen dol op!

Een opwindende geurcompositie

Vanille is de hoofdnoot in MON Guerlain. Je vindt deze geurstof ook terug in iconische parfums als Shalimar en Habit Rouge. Onze parfumista Cindy tipte Shalimar al eens als haar favoriete klassieke parfum; lees haar artikel hier.

Shop hier online

 

Prachtig is ook de lavendel die erin zit: van oudsher een geurstof die voornamelijk in mannenparfums wordt gebruikt. Door zijn frisheid vormt het bijna de tegenhanger van de sensuele en warme vanille. Jasmijn verbindt vervolgens de vanille met de lavendel. Heerlijk!

Thierry Wasser plukt zijn lavendel in de Provence.

Tot slot geeft sandelhout de geur kracht. Iets wat heel goed past bij de hedendaagse vrouw die weet wat ze wil.

Een nieuw parfum voor wereldvrouwen

MON Guerlain is een heerlijke poederachtige geur geworden, die door vrouwen wereldwijd behaagd zal worden. Het is een jonge geur, met een ietwat frisse start, die later romiger op de huid wordt. Maar dit parfum is zeker niet te jong. Vanwege het mooie huid-gevoel dat het oproept is het heerlijk voor vrouwen van alle leeftijden.

Shop hier online

 

Angelina Jolie als muze

Jacques Guerlain, derde generatie parfumeur: “We creëren altijd voor een vrouw die we bewonderen” en in het geval van MON Guerlain is dat Angelina Jolie. Angeline heeft al van kleins af aan een bijzondere band met Guerlain. Een Guerlain poeder met iris en viooltjes was een van haar moeders kostbaarste bezittingen.

Angelina Jolie speelt de hoofdrol in de prachtige video Notes of a Woman van Guerlain, speciaal gemaakt voor MON Guerlain, en opgenomen in de Provence waar de lavendel uit het parfum geoogst wordt. De film is een eerbetoon aan het vak van parfumeur, aan de kunst om een parfum te ontwikkelen voor vrouwen die niet in een hokje passen, die goed in hun vel zitten en trouw zijn aan zichzelf. Want dat is MON Guerlain! Jolie regisseerde de film zelf, ze kreeg alle vrijheid in expressie.

https://www.youtube.com/watch?v=A0O6g4LZaQI

Angelina Jolie is actrice, producer en speciaal Gezant bij het Hoog Commissariaat voor Vluchtelingen van de Verenigde Naties (VN). Ze is ook mede-oprichtster van het Preventing Sexual Violance Initiative, een internationaal project dat sexueel geweld in oorlogsgebieden wil voorkomen. Alle inkomsten die Angelina verkrijgt met MON Guerlain doneert zij aan liefdadigheid.

Shop hier online

 

Lees ook