Beautyvideo's Lichaam Lichaam

Welkom: de glitterpoes ofwel Vajazzled

Dian Colle
Geschreven door Dian Colle

Hype alert: De venusheuvel bedekken in Swarovski kristallen

Vajazzled! ”De glitterpoes” is een blijvertje onder de vagina behandelingen. Maar wat is een ”glitterpoes” eigenlijk? Je leest het in dit artikel! Bekijk ook de video om te zien hoe dit precies in zijn werking gaat.

Bij een ‘glitterpoes’ behandeling worden kleine Swarovski kristalletjes in sexy patronen aangebracht op de venusheuvel na een Brazillian wax. De steentjes blijven ongeveer drie tot zeven dagen zitten. Dit soort behandelingen worden met name gedaan rond de feestdagen en op speciale dagen zo als Valentijnsdag of de trouwdag. Veel vrouwen zien dit als een leuke en speelse manier om hun partner te verrassen.

In het filmpje zie je hoe Bryce Gruber van TheLuxurySpot.com deze behandeling aan gaat. Het doet natuurlijk helemaal geen pijn, en de vrouw in het filmpje zegt ook dat je de steentjes helemaal niet voelt zitten.

De hype zingt overigens al een tijdje rond. In 2013 werd er al voor het eerst over geschreven, en bij de waxsalons van Delete kun of kon je deze versieringen laten aanbrengen met plakplaatjes met steentjes, dat is toch een ander verhaal dan wanneer het echt met de hand neergelegd wordt steentje voor steentje.

Heb jij er al eens aan gedacht om je venusheuvel een versiering te geven?

 

Over deze schrijver

Dian Colle

Dian Colle

Dian Collé (1999) studeert Media & Communicatie aan het Nimeto in Utrecht. Al sinds haar 12e is zij dol op alles met betrekking tot beauty. Het begon allemaal met een grote verzameling van nagellakjes, maar dat liep al snel uit tot een goed gevulde make-up collectie. Via haar studie kwam zij terecht op de redactie van BeautyJournaal, waar zij haar passie voor make-up kon combineren met het vak waarvoor zij studeert. Inmiddels heeft Dian haar stage bij BeautyJournaal afgerond en maakt ze deel uit van het testteam.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.