Deze meest uitgebreide tutorial die ooit gemaakt is!

07:44 - 04:38
luistertijd 07:44 - leestijd 04:38

Kissable lips

Lippen zijn zonder enige twijfel de blikvanger in de Bombshell Look. Voor mooi gedefinieerde lippen gebruik je Lip Cheat in de kleur Kiss ’n Tell. Tot wel 7 uur waterproof!

Tip van Charlotte: kijk in de spiegel en glimlach naar jezelf. Hierdoor trek je de huid van je lippen strak(ker) en kan je precies zien hoe je liplijn loopt en waar je deze lipliner moet aanbrengen. Voor een vollere lip, trek je het lijntje net iets buiten je natuurlijke liplijn.

Het zal niet als een verrassing komen dat Marilyn Monroe de inspiratie is geweest voor de lipkleur van deze look. Gebruik K.I.S.S.I.N.G So Marilyn lipstick of Matte Revolution longlasting lipstick in de kleur Love Liberty. Laatstgenoemde lipstick heeft een zachte textuur die doet denken aan kasjmier, verrijkt met papaya- en orchidee-olie voor een flinke dosis verzorging van je lippen.

Sculpt and contour

Als allerlaatste stap in deze look, gebruik je de Filmstar Bronze & Glow. Zie het als het inlijsten van je meesterwerk met een framework van een vleugje kleur op de kaaklijn, je neusbrug en langs de haarlijn bij je voorhoofd. Een van onze favoriete MUA’s (onder meer bekend van de ‘sandbag technique’) testte dit product al eens uit:

Maak af met een mooie blush op de appels van je wangen. Onze favoriet is Cheek to Chic in de kleur Sex On Fire.

SHOP DE PRODUCTEN HIER ONLINE

Diamonds are forever

Wil je tot slot nog weten welke muziek bij deze look hoort? Waarschijnlijk heb je het al geraden…

https://www.youtube.com/watch?v=QFSAWiTJsjc

Shop de look

SHOP DE PRODUCTEN HIER ONLINE

Lees ook