Deze meest uitgebreide tutorial die ooit gemaakt is!

07:44 - 04:38
luistertijd 07:44 - leestijd 04:38

Sparkling eyes

Nu je in de voorgaande stappen een flawless base hebt gecreëerd, is het tijd om je ogen te laten schitteren. Gebruik de Brow Lift en kam allereerst met het borsteltje je wenkbrauwen haren omhoog. Op deze manier komt de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen het beste tot zijn recht. Gebruik vervolgens de andere kant van de Brow Lift om met het handige driehoekige potloodje je wenkbrauwen op te vullen door kleine lijntjes te tekenen in de richting van de haargroei.

Voor de ultieme ‘bedroom eyes’ (aldus Charlotte) gebruik je de Feline Flick of de Rock ’n Kohl eyeliner in de kleur ‘bedroom black’ om je bovenste wimperrand te accentueren. Laat je eyeliner in een mooie wing naar boven oplopen, ongeveer vanaf een derde van de wimperrand (vanaf de binnenste ooghoek bekeken). De Rock ’n Kohl is waterproof en blijft tot wel 14 uur onberispelijk op zijn plaats zitten zonder af te geven.

In het volgende filmpje laat Charlotte je zien hoe je deze Feline Flick look maakt:

Geef je ooglook kleur met de Colour Chameleon of de Eyes to Mesmerise Long Lasting Eye Colour. De fijne cream-to-powder textuur van Eyes to Mesmerise laat zich heel mooi opbouwen. Van een subtiele goudglans voor overdag tot een schitterende sparkling eye voor in de avond.

Maak je ooglook af met Charlotte’s Full Fat Lashes Mascara of Legendary Lashes Mascara, met extra aandacht voor de wimperaanzet. Op deze manier lift je als het ware je wimpers, doordat je de aanzet verstevigt met mascara. Beweeg het borsteltje vervolgens naar de buitenste bovenhoeken van je ogen voor een mooie en open blik.

 

SHOP DE PRODUCTEN HIER ONLINE

Klik verder voor alle tutorials voor lippen en contouren en product tips….

Lees ook