Na 4 weken een gladdere en vollere huid

04:29 - 02:41
luistertijd 04:29 - leestijd 02:41

Een van de kenmerken van gezichtsveroudering is dat de vorm van je gezicht verandert. Je gezicht wordt steeds breder aan de onderkant, terwijl het kenmerk van een jong gezicht een V-vorm is. Die gezichtsverandering is een complex samenspel van verlies van huidelasticiteit, huidvolume, van spiermassa en botmassa. De klassieke, jong-ogende V-vorm van je gezicht wordt omgedraaid, er wordt een omgekeerde ‘V’ zichtbaar.

 

 

 

Ontwikkeld in Korea

V-lift komt oorspronkelijk uit Korea, net als veel andere ‘draadtechnieken’. In Korea is het namelijk erg populair om de klassieke ronde vorm van het Aziatische gezicht aan te passen naar een meer Westerse V-vorm van het gezicht. Dit wordt als zeer aantrekkelijk beschouwd.

V Soft Lift: een natuurlijke facelift zonder downtime

V Soft Lift is een natuurlijke face lift zonder downtime. De behandeling is ontwikkeld door de Zweedse InjectAcademy, geïnspireerd op de Koreaanse techniek. Kleine dunne draadjes worden in de lederhuid geplaatst. Ze liften de huid en tegelijkertijd wordt de natuurlijke collageenproductie gestimuleerd. Ze worden na ongeveer 200 dagen automatisch afgebroken door het lichaam.

De V Soft lift is ideaal om de verouderende, verslappende onderkant van het gezicht te behandelen. De wangen, kaaklijn, de hals. Maar ook de lippen, de frons, kraaienpootjes en wenkbrauwen kunnen behandeld worden.

Bekijk op de volgende pagina een video hoe het in de praktijk gaat…

 

Lees ook