Parfumista Cindy deelt haar geurpareltjes met je

02:09 - 01:17
luistertijd 02:09 - leestijd 01:17

Cindy’s favoriete geteste parfums uit eigen stash

Kort geleden deelde onze parfumista Cindy op BeautyJournaal haar favoriete parfums die ze het afgelopen jaar speciaal voor ons testte. Heb jij het artikel gemist? Klik dan hier om het nogmaals te lezen. Maar Cindy zou geen heuse parfumista zijn als ze daarnaast niet ook nog eens een eigen collectie parfums verzamelde. Daarom hebben we Cindy gevraagd om haar favoriete parfums uit eigen stash van het afgelopen jaar op een rij te zetten.

Chanel Boy 

Het nieuwste eau de parfum uit de exclusieve lijn van Chanel die alleen online en in de Chanel winkel aan de PC Hooftstraat wordt verkocht. Dit is een prachtig parfum op basis van oranjebloesem met lavendel. Het was al eerder een maandfavoriet van mij; je leest het hier.

Cindy Boy Chanel

Guerlain Neroli Outrenoir 

Dit is een eau de parfum uit de exclusieve lijn van Guerlain, een warm parfum op basis van oranjebloesem. Bijzonder omdat oranjebloesem vaak fris is.

Vind een verkooppunt

 

Cindy Guerlain Neroli Outrenoir

Sammarco Ariel

Een modern niche parfum met een klassieke vibe, bijna ouderwets op de beste manier. Met heerlijke iris en roos.

Beste shopdeal

 

Cindy Sammarco Ariel

Lancome Lavandes Trianon

Ik houd van lavendel en dit is een exclusief lavendelparfum met vanille. Warmer dan je gewend bent van lavendel. Ruikt chique!

Beste shopdeal

 

Cindy Lancome Lavandes Trianon

Thierry Mugler Angel Muse  

Het enige parfum in mijn lijstje dat bij de ‘gewone’ parfumerie te koop is. Ik vind dit parfum lekkerder dan het origineel. Het is wat minder heftig en zoet, maar toch herkenbaar en apart.

Beste shopdeal

 

https://www.youtube.com/watch?v=H4GIDx3xDF4

Lees ook