De grootste trend nu! Krachtige nachtverzorging, stralend wakker!

02:18 - 01:23
luistertijd 02:18 - leestijd 01:23

Nieuw van Paula’s Choice: Radiance Renewal Mask

Wakker worden met een stralende huid… wie wil dat nou niet?!

Te weinig slaap, roken en een ongezond eetpatroon. Allemaal factoren die een negatief effect hebben op je stralende uiterlijk. Helaas heeft iedereen weleens te maken met een doffe en vale huid. Paula’s Choice introduceert daarom speciaal voor de huid die haar glow is verloren een licht, gel-achtig masker dat weer zorgt voor een stralende huid. Het Radiance Renewal Mask creëert een frisse, gezond-ogende teint.

shop hier online

 

Ideaal voor een doffe of oneffen teint

Het masker is geschikt voor elk huidtype en ideaal voor iedereen die last heeft van een dof-uitziende huid of een oneffen teint. De gel-achtige textuur biedt uitstekende hydratatie, terwijl kalmerende ingrediënten de huid tot rust brengen. Door de lichtgewicht ‘leave-on’ formule (dus niet afspoelen!) is het Radiance Renewal Mask een vernieuwend product dat niet zwaar aanvoelt op de huid en de huid verheldert.

Kalmerend, hydraterend en verzachtend

Het Radiance Renewal Mask bevat ingrediënten als:

shop hier online

 

 

Lees ook