Nachtverzorging 2.0 met 14% glycolzuur en 0,5% retinol

05:35 - 03:21
luistertijd 05:35 - leestijd 03:21

Homepage Alpha-H Beauty Sleep Power Peel

Alpha-H introduceert: Beauty Sleep Power Peel

Nachtverzorging 2.0 met 14% glycolzuur en 0,5% retinol

Huidcellen zijn ’s nachts het meest actief en ontvankelijk: hét ideale moment om te werken aan huidverbetering en herstel. En dat is precies wat de nieuwe Beauty Sleep Power Peel van ALPHA-H doet. Het is bovendien weer zo’n fijne multi tasker waar ALPHA-H inmiddels om bekend staat.

Een nieuwe stap binnen je huidverzorgingsroutine

De Beauty Sleep Power Peel vormt een geheel nieuwe stap binnen je huidverzorgingsroutine en maakt deze meteen een stuk efficiënter: het product fungeert namelijk als nachtcrème, peeling en m­asker tegelijkertijd. Actieve, hoog gedoseerde werkstoffen, waaronder 14% glycolzuur, 0,5% retinol, hyaluronzuur, provitamine B5 en peptiden garanderen dat er ’s nachts intensief en op professioneel niveau wordt gewerkt aan huidverbetering en anti-aging. De Beauty Sleep Power Peel past daarnaast moeiteloos binnen elke andere huidverzorgingsroutine en in combinatie met water is het bovendien meteen je basisreiniging voor de volgende ochtend. Hoe multifunctioneel wil je het hebben?

Alpha-H Beauty Sleep Power Peel Banner

14% GLYCOLZUUR: stimuleert de celvernieuwing en zet de poriën open

Geeft de huid een intensieve peeling, stimuleert de celvernieuwing en doorbloeding, reinigt de poriën en zet ze ‘open’. Zo wordt de huid optimaal voorbereid op het opnemen van de overige actieve ingrediënten. De lage pH-waarde van de Power Peel (3.5) zorgt er bovendien voor dat glycolzuur diep in de huid haar werk kan doen. Want hoe lager de pH, hoe dieper glycolzuur kan doordringen. En omdat het ook een uitstekende transportstof is, trekt glycolzuur de andere ingrediënten meteen dieper mee de huid in. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van collageen en helpt het fijne lijntjes, pigmentvlekjes, littekentjes en andere oneffenheden vervagen. Fijn!

0,5% RETINOL: anti-aging en anti-acne

Retinol (pure vitamine A) is nog altijd de meest effectieve, door artsen aanbevolen en klinisch bewezen werkzame stof tegen tekenen van huidveroudering én ernstige acne. Het heeft een exfoliërende werking, maakt het huidoppervlak daardoor gladder en egaler en stimuleert de celdeling en collageen aanmaak, waardoor de huid sneller vernieuwt, heelt en verstevigt. Daarnaast helpt het pigmentatie, acne, littekens en zonschade aanpakken. Met retinol gevulde microcapsules zorgen dat het van nature instabiele ingrediënt haar effectiviteit behoudt en pas actief wordt als het, tezamen met glycolzuur, in de diepere huidlagen aankomt.

Alpha-H Beauty Sleep Power Peel Before and After

CHRONODYN®: energie voor de huidcellen

Dit is een peptide, gewonnen uit algen, die zorgt voor een flinke boost van de afgifte van calcium en ATP (adenosinetrifosfaat), de twee belangrijkste leveranciers van energie aan de huidcellen. Chronodyn zorgt dus voor een optimale energietoevoer naar de huidcellen, waardoor zij hun nachtelijke herstelwerkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren. Kortom: terwijl jij slaapt zorgt Chronodyn dat je huidcellen vol energie aan het werk kunnen om tekenen van vermoeidheid, zonschade en veroudering zichtbaar te verminderen.

HYDRANOV-P®: vochtbindend en hydraterend

Concentraat uit rode alg met een tot drie keer sterkere vochtbindende werking dan hyaluronzuur, tot in alle lagen van de epidermis. Het is in staat de hydratatie in de huid te verhogen tot wel 211%

Alpha-H Beauty Sleep Power Peel 1AXOLIGHT®: voorkomt pigmentvlekken en zorgt voor een egale teint

Plantaardig enzym, eveneens gewonnen uit algen. Het helpt pigmentvlekken verminderen en voorkomen en zorgt daarnaast voor een algehele verbetering en egalisering van de teint.

PAPAJA ENZYMEN: exfoliatie van dode huidcellen

Zorgen samen met glycolzuur voor een onmiddellijke exfoliatie van de bovenste huidlaag door de proteïnen die dode huidcellen bijeen houden snel, effectief en toch op een milde manier los te weken.

Ondersteuning van een goede nachtrust

Panthenol (vitamine B5), vitamine E, hyaluronzuur, aloë vera, jojoba olie, shea butter, druivenpitolie en mangozaadboter voorzien de huid van de nodige vetten en vocht, verzachten de huid en vullen de voorraad vitaminen en antioxidanten weer aan. De kalmerende mix van essentiële oliën (lavendel, rozen en frankincense) ondersteunen bovendien een goede nachtrust.

Hoe gebruik je de Beauty Sleep Power Peel?

Breng de, door de luchtdichte pot met pompdispenser handig te doseren, Beauty Sleep Power Peel maximaal twee keer per week, uitsluitend ’s avonds na het reinigen aan op gezicht, hals en decollete. Wel even oppassen met de huid rond de ogen. Eventueel kun je eerst nog een serum gebruiken, maar dit hoeft niet. De Beauty Sleep Power Peel is al krachtig genoeg van zichzelf.

Alpha-H Beauty Sleep Power Peel Banner 2

Je maakt optimaal gebruik van deze ‘overnight peeling’ als je de volgende ochtend je vingertoppen vochtig maakt met een beetje lauwwarm water en daarmee je huid lichtjes masseert. Het water reactiveert de papaja enzymen, waardoor je een tweede exfoliatie creëert. Vervolgens goed afspoelen met lauwwarm water. De ’s nachts losgekomen dode huidcellen worden zo direct verwijderd en je huid is meteen schoon voor een goed begin van de dag!

EXCLUSIEF VOOR BEAUTYJOURNAAL LEZERS!

De Beauty Sleep Power Peel kost €79,95 (50ml). BeautyJournaal lezers shoppen hem nu tot en met ma 3 okt a.s. met 15% kennismakingskorting! De korting is al verwerkt in de in de webshop vermelde prijs.

 

Alpha-H Logo Banner

Alpha-H is in Nederland en België te verkrijgen via de Alpha-H beauty professionals en online via o.a. www.alpha-h.nl en www.skinnovators.com

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Alpha-H op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook