Alpha-H Alphahydroxyzuur Brands we love Gezicht Glycolzuur Grove porien Pigmentvlekken Rimpels en slapte Schone huid Werkstof dossiers

Alpha-H introduceert: Beauty Sleep Power Peel

Alpha-H
Geschreven door Alpha-H

Nachtverzorging 2.0 met 14% glycolzuur en 0,5% retinol

Nachtverzorging 2.0 met 14% glycolzuur en 0,5% retinol

Huidcellen zijn ’s nachts het meest actief en ontvankelijk: hét ideale moment om te werken aan huidverbetering en herstel. En dat is precies wat de nieuwe Beauty Sleep Power Peel van ALPHA-H doet. Het is bovendien weer zo’n fijne multi tasker waar ALPHA-H inmiddels om bekend staat.

Een nieuwe stap binnen je huidverzorgingsroutine

De Beauty Sleep Power Peel vormt een geheel nieuwe stap binnen je huidverzorgingsroutine en maakt deze meteen een stuk efficiënter: het product fungeert namelijk als nachtcrème, peeling en m­asker tegelijkertijd. Actieve, hoog gedoseerde werkstoffen, waaronder 14% glycolzuur, 0,5% retinol, hyaluronzuur, provitamine B5 en peptiden garanderen dat er ’s nachts intensief en op professioneel niveau wordt gewerkt aan huidverbetering en anti-aging. De Beauty Sleep Power Peel past daarnaast moeiteloos binnen elke andere huidverzorgingsroutine en in combinatie met water is het bovendien meteen je basisreiniging voor de volgende ochtend. Hoe multifunctioneel wil je het hebben?

Alpha-H Beauty Sleep Power Peel Banner

14% GLYCOLZUUR: stimuleert de celvernieuwing en zet de poriën open

Geeft de huid een intensieve peeling, stimuleert de celvernieuwing en doorbloeding, reinigt de poriën en zet ze ‘open’. Zo wordt de huid optimaal voorbereid op het opnemen van de overige actieve ingrediënten. De lage pH-waarde van de Power Peel (3.5) zorgt er bovendien voor dat glycolzuur diep in de huid haar werk kan doen. Want hoe lager de pH, hoe dieper glycolzuur kan doordringen. En omdat het ook een uitstekende transportstof is, trekt glycolzuur de andere ingrediënten meteen dieper mee de huid in. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van collageen en helpt het fijne lijntjes, pigmentvlekjes, littekentjes en andere oneffenheden vervagen. Fijn!

0,5% RETINOL: anti-aging en anti-acne

Retinol (pure vitamine A) is nog altijd de meest effectieve, door artsen aanbevolen en klinisch bewezen werkzame stof tegen tekenen van huidveroudering én ernstige acne. Het heeft een exfoliërende werking, maakt het huidoppervlak daardoor gladder en egaler en stimuleert de celdeling en collageen aanmaak, waardoor de huid sneller vernieuwt, heelt en verstevigt. Daarnaast helpt het pigmentatie, acne, littekens en zonschade aanpakken. Met retinol gevulde microcapsules zorgen dat het van nature instabiele ingrediënt haar effectiviteit behoudt en pas actief wordt als het, tezamen met glycolzuur, in de diepere huidlagen aankomt.

Alpha-H Beauty Sleep Power Peel Before and After

CHRONODYN®: energie voor de huidcellen

Dit is een peptide, gewonnen uit algen, die zorgt voor een flinke boost van de afgifte van calcium en ATP (adenosinetrifosfaat), de twee belangrijkste leveranciers van energie aan de huidcellen. Chronodyn zorgt dus voor een optimale energietoevoer naar de huidcellen, waardoor zij hun nachtelijke herstelwerkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren. Kortom: terwijl jij slaapt zorgt Chronodyn dat je huidcellen vol energie aan het werk kunnen om tekenen van vermoeidheid, zonschade en veroudering zichtbaar te verminderen.

HYDRANOV-P®: vochtbindend en hydraterend

Concentraat uit rode alg met een tot drie keer sterkere vochtbindende werking dan hyaluronzuur, tot in alle lagen van de epidermis. Het is in staat de hydratatie in de huid te verhogen tot wel 211%

Alpha-H Beauty Sleep Power Peel 1AXOLIGHT®: voorkomt pigmentvlekken en zorgt voor een egale teint

Plantaardig enzym, eveneens gewonnen uit algen. Het helpt pigmentvlekken verminderen en voorkomen en zorgt daarnaast voor een algehele verbetering en egalisering van de teint.

PAPAJA ENZYMEN: exfoliatie van dode huidcellen

Zorgen samen met glycolzuur voor een onmiddellijke exfoliatie van de bovenste huidlaag door de proteïnen die dode huidcellen bijeen houden snel, effectief en toch op een milde manier los te weken.

Ondersteuning van een goede nachtrust

Panthenol (vitamine B5), vitamine E, hyaluronzuur, aloë vera, jojoba olie, shea butter, druivenpitolie en mangozaadboter voorzien de huid van de nodige vetten en vocht, verzachten de huid en vullen de voorraad vitaminen en antioxidanten weer aan. De kalmerende mix van essentiële oliën (lavendel, rozen en frankincense) ondersteunen bovendien een goede nachtrust.

Hoe gebruik je de Beauty Sleep Power Peel?

Breng de, door de luchtdichte pot met pompdispenser handig te doseren, Beauty Sleep Power Peel maximaal twee keer per week, uitsluitend ’s avonds na het reinigen aan op gezicht, hals en decollete. Wel even oppassen met de huid rond de ogen. Eventueel kun je eerst nog een serum gebruiken, maar dit hoeft niet. De Beauty Sleep Power Peel is al krachtig genoeg van zichzelf.

Alpha-H Beauty Sleep Power Peel Banner 2

Je maakt optimaal gebruik van deze ‘overnight peeling’ als je de volgende ochtend je vingertoppen vochtig maakt met een beetje lauwwarm water en daarmee je huid lichtjes masseert. Het water reactiveert de papaja enzymen, waardoor je een tweede exfoliatie creëert. Vervolgens goed afspoelen met lauwwarm water. De ’s nachts losgekomen dode huidcellen worden zo direct verwijderd en je huid is meteen schoon voor een goed begin van de dag!

EXCLUSIEF VOOR BEAUTYJOURNAAL LEZERS!

De Beauty Sleep Power Peel kost €79,95 (50ml). BeautyJournaal lezers shoppen hem nu tot en met ma 3 okt a.s. met 15% kennismakingskorting! De korting is al verwerkt in de in de webshop vermelde prijs.

 

Alpha-H Logo Banner

Alpha-H is in Nederland en België te verkrijgen via de Alpha-H beauty professionals en online via o.a. www.alpha-h.nl en www.skinnovators.com

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Alpha-H op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Meer weten over Alpha-H?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Alpha-H

Alpha-H

ALPHA-H is een meervoudig award winning, cosmeceutical (salon)merk uit Australië. Ontwikkeld voor iedereen die – ongeacht leeftijd, huidtype of budget – huidverbetering nastreeft.
De producten bevatten hoog werkzame doses glycolzuur, antioxidanten, peptiden, vitaminen en botanische extracten in combinatie met een (waar nodig) lage pH waarde. Voor zichtbaar resultaat, op de korte en de lange termijn. Lees meer op www.alpha-h.nl

15 reacties

 • Hoi Elly, leuk weer van je te horen :). Ik vind dit masker minder prikkelend dan Liquid Gold. Ik weet niet of je dat gebruikt, het zou een goede referentie zijn. Ik ervaar geen prikkeling of tinteling zoals ik wel bij Liquid Gold heb en soms bij het Liquid Laser serum. Ik word niet rood.
  Alpha-h had in september een actie: gratis luxe sample bij een moisturizer. Jammer dat je die misgelopen bent. Dan had je het uit kunnen proberen. Misschien kun je een sampletje vragen? Het zou zonde zijn als je het koopt en er niet tegen kunt. Ik zou het dan niet meer dan een keer per week gebruiken want het doet echt wat ook al ervaar ik minder tinteling. Je kunt dan altijd nog opbouwen naar 2 keer per week. Ik ben benieuwd. Hou ons op de hoogte!

 • Gerti; misschien herinner je mij nog van de vraag over gevoelige huidjes[ jaren terug] en mijn bericht over Alpha H, waar ik na jaren proberen van allerlei smeersels erg tevreden mee ben. Nu lees ik over hun nieuwste product; van alles in een voor de nacht. Ik ben hier een beetje huiverig voor. Ik heb de vraag gesteld aan Alpha maar er komt geen antwoord. Is dit spul erg sterk, maw. kan ik het erop wagen om het aan te schaffen? begrijp me goed; ik zal jou niet de schuld geven hoor als het toch de sterk blijkt voor mijn huid. Groetjes Elly

 • Ik heb het inmiddels ook een aantal keer gebruikt en het werkt prima. Heb het idee dat m’n huid er wat egaler uitziet, minder of lichtere pigmentvlekjes. Ik vind de geur ook erg lekker :). Merk wel dat ik het ook echt niet meer dan 2x per week moet gebruiken. Ik gebruik verder de producten van Jetske Ultee, tot volle tevredenheid.

 • De discussie gaat inmiddels over retinol serums, maar ik wil hier toch benadrukken dat ik dit een erg prettig masker vind. Mijn huid voelt ’s ochtends heel zacht en ziet er verfrist uit. En heel gemakkelijk als je van simpele huidverzorging houdt. Een product met alles wat de huid nodig heeft. Ik ben fan!

 • @Angela, leuk dat je het PTR serum prettig vindt. Ik ben er ook nog steeds blij mee. Welk retinol product het beste is, valt niet zo makkelijk te beantwoorden. Producten kunnen hetzelfde resultaat geven, maar ieder heeft zo zijn eigen voorkeuren. Ik hou bijvoorbeeld van dunne serums. Een ander houdt van volle crèmes. Medik8 is een innovatief product, daar betaal je voor. Onderzoek is kostbaar. Alpha-h retinol vind ik ook erg prettig. Paula’s Choice 1% retinol gaf bij mij veel bijwerkingen. Kortom, het hangt echt van jezelf af, welk product het beste bevalt. En natuurlijk van je portemonnee 🙂

 • @gerti; aangezien ik toch getriggerd werd door jouw tip over het retinolserum (hoog percentage) van Peter Roth heb ik de travel size gekocht bij Cosmania. Gebruik het nu een paar dagen en het bevalt prima. Ervaar dat mijn huid ’s ochtends erg zacht aanvoelt en dat mijn huidteint er (nog) beter uitziet. Of het resultaat beter is dan de producten van Alpha-h (ook met retinol) kan ik nog niet echt zeggen maar over prijs/kwaliteitverhouding ben ik tot nu toe tevreden. Ook ben ik nieuwsgierig naar het nieuwe retinol product van Medik8 (lancering eind okt). Jij hebt dit product getest toch? Waarin bemerk jij het verschil tussen Medik8 en Peter Roth ? Het prijsverschil is aanzienlijk iig.

 • Bedankt Gerti voor de aanvullende info!
  Travel light maar vitamine c en retinol zijn natuurlijk onmisbaar 🙂

 • Wat ik vergeten was te zeggen Lisa, voor het retinol serum gebruik ik vaak het Liquid Laser serum van Alpha-h. Ik wacht dan wel een paar minuten voordat ik het retinol serum aanbreng.

 • Hoi Lisa, ja, bedoel inderdaad het PTR retinol serum :). Ik wilde het hier nog niet noemen omdat het de favoriet van de maand was. Ik gebruik geen andere retinol crème behalve af en toe het sleep power peel mask van Alpha-h. Maar op die avonden gebruik ik niks anders, alleen het masker. Na het retinol serum gebruik ik een peptide crème of een andere moisturizer. Soms alleen een hydraterend serum. Ik reis op dit moment veel, dan neem ik een sampletje van iets mee om mijn bagage zo licht mogelijk te houden. Mijn retinol en vitamine C serums neem ik wel altijd mee op reis!

 • @Gerti: is het retinol serum het serum van Peter Thomas Roth wat je bij de favorieten van de maand noemt? Gebruik je verder nog een ander retinol product? En gebruik je geen crème na dit serum? Bedankt alvast!

 • @Angela, ik gebruik het Liquid Laser serum en Liquid Gold. Dit masker gebruik ik in plaats van Liquid Gold. De andere avond Liquid Laser gevolgd door een retinol serum. Als mijn huid gestresst is of geïrriteerd, gebruik ik het vitamine E serum.

 • @Gerti: ik gebruik dit masker 1-2 per week en niet in combi met liquid gold. Ik gebruik liquid gold 1-2 per week afwisselend met de andere nachtserums/crèmes van Alpha-h. De beauty peel gebruik ik solo na cleansing. Ik kan goed hoge concentraties hebben op mijn snoet maar de percentages in de Alpha-h producten zijn wel aardig aan de hoge kant dus ik wissel wel af. Ik bemerk geen bijwerkingen, in de zin van droogte of irritatie, bij het gebruik van de beauty peel. Effectief masker. Ben benieuwd naar jouw ervaringen hiermee. Wat gebruik jij nu Gerti (van Alpha-h)?

 • @Angela, vraag: hoe combineer je dit masker met Liquid Gold? Ik gebruik het nu in plaats van Liquid Gold. Anders wel erg veel glycol zuur.

 • Ik gebruik dit masker al een paar maanden (gekocht via Engeland) tot volle tevredenheid. Ben trouwens ‘hooked’ op alle producten van Alpha-h. Doen wat ze beloven! Liquid gold is een uitschieter en ook dit beauty peel masker. Ik gebruik dit 2-3 x per week (je huid moet wel wat gewend zijn met deze hoge percentages) anders rustig opbouwen. Ik zie absoluut een betere huidteint na gebruik hiervan. Aanrader!

 • Besteld! Ik ben heel benieuwd. Ik gebruik al sinds een tijdje 8% glycol en overwoog om vitamine a-zuur te gaan gebruiken. Met dit spul 2 vliegen in 1 klap 🙂

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.