Ik ga op reis en neem mee...

06:27 - 03:52
luistertijd 06:27 - leestijd 03:52

Homepage Alpha-H Vakantie Must-Haves

Alpha-H vakantie must-haves met shopkorting

Vakantie is heerlijk, de eraan voorafgaande inpak stress wat minder. En als je alleen handbagage mee mag nemen, is inpakken meestal ook nog eens een flinke uitdaging. Huidverzorgingsproducten die meerdere functies vervullen, zijn dan een uitkomst; ze besparen je niet alleen geld, maar ook ruimte en gewicht in je koffer. ALPHA-H staat bekend om haar multitasking skin care en heeft dé perfecte travel essentials voor je. En nu scoor je ze met 15% zomerkorting!

SKIN SOLUTION KITS

Geen gepuzzel meer welke producten het beste bij je huidtype passen… dat heeft ALPHA-H al voor je gedaan. De Skin Solution Kits zijn ideaal om kennis te maken met afzonderlijke producten en handig voor op reis. Welke van de drie kits je ook kiest, elke set bevat vijf perfect op elkaar afgestemde producten, allen in een voor handbagage geschikt formaat. Hiermee heb je dus alle ingrediënten voor een bij jouw huid passend dag- en nacht regime in handen. En elke kit bevat meteen een handig toilettasje!

Alpha-H Skin Solutions Kit

Er zijn drie Skin Solution Kits:

Shop ze met 15% korting!

SPF MULTI-TASKER: Protection Plus Hand Cream SPF50+

Dit product scheelt veel ruimte in je koffer, want met deze ene tube vervang je een bodylotion, factor 50 zonnebrand én handcreme tegelijkertijd.

Deze van origine handcreme is ook perfect om als bodylotion te gebruiken. Smeer je er ’s ochtends na het douchen lekker mee in, dan is je huid goed gehydrateerd, gevoed én meteen beschermd met factor 50.

Vitamine C en E zorgen samen met enzogenol voor de nodige antioxidanten en dus aanvullende bescherming tegen zonschade en andere externe agressoren die oxidatieve schade voorzaken. De rijke, maar tegelijk luchtige textuur, is absoluut niet vet, trekt direct in, geeft niet af en zorgt voor zijdezacht gehydrateerde benen, handen, armen… You name it!

Alpha-H Protection Plus

Een combinatie van breedspectrum zonnefilters blokkeert meer dan 97% van de UVB en 23,19% van de UVA straling (dit is ruim hoger dan de gemiddelde standaard van 17%). Door toevoeging van ectoïne, een natuurlijke stof die vaak gebruikt wordt ter verlichting van eczeem, is de crème zelfs geschikt voor de gevoelige huid. En deze 100ml tube mag mee als handbagage. Slim!

Shop ‘m hier met 15% korting: Protection Plus Hand Cream SPF50+

Leestip: Gerti testte dit product onlangs uit voor BeautyJournaal. Lees haar review hier.

YOUR FOUNDATION’S BEST FRIEND: Instant Facial

Nog zo’n product dat bij uitstek geschikt is als de ruimte in je koffer beperkt is, want op meerdere manieren inzetbaar. Instant Facial lijkt op het eerste oog een gewone lotion. Maar niets is minder waar, want deze alcohol- en olievrije, voor 93% organic multitasker fungeert als reiniging, tonic, exfoliant en serum tegelijkertijd. Het reinigt, exfolieert, ondersteunt de hydratatie, matteert de T-zone, verfijnt de poriën, kalmeert en egaliseert en geeft een glow als na microdermabrasie of een peeling, maar dan zonder roodheid, velletjes of salonbezoek.

Alpha-H Instant Facial 2Omdat je ’s ochtends geen make-up of foundation hoeft te verwijderen, is een enkele reiniging met Instant Facial voldoende, want het product is krachtig genoeg om ’s nachts opgehoopt vuil, talg en dode huidcellen te verwijderen. De exfoliërende werking versterkt meteen de effectiviteit van opvolgende producten: zij kunnen beter in de huid doordringen, wat het aanbrengen van make-up vergemakkelijkt en zorgt dat dit beter blijft zitten. Een Australische make-up artist noemde Instant Facial ook wel “your foundation’s best friend”. Dat zegt genoeg, als je het ons vraagt!

’s Avonds kun je ‘m wederom gebruiken als cleanser/tonic, alleen is Instant Facial niet geschikt voor het verwijderen van make-up. Daarvoor heb je dan wel een apart product nodig, bijvoorbeeld een van de reinigers uit de bovengenoemde Skin Solution Kits; alle reinigers daarin zijn ook geschikt voor het verwijderen van make-up. Gebruik Instant Facial dan als je tweede (na)reiniging c.q. tonic. De exfoliërende werking zorgt voor een egaler en langer behoud van je overdag opgedane kleurtje.

Alpha-H Instant FacialInstant Facial is ook geschikt bij een onzuivere, gevoelige en zelfs rosacea huid, door toevoeging van onder meer arnica, kamille, gerst en tijm. Zij reduceren roodheid en werken antibacterieel, terwijl cipresnoot extract helpt de P.acnes bacterie en ontstekingen verminderen.

Tip van Alpha-H: Instant Facial als voorbereiding op zelfbruiners

Daarnaast is de Instant Facial een ideaal product om je huid voor te bereiden op zelfbruiners. Breng het nogmaals aan als de kleur zich ontwikkeld heeft, om je teint mooi te houden.

Gebruik Instant Facial evt. ook een paar dagen na het waxen of epileren, om ingroei van haartjes te voorkomen. Must have!

Shop ‘m hier met 15% korting!

MULTI PERFECTING SKIN TINT SPF15

Foundation en BB/CC creams met zonnefilters erin bieden helaas niet voldoende bescherming. En elke 2 uur opnieuw BB cream smeren voor optimale bescherming doe je simpelweg niet. Een goed alternatief is de Multi Perfecting Skin Tint SPF15 (verkrijgbaar in 2 tinten): dagcrème, foundation en zonbescherming factor 15 in één… en een handige concealer met spiegeltje in de dop van de tube. Hiermee heb je alles bij de hand!

Fijne zomerkorting van Alpha-H

Profiteer nu van 15% korting op alle in dit artikel genoemde producten! Deze korting is geldig tot en met woensdag 20 juli in de webshop van Alpha-H. De kortingen zijn al verwerkt in de in de shop vermelde prijzen.

Alpha-H Logo Banner

Alpha-H is in Nederland en België te verkrijgen via de Alpha-H beauty professionals en online via o.a. www.alpha-h.nl en www.skinnovators.com

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Alpha-H op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook