Eén product, vele toepassingen!

03:04 - 01:50
luistertijd 03:04 - leestijd 01:50

Clinique Moisture Surge: dé multi-tasker voor deze zomer

Je bent een expert in het mixen en matchen van je outfit, je make-up producten en je bent altijd bezig met tenminste drie dingen tegelijk. Want tja, tijd is een kostbaar goed, dus daar moet je slim mee omgaan. Dan verwacht je natuurlijk van je huidverzorgingsproducten hetzelfde.

Probeer dan eens de Moisture Surge Extended Thirst Relief. Deze gel-crème zit boordevol met hydraterend hyaluronzuur en is dankzij de olievrije formule ook geschikt voor de huid die gevoelig is pukkeltjes en puistjes. Maar deze mooimaker doet meer dan alleen je gezicht hydrateren. Je kunt deze gelcrème namelijk voor nog veel meer dingen gebruiken…

5-Minute Moisturizing Mask

Perfect voor een ‘spa-on-the-go’ moment: breng een ruime hoeveelheid Moisture Surge Extended Thirst Relief aan over je gezicht en… ontspan! Veeg de crème na 5 minuten met een tissue van je gezicht af en je huid ziet er stralend en gehydrateerd uit.

Cuticle Treatment

Kunnen jouw nagelriemen wel wat liefde gebruiken? Geef ze een conditionerende dosis Moisture Surge Extended Thirst Relief. Masseer het product in bij je nagelbed. Dit zorgt voor verzachting en kalmeert droge, ruwe nagelriemen.

Frizz Fighter

Als je haar pluist en je geen haarserum bij de hand hebt, wrijf dan een kleine hoeveelheid Moisture Surge Extended Thirst Relief op je handpalmen om vervolgens licht over je ontembare haar aan te brengen. Vermijd hierbij de haaraan, om te voorkomen dat je haar plat gaat liggen.

Dewy Highlighter

Laat je gezicht stralen door langs je jukbeenderen en wenkbrauwen Moisture Surge Extended Thirst Relief te deppen. De hydratatie-boost zal een verleidelijk, lichtgevend effect creëren. Voor een heerlijke zomerse glow!

Dry Spot Sooth

Breng een kleine hoeveelheid Moisture Surge rechtstreeks op een droge plek aan voor hydratatie. Wanneer je de crème bovenop andere producten wilt gebruiken (zoals over je make-up), dan is het raadzaam om de crème al deppend aan te brengen.

Sheer Bronzer

Het geheim van een natuurlijke bronze en een mooie glow? Meng een vloeibare bronzer met Moisture Surge Extended Thirst Relief en breng het vervolgens zachtjes aan over je hele gezicht. Dit geeft direct een zonovergoten gloed zonder strepen.

Knee Fix

Twijfel je om dat mooie zomerse jurkje aan te trekken, omdat je knieën er niet uitzien? Bestrijdt de droogte door Moisture Surge Extended Thirst Relief een paar minuten in te masseren op je knieën. Een droge huid heeft meer moeite met absorptie van verzorgingsproducten. Door het product te masseren, dringt de moisturizer goed door.

Of neem een lekkere scrub mee onder de douche en ga dode huidcellen te lijf, voordat je de Moisture Surge Extended Thirst Relief aanbrengt.

Shop de Moisture Surge Extended Thirst Relief hier online. Of maak kennis met de andere producten uit de Moisture Surge productlijn.

Lees ook