De blush 2016 geeft kleur en glow!

03:44 - 02:14
luistertijd 03:44 - leestijd 02:14

Journaliste Emma tipt: Multi-blush

Met al dat contouren, highlighten en stroben was de blush een beetje op de achtergrond geraakt. Maar… blush is back! Het is je go-to product voor die roze zomerblosjes en geeft een veel frisser resultaat dan de scherpe contouren van afgelopen jaar. Een goede blush matcht ook fantastisch met de highlighting hype. Ga voor een dauwfris, high shine look door de highlighter boven je blush te dragen of creëer een meer subtiele glow door de blush over je highlighter aan te brengen.

Beautyjournaliste Emma Wagenaar.

Vooral de perzikroze multi-blushes zijn hot voor deze zomer. Dankzij de combinatie van verschillende tinten in één palet krijg je een veel natuurlijker effect dan bij één solide kleur. En, omdat sommige tinten binnen het palet ook een shimmer bevatten, ontstaat ook nog eens een subtiele sparkle die de illusie geeft alsof je huid vanbinnen uit straalt.

De perfecte spot voor je blush?

Plaats wijs- en middelvinger verticaal naast je neus, lach iets en zoek de bolling van je wang naast je vinger. Dit is de plek vanaf waar je de blush aanbrengt. Werk de blush vervolgens in een zachte, vegende beweging langs de jukbenen schuin omhoog.

We zetten de mooiste blushes van nu voor je op een rij.

Lily Lolo’s Cheek Duo

De nieuwe minerale blush duo’s van Lily Lolo zijn verkrijgbaar in een koele rozetint en warme perzikkleur. In het palet vind je een stralende blush en een matte contour poeder die de doffe huid meteen weer levendig maken. Daarnaast is de blush verrijkt met anti-aging argan olie en marine extract, is hij veganistisch en vrij van geurstoffen en talk. Shop hier online.

Lancôme My Parisian Pastels (limited edition)

Alleen het vintage-achtige doosjes is al een lust voor het oog. Binnenin zitten een prachtige kubus-palet voor wangen én ogen. Gebruik één enkele tint voor een vleugje kleur of tezamen voor een gezonde gloed. De negen tinten zijn opgedeeld in drie corrigerende tinten, drie blusher tinten en drie verhelderende pastels. Shop hier online. Of hier….

Leestip! Klik hier voor de volledige collectie From Lancome with Love, waar deze blush deel van uitmaakt. Inclusief video tutorial!

Chanel Sunkiss Ribbon

Chanel’s collectie L.A Sunrise is geïnspireerd op een stad zonder schaduw. kleur en glans zetten de toon. Dit exclusieve palet heeft een verhelderend effect op de wangen met een stralende kleurenmix van roze, beige en koraal en creëert een ultra smooth finish. Note: de blush uit de lentecollectie is mogelijk niet meer te koop, maar in de zomercollectie zit een prachtig alternatief: met koraal en nude/skin: Les Beiges, Poudre Belle Mine…shop hier online.

 

Beautyjournaliste Emma selecteerde de mooiste blushes van dit moment.

Sisley L’Orchidee Palette Blush

Dit palet geeft instant glans en een frisse kleur aan het gezicht én egaliseert de teint. Gebruik hem als highlighter, bronzer en als blush; een echte multitasker dus! De formule is super lichtgewicht, voelt zijdezacht aan en versmelt perfect met de huid. Shop online.

Pupa Dot Shot Multicolor Pearl Blush

De zijdezachte en lichtgewicht textuur van deze blush-pareltjes zijn verrijkt met parelextract om je wangen van een nog stralendere glow te voorzien. Daarnaast ruiken de parels ook nog eens goddelijke floraal. Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Lees ook