Met EIMI maak je snel een heerlijke zomerse look

04:38 - 02:46
luistertijd 04:38 - leestijd 02:46

Samen met de haarstylisten van Wella EIMI hebben we vier heerlijke styles uitgezocht voor de zomer: of je nou thuis, op kantoor, op het strand of op een feest bent. Met deze looks zie je er gewoon lekker fris uit. EIMI is de nieuwe stylinglijn van Wella die vorig jaar geïntroduceerd werd. Je leest er hier ook nog meer over.

Beach Waves, zo maak je ze :

Spray EIMI Dry Me over je hele haar heen om het op te frissen en textuur te geven. Bewerk je haar daarna met je vingers en een fohn om een fris en natuurlijk uitziend volume te geven.

Stap 1: Breng na het wassen EIMI perfect Me en Ocean Spritz aan op het vochtige haar om een ruwe, matte, strandachtige textuur te maken. Droog eerst het haar aan de haaraanzet met een platte borstel.

Stap 2: Zodra de haaraanzet droog is, fohn je de lengten van het haar.

Stap 3: Modelleer het haar met een krultang. Gebruik hier het liefst afwisselende formaten van krultang voor zodat je een meer nonchalante look krijgt met grovere en fijnere krullen.

 

 

Wet look, zo maak je haar…

Stap 1: Breng na het wassen de EIMI Perfect Me aan om de gewenste textuur te maken. Droog het haar met een fohn en een platte borstel.

Stap 2: Zodra de haaraanzet volledig droog is, fohn je de lengten en creeer je de gewenste richting in de punten.

 

Stap 3: Breng EIMI Pearl Styler aan in de voorkant, van aanzet tot in de lengten. Definieer de uiteindelijke beweging met je vingers en een kam. De tanden van de kam geven een gestreept, net uit de douche, effect. Breng EIMI Glam Mist van aanzet tot punten aan voor  de finishing touch.

 

 

 

De ponytail, zo maak je de mooiste!

Stap 1: Deel het voorste deel af van de bovenkant van het hoofd tot achter het oor. Maak onder de verdeling een paardenstaart en zet deze vast met een haarelastiek.

 

 

 

 

Stap 2: Toupeer de bovenste sectie voor een grote hoeveelheid volume. Borstel zachtjes ove de bovenkant van de sectie om de textuur wat gladder te maken. Haal de sectie naar achteren en zet deze met nog een haarelastiek vast bovenop de paardenstaart.

 

 

Stap 3: Neem wat haar uit de paardenstaart, rol het om het haarelastiek heen en zet het vast met haarspelden. Dit creeert een gedefinieerde vorm en volume voor een betere finish. Plat de voorkant en zijkanten iets af met een kam en EIMI Stay Essential. Haal de textuur bovenop het hoofd een beetje los met je vingers, voor een natuurlijk warrig effect.

 

 

 

De visgraadvlecht, zo maak je deze….

Verdeel het haar in twee delen. Neem een kleine sectie haar op van het eerste deel
aan de rechterkant en haal het over het resterende deel in het midden.
Neem een kleine sectie haar uit het tweede deel aan de linkerkant en haal het over
het deel in het midden. Blijf stappen 2 en 3 herhalen totdat je klaar bent. Voor een
zachter en moderner effect, laat wat haar hangen voordat je aan de vlecht begint.
Pluk het haar iets losser voor een luchtige textuur.

Stap 1: Kam het haar naar achteren zonder een nauwkeurige scheiding. Maak aan één kant een visgraatvlecht, beginnend bij de vertex en vlecht tot in de punten. Maak de vlecht vast met een haarelastiek.

 

 

Stap 2: Doe hetzelfde aan de andere kant voor de tweede vlecht.

 

 

 

Stap 3: Laat de vlechten elkaar over het achterhoofd kruisen en wikkel ze om het hoofd. Zet de vlechten vast met haarspelden.

 

 

 

 

Zo onderhoud je de look: Maak gebruik van de textuur die je met de visgraatvlecht hebt
gecreëerd. Spray EIMI Ocean Spritz op het haar en vlecht verschillende secties. De volgende dag, haal alle vlechten uit het haar en spray met EIMI Dry Me. Dit frist je stijl op en geeft volume en textuur, voor een supernatuurlijke strand look.

MAIL & WIN!

WIN een fantastisch pakket EIMI haarstylingproducten bij BeautyJournaal.

Ga hier naar de actiepagina.

 

Lees ook