Met o.a. een suikerspray en een BB cream voor het haar

03:13 - 01:56
luistertijd 03:13 - leestijd 01:56

Wella Professionals gooit het roer om en brengt haar complete haarstylinglijn onder in een nieuwe lijn, die zowel een nieuwe naam heeft gekregen als nieuwe verpakkingen en…er komen ook nieuwe producten!

eimi styling

Ik ben, ik besta

De nieuwe productlijn van Wella Professionals heet EIMI, afgeleid van het Griekse EGO EIMI, oftewel, ik besta. De lijn is ontwikkeld voor iedereen die zijn eigen stijl wilt naleven en wilt opvallen.

Volgens brandmanager Ana Rodriguez waren zowel kappers als consumenten toe aan een vernieuwde, professionele stylinglijn met een verjongd en eigentijds uiterlijk, en van nog hogere kwaliteit. Ze vertelt: ‘Met EIMI komen we tegemoet aan de vraag voor een uitgebreide lijn met superieure stylingeffecten voor elke haarstijl, man of vrouw, jong of oud. Een aantal essentiële stylingproducten ontbraken en sommige formules en parfums waren aan een update toe. Net zoals sommige doseersystemen. Ook de buitenkant van de stylinglijn is geheel opgefrist.’

De EIMI collectie bevat maar liefst 29 stylingproducten; drie ervan zetten we even in de spotlights, omdat ze nieuw zijn:

wella-eimi-lancering

Dry Me

Dit is een droogshampoo waarmee je volume en een matte textuur kunt creëren. Je haar wordt opgefrist en vet wordt geabsorbeerd. Het fijne aan deze droogshampoo is dat deze veel minder dat ‘stoffige’ gevoel achterlaat op het haar dan een doorsnee droogshampoo. Dit dankzij de formule met tapiocazetmeel. Monique heeft dit al uit kunnen proberen, en ze beaamt het zeker.

eimi-lijn-wellaSugar Lift

De Sugar Lift spray is verrijkt met suiker en geeft het haar een gezonde look. Het haar glanst en voelt stevig aan. Ook ideaal voor vrouwen met krullen, want de krijgt meer definitie. We kennen natuurlijk al de zoutsprays voor stugge beachy lokken. Deze suikerspray is de tegenhanger.

Perfect Me

Een BB voor het haar. Dat is deze Perfect Me van Wella. Dit is een lotion die het haar glans geeft, herstelt, hydrateert en pluis tegengaat. Daarnaast wordt het haar intens beschermt tegen de hitte van stylingtools zoals een föhn of stijltang. Bij hitte wordt de beschermende functie geactiveerd.

Tijdens het pers event van EIMI kregen we meteen prachtige kapsels te zien, uiteraard gecreëerd met de EIMI stylingproducten. Kijk je mee?

Het haar van het model op de onderstaande foto is behandeld met de Sugar Lift spray. Het model heeft van nature bruin haar. Verven is een aanslag op het haar, en dus konden haar lokken wel wat verzorging gebruiken. De suikerspray zorgt ervoor dat het haar weer straalt. Daarnaast heeft dit model wella instamatic kleurtjes in het haar. Net zoals Monique onlangs ook heeft gedaan.

wella-eimi-styling-lijn

De lijn kan ook prima voor mannen worden gebruikt. Bij het model is het haar gestyled met de BB cream, oftewel de Perfect Me. Zijn haar is zacht en glanzend, zonder pluis.

eimi-wella-styling-bb-cream

Je koopt de hele EIMI collectie van Wella Professionals vanaf 2 mei in Wella Professionals Salons. De prijzen lopen van 14 tot 20 euro. Hieronder geef ik nog een overzicht van alle mogelijkheden:

eimi

Lees ook