Over het hoe en wanneer van aanbrengen

01:15 - 00:45
luistertijd 01:15 - leestijd 00:45

De highlighter truc die je waarschijnlijk nog niet kende

Het gebruiken van een highlighter is nu niet bepaald hogere wiskunde. Je brengt hem aan met een kwast (in het geval van een poeder) of met je vingers (bij een crème), precies op die plaatsen waar je jukbeenderen het meeste naar buiten steken. En dat is precies hoe de meeste make-up artists een highlighter aanbrengen. Maar wanneer ze dat doen, dat zal je nog verbazen.

Backstage bij de show met de lentecollectie van Jason Wu, creëert make-up artist Diane Kendal een super frisse en stralende look bij de modellen door highlighter te gebruiken vóór en na het aanbrengen van foundation. Ze gebruikt Lancome La Base Hydra Glow, dept de parelkleurige vloeistof op de jukbeenderen van de modellen en brengt daar overheen foundation aan. Ze laat de foundation een minuutje drogen en volgt met nog een dun laagje highlighter.

Diane: “Deze truc geeft de highlighter een extra kick en maakt de look nog intenser.”

Wat ons betreft spreekt de foto voor zich! Bron

LEES- en reviewtip! De strobingproducten die mua Liselotte van Saarloos onlangs voor ons testte.

Lees ook