Mascara voor je wenkbrauwen

02:33 - 01:31
luistertijd 02:33 - leestijd 01:31

Journaliste Emma tipt: browscara!

Of je nu van de ‘bushy Cara-brow’ of een verfijnde look houdt; deze zomer draait het nog steeds om perfect gestylede wenkbrauwen. Na wenkbrauwpotloden, poeders en creams bestormt een nieuw brow product de beauty-schappen, namelijk de browscara!

Beautyjournaliste Emma Wagenaar

Dit product houdt ergens het midden tussen een brow gel en een mascara: enerzijds kleurt het de wenkbrauwen subtiel en anderzijds zorgt de gelformule er voor dat de haartjes op z’n plaats blijven. De tijden dat je daar een oude uitgedroogde mascara voor moest gebruiken zijn voorgoed voorbij!

De browscara is vooral bedoeld voor het definiëren van de wenkbrauwen. Hij is minder geschikt voor het opvullen van ‘gaatjes’ of niet aanwezige wenkbrauwen. Ik zet de mooiste browscaras van dit moment voor je op een rij:

Benefit Cosmetics Gimme Brow

Als expert op het gebied van wenkbrauwen was Benefit één van de eerste merken met een speciale browscara. Dankzij de microvezels hecht de gel zich aan huid en haren, waardoor het effect van extra wenkbrauwhaartjes ontstaat. Zo krijgen zelfs de lichtste en meest onopvallende wenkbrauwen meer definitie. Vanaf juli te koop in 3 kleuren.

MAC Pro Longwear Waterproof Brow Set

Deze browscara verzorgt de wenkbrauwen, strijkt ze glad en geeft ze een natuurlijke kleur. De niet-vette formule hardt niet uit en geeft tevens een gezonde glans. Te koop in maar liefst 6 kleuren, zodat er altijd eentje perfect bij je past. SHOP hier online,

MUA Brow Define Tinted Brow Mascara

Deze getinte mascara voor de wenkbrauwen, links op de foto, legt de nadruk op de natuurlijke kleur en vorm van je wenkbrauwen. Het borsteltje zorgt voor een precieze applicatie. De formule klontert niet en hij is ook nog eens super budget-vriendelijk. Te koop in 3 tinten.

Rimmel London Brow This Way Gel

Rimmel’s Brow This Way Gel komt in 3 tinten en helpt je je wenkbrauwen moeiteloos te definiëren, stylen en ‘sculpten’. En de long lasting gelformule zorgt ervoor dat je wenkbrauwen ook de hele dag netjes blijven. SHOP hier online.

 

Dior Brow Styler Gel

Luchtige, niet-plakkerige gel-serum formule die de wenkbrauwen in één beweging modelleert, definieert en laat glanzen.

De handige klik-borstel-applicator geeft precies de juiste hoeveelheid af. Te koop in drie keuren: transparant, blond en bruin. SHOP hier online.

 

Lees ook