Bekijk haar inspirerende video: zo doet ze dat!

01:12 - 00:43
luistertijd 01:12 - leestijd 00:43

Lip art van Andrea Reed

Andrea Reed

De Canadese make-up artist Andrea Reed tovert lippen om tot ware kunstwerkjes. Gewoon eventjes je lippen stiften, is er bij Andrea niet bij. Voor haar creaties gebruikt ze onder meer verf en lippenstift, waarmee ze de meest kunstzinnige looks maakt. We selecteerden er een paar voor je.

Mocht je niet zo handig zijn, geen punt, want je kunt deze looks ook bereiken met lipstickers. In 2012 lieten we ze al eens testen.

Tutorials op Instagram en YouTube

Inspireren deze foto’s je om zelf ook aan de slag te gaan? Dat kan. Andrea deelt haar kunstwerkjes op Instagram, waarbij ze bij de foto’s aangeeft welke producten ze gebruikt. Of volg Andrea op haar YouTube kanaal Girl Grey Beauty. Hieronder alvast een voorproefje.

Persoonlijk vinden wij trouwens dit het allermooiste omdat het zo verfijnd is. Gevonden op Instagram. We weten alleen niet of dit echt is, dan wel dat de tekening er met photoshop overheen gelegd is. Dat maakt dit soort artwerk soms wel heel lastig te beoordelen.

Lees ook