Waarom zou je het met lipstick of lipgloss moeten doen? Als je echt eens uit je bol wilt gaan (wellicht met Koninginnedag binnenkort?) dat wordt dat wel heel verleidelijk met Passion Lips.

03:22 - 02:01
luistertijd 03:22 - leestijd 02:01

Waarom zou je het met lipstick of lipgloss moeten doen? Als je echt eens uit je bol wilt gaan (wellicht met Koninginnedag binnenkort?) dat wordt dat wel heel verleidelijk met Passion Lips. Prints voor op de lippen, met glitter, streepjes, luipaard- en slangenprints in sprankelende kleuren. Menig blogger heeft het al uitgeprobeerd, redactrice Debby kon het ook niet laten.

Passion Lips

Passion Lips stickers doen mij heel erg denken aan de neptattoos van vroeger, die plakplaatjes voor kinderen. BeautyJournaal schreef in 2011 al over de Violent Lips, stickers uit Amerika. Passion Lips komt uit Engeland, en ze worden nu in Nederland via webshops aangeboden.

Aanbrengen van Passion Lips

Voor het aanbrengen van de stickers heb je het volgende nodig: een schaar, een spiegel, een watje en/of wattenstaafje.

Voordat je begint is het belangrijk dat de lippen droog en vetvrij zijn. Je begint met de bovenste lip. Je plaatst de cupidoboog van de sticker op jouw cupidoboog, op deze manier meet je waar je moet knippen. Knip nooit aan de bovenkant maar altijd aan de onderkant bij de aangegeven lijntjes (zie foto).

Zoeken naar de pasvorm

Het op maat knippen van de sticker vond ik in het begin moeilijk en moest de sticker een stuk kleiner knippen dan de lijntjes aangeven. Vervolgens verwijder je de plastic laag en druk je de sticker met patroon naar beneden op de lip. Je pakt dan het wattenstaafje (of watje) doordrenkt met water en drukt ermee over de sticker. Het is belangrijk om veel water te gebruiken, water schaadt de liptattoo niet. Je dept van binnen naar buiten, vervolgens trek je de sticker weg en de tattoo zit op je lip. Daarna seal je de liptattoo door er met water nogmaals overheen te gaan. Wacht tot de lippen helemaal droog zijn en je bent klaar.

Ahhh en Ohhhh

Belangrijk bij het aanbrengen is dat je de lippen in een Ohh of Ahh vorm brengt. Voor glitter Passion Lips maak je een Ohh geluid met je mond en voor Passion Lips met een patroon maak je een Ahh geluid met je mond. Op de manier staan je lippen in de juiste vorm. Herhaal de stappen voor het aanbrengen van de onderste liptattoo.

Het resultaat

Het aanbrengen van de Passion Lips wordt makkelijker naarmate het vaker geoefend wordt. Na twee keer oefenen lukte mij het redelijk. Het resultaat is nog steeds niet 100% omdat het op maat knippen van de stickers (bovenlip) heel erg moeilijk is. Mijn bovenlip heeft een vorm die niet makkelijk in zo’n figuur te knippen is.

Desalniettemin vind ik het resultaat super grappig en zal het daarom zeker vaker herhalen. Wat mij ook opvalt, is dat de liptattoe na eten en drinken verassend goed blijft zitten. Sterker nog: het gaat er zelfs heel moeilijk af! Ik wilde mijn bovenlip opnieuw beplakken en heb met make-up remover (op oliebasis) mijn lippen rauw geschrobd om de liptattoe eraf te krijgen. Mijn eindoordeel is dat ik dit een heel leuk product vind, oefening baart kunst en dat geldt zeker voor de Passion Lips.

Lees ook