Inclusief een primer voor je masker!

03:48 - 02:17
luistertijd 03:48 - leestijd 02:17

Maskernieuws van Estee Lauder en Origins

Gezichtsmaskers vallen niet meer weg te denken uit ons beautyritueel. Daar waar vroeger reinigen en hydrateren voldoende was, willen we tegenwoordig meer. Van een heerlijk ontspannend masker tot een krachtig masker bomvol werkzame stoffen. Het is dan ook geen wonder dat er continu nieuwe maskers en bijbehorende producten worden gelanceerd. In dit artikel zetten we de opvallendste producten voor je op een rij.

Estee Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask

De Advanced Night Repair producten van Estee Lauder ken je vast wel (Ghita testte al eens het oogserum: lees hier haar review). Het merk heeft nu de voornaamste actieve bestanddelen uit deze lijn verwerkt in een krachtig en geconcentreerd foliemasker met een zogenaamde PowerFoil-technologie. Deze technologie bestaat uit een dubbele matrixstructuur, zie het als twee laagjes masker in één. De binnenste matrix geeft de geconcentreerde behandeling vrij, terwijl de buitenste foliematrix als het ware een beschermende cocon creëert die de bestanddelen uit het masker 25 keer sneller in de huid doet dringen dan een traditioneel katoenen masker, aldus Estee Lauder.

Belangrijke bestanddelen in dit masker zijn:

Je gebruikt dit masker eens per week voor het slapen gaan, in aanvulling op het Advanced Night Repair Serum. Shop hier online.

Origins By All Greens Foaming Deep Cleansing Mask

Gezond eten en bewegen is een goede manier om je lichaam te ontgiften, maar hoe zit dat met de huid? Origins, het nummer één maskermerk in de Verenigde Staten, introduceert daarom een nieuw masker, boordevol vitaminen en ingrediënten, die allemaal bekend staan om hun detox werking.

Reinigende bestanddelen uit kokosnoot en klei verwijderen verstopte poriën, terwijl een etherische oliemix van groene munt, citroen, sinaasappel en bergamot de zintuigen streelt.

Om te gebruiken, breng je het masker zonder te mengen met water aan op een droge huid. De crèmeachtige, zelfactiverende groene klei verandert in een koelende en rijke schuim die de huid diep schoonmaakt zonder uit te drogen. Masseer vervolgens in een cirkelvormige beweging, met natte vingers, om het schuim te reactiveren. Goed afspoelen na gebruik.

SHOP hier online.

Origins Maskimizer Skin-Optimizing Mask Primer

Hè?! Een primer voor je masker? Jazeker! Net als een schoonheidsspecialiste die de huid stoomt tijdens een gezichtsbehandeling
om de poriën te openen, verzadigt dit nieuwe product van Origins je huid met hydraterende en 
huidverzachtende ingrediënten om het voor te bereiden (in het Engels: primen) op een masker. Vergelijk het met een natte spons, die het water ook beter absorbeert dan een droge spons. Daarnaast maakt Maskimizer Skin-Optimizing Mask Primer het aanbrengen en het verwijderen van het masker gemakkelijker.

Het belangrijkste bestanddeel is zeealg, dat erom bekend staat de huid te kalmeren en hydrateren. Je sprayt dit product op een schone huid, waarbij je je ogen sluit om geen product in je ogen te krijgen. Dep de Maskimizer licht aan op de huid en breng vervolgens het gewenste klei, gel, crème, schuim of houtskool masker aan. Maskimizer wordt niet aanbevolen bij het gebruik van peel-off maskers.

Shop hier online.

Lees ook