Het is waar, onze Dorine testte het al eens onafhankelijk

04:00 - 02:24
luistertijd 04:00 - leestijd 02:24

Ieder vrouwenlichaam is anders en iedere vrouw heeft andere borsten. Borsten zijn er in allerlei soorten en maten. Borsten veranderen ook door de jaren heen. Soms kunnen je borsten kleiner of minder stevig worden na gewichtsverlies of kunnen je borsten gaan hangen na een zwangerschap en het geven van borstvoeding. En als je ouder wordt veranderd er nog meer in je lichaam. Het stevige klierweefsel maakt plaats voor vetweefsel en de huidelasticiteit van je borsten vermindert.

Wist je dat maar liefst 25% van de vrouwen ontevreden is over haar borsten, zo blijkt uit onderzoek.  Geen wonder dat borsten voor veel vrouwen een bron van onzekerheid zijn. Toch is een chirurgische ingreep vaak een brug te ver.

Hop is goed voor de borsten

Dat wisten hoppluksters uit Beieren al omstreeks 1500. Je kon de vrouwen die dit werk op de landerijen deden er in de dorpjes zo tussenuit ‘plukken’. Ze hadden namelijk stuk voor stuk grotere en vollere borsten. Tijdens het met de hand oogsten van hop komen immers actieve stoffen vrij die via het speeksel door het lichaam worden opgenomen. Daardoor wordt de groei van het borstklierweefsel gestimuleerd. Helaas hoeven vrouwen die van een biertje houden, niet op dit effect te rekenen. De hop wordt namelijk tijdens het brouwproces gekookt, zodat de ‘borststimulerende’ stoffen hun kracht verliezen. Met kloosterbier kan het wel, omdat de hop ongekookt is. Alleen moet je dan 75 liter per dag drinken om de borsten groter én voller te maken (!).

BreastGro® voor versteviging of vergroting van je borsten

Meer zelfvertrouwen en een mooi decolleté? Niet voor je partner of anderen maar gewoon voor jezelf, zodat jij je weer zekerder voelt en kunt stralen! BreastGro® Capsules is een voedingssupplement met een gepatenteerde natuurlijke hopformule om de borsten en het decolleté te verfraaien. En is een uitstekend alternatief voor een cosmetische ingreep.

Een dagdosering BreastGro® bevat precies de juiste én meest effectieve hoeveelheid hop. BreastGro® Capsules stimuleren het bestaande klierweefsel in de borsten. Tijdens de BreastGro® capsulekuur slik je 4 capsules per dag. Voor versteviging van de borsten volg je de kuur 3 maanden en voor een borstvergroting 6 tot 8 maanden. Daarna stap je over op een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag.

Klinisch onderzoek naar de werking van BreastGro®

Er is een dubbelblind, klinisch onderzoek uitgevoerd naar de werking van BreastGro® Capsules. De proefpersonen hebben BreastGro® of een placebo 6 maanden gebruikt. Voor, na en tussentijds werden lichaamsgewicht, volume en stevigheid van de borst gemeten. De belangrijkste conclusies: Bij vrouwen die ooit zwanger zijn geweest hadden de capsules het meeste effect. Het volume van de borsten was bij hen 21% toegenomen! ** Ook zijn de borsten steviger dan voor het gebruik van de capsulekuur.

** het effect is een gemiddelde en verschilt per persoon.

Is BreastGro geschikt voor mij?

Uit het klinisch onderzoek is ook gebleken dat de beste effecten werden behaald vanaf een cupmaat B. Hoe komt dit? BreastGro® stimuleert het bestaande klierweefsel. Hoe meer klierweefsel er aanwezig is, hoe groter de kans op ontwikkeling van het klierweefsel. Vrouwen met een A-cup moeten zich realiseren dat de kans dat BreastGro® bij hun werkt echt een stuk kleiner is. Wil je niet direct grotere, maar wel stevigere borsten? Dan kun je al na 3 tot 4 maanden resultaat verwachten en zijn je borsten steviger. Om het behaalde resultaat te behouden stap je over op een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag. Ga voor meer informatie naar de website van Breastgro.

Dit artikel is aangeboden door Breastgro.

BeautyJournaal’s Dorine deed een onafhankelijke test en dit is haar resultaat!

Dorine merkte na zes maanden wel degelijk een verschil in borstomvang, lees haar review hier op BeautyJournaal. Ze testte de producten volstrekt onafhankelijk.

 

Lees ook