Huidverbetering voor elke kleur en huidtype kan ook ontspannen zijn

05:28 - 03:17
luistertijd 05:28 - leestijd 03:17

De effectieve peelings zonder downtime van PCA Skin

PCA skin is inmiddels een begrip in zowel binnen- als buitenland als het gaat om luxe huidverzorging. De behandelingen van PCA skin zijn allesomvattend: van een goede reiniging tot een intensieve peeling, maar ook een lekkere massage is inbegrepen.

treatment dark skin pca

Peeling voor algehele huidgezondheid

Een peeling is een van de meest effectieve methoden om de algehele gezondheid van de huid te verbeteren. Bovendien wordt de huid er mooier van, want wie wil nou geen gladdere huid zonder pigmentvlekjes, acne of rimpels? Afhankelijk van het te behandelen huidbeeld is er bij PCA skin keuze uit diverse samenstellingen. De PCA skin huidspecialist kan in overleg kiezen voor een breed scala aan peelings. Ook kunnen er diverse, op jouw huid afgestemde combinaties gemaakt worden van de diverse zuren. De absolute meerwaarde van alle PCA skin peelings is dat er geen sprake is van een sociale belemmering na een peeling. Dus een belangrijke afspraak hoeft hier niet voor afgezegd te worden.

De basis: stimuleren van de celdeling

Het basisprincipe van een peeling met zuren is ongeacht het soort zuur hetzelfde: het stimuleren van de celdeling. Hierdoor wordt een gladde, jonge huid verkregen. Het voordeel van de chemische peelings bij PCA skin is dat er werkstoffen aan toegevoegd, waardoor op specifieke huidproblemen gewerkt kan worden.

Ook de gevoelige en donkere huid

Waar voorheen peelings alleen werden ingezet voor huidverjonging en structuurverfijning, worden ze nu ingezet voor alle huidproblemen. Zelfs voor de hypergevoelige of donkere huid. Een voorbeeld hiervan is de Sensi Peel: een peeling op basis van 6% TCA, waaraan melkzuur, Vitamine C en kastanje extract is toegevoegd. De peeling is multifunctioneel te noemen voor de gevoelige huid en zelf rosacea kan hiermee behandeld worden. Melkzuur brengt balans in de talgproductie, Vitamine C werkt tegen pigmentvlekken en kastanje extract verstevigt haarvaatjes waardoor couperose wordt behandeld.

pca sensi skinIntensief maar ook ontspannend – dat maakt PCA bijzonder

Het resultaat van een behandeling staat tegenwoordig voorop. Wel is het prettig dat je tijdens de behandeling van PCA skin ook een moment van ontspanning hebt. Vaak zijn peelingbehandelingen immers alles behalve ontspannend. Bovendien is het proces van vervellen ook niet aangenaam en belemmerd je sociale leven.

Bekijk hier ook alle behandelingen.

PCA skin is erin geslaagd om behandelingen te ontwikkelingen die effectief zijn en waarbij de beleving en luxe net zo belangrijk zijn. De huid wordt na een grondige reiniging uitgebreid gemasseerd waardoor je in de zen modus komt. Uiteraard wordt de nek, schouders en decollete niet overgeslagen. Echt een behandeling anno nu: je gaat mooi de salon uit, en je bijft mooi!

Onderhoud na de behandeling – je beste nazorg

Ook voor het herstel en het verfijnen van het resultaat heeft PCA skin producten ontwikkeld. Onderhoud is immers net zo belangrijk als de behandeling zelf. De huid dient goed beschermt te worden tegen UV- stralen. Indien de huid professioneel behandeld wordt door een PCA skin huidspecialist, en de huid goed beschermt wordt tegen schadelijke UV- stralen is het resultaat fenomenaal. De kracht van peelings zit in het herhalen en doseren ervan en niet het vernietigen van de huid waardoor de huid niet ‘gestript’ wordt. De behandeling is en blijft de basis voor een gezonde huid, terwijl je met de thuisproducten dit resultaat kunt verbeteren en plaatselijke problemen kunt aanpakken zoals pigmentvlekken of rimpels door middel van serums.

producten voor thuisgebruik en salon PCA skin

Bekijk hier ook alle producten.

Korte kuren

Nagenoeg alle behandelingen van PCA skin bevatten een peeling. Indien een huidprobleem in een korte tijd opgelost moet worden, kan er voor gekozen worden om in een korter tijdsbestek een aantal behandelingen te herhalen. Een goede richtlijn hiervoor is eens in de 3-4 weken. Hoe vaak deze behandeling herhaald dient te worden is afhankelijk van het huidprobleem. Wil je onderhoud van een gezonde huid, dan is eens in de 6 weken voldoende. Aangezien alle behandelingen van PCA skin zuren bevatten, is dit een perfecte onderhoud en een aanvulling op de producten die men thuis gebruikt.

pca treatment dark skin products

Getest door mensen voor de mensenhuid

De cosmetische chemicus, Dr. Ivana Veljkovic zwaait de scepter bij PCA skin als het gaat om de wetenschap. Haar missie is het opzoeken van het maximum haalbare resultaat bij huidproblemen en huidverjonging. In haar beleving zijn er grenzen en die weet je alleen te vinden als je ze opzoekt. Zo is de wetenschap al bekend met high tech werkstoffen en hun effecten op de huid, maar tot welke dosering is vaak onbekend. De werkzaamheid van alle producten is wetenschappelijk onderbouw en getest in ‘real life’ op mensen.  Deze mensen worden behandeld en testen de producten op hun probleemhuid. Hierdoor weet PCA skin precies welke dosering voor welk huidprobleem het allerbeste resultaat geeft. De PCA skin producten bevatten maximale doseringen aan werkstoffen zoals retinol, stamcellen, groeifactoren en peptiden.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van PCA Skin en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten en behandelingen van dit Amerikaanse huidverbeteringsmerk. 

PCAlogo

Lees ook