Voor glow & gladheid & volume + videoreportage

01:28 - 00:53
luistertijd 01:28 - leestijd 00:53

BeautyJournaal testteam krijgt PCA Skin 6% retinol peeling

Begin mei waren we bijna met ons voltallige testteam te gast bij huidinstituut Dermaesthetics in Bussum, de distributeur van het mooie huidverbeteringsmerk PCA Skin, uit Amerika.

IMG_5142

We ondergingen allemaal de gloednieuwe PCA Skin retinol peeling 6% (dit staat gelijk aan 0,6% retinoidezuur), gecombineerd met diverse krachtige anti-oxidanten uit Calendula, Olijf, Silybum Marianum en tocopherol ofwel vitamine E.

Gecontroleerde afgifte

Een pittige peeling die dankzij een gecontroleerde afgifte toch mild voor de huid blijft, maar ook langdurig doorwerkt. Wel tien dagen lang met een uitloop tot tien weken. De peeling geeft de huid een hernieuwde frisse gloed, een zacht huidoppervlak en meer stevigheid, wat zichtbaar moet kunnen worden in een toegenomen volume.

Zo worden de peelings aangebracht

Bekijk als voorproefje alvast deze twee leuke sneak preview films, hoe het ging. En binnenkort doen we dan uitgebreid verslag van de resultaten op onze huiden. Zowel van de peeling, als van de retinol nachtcreme die we meekregen voor thuisgebruik.

 

Binnenkort lees je onze verslagen over de uitwerking van de peeling op onze huiden en hoe het product voor thuisgebruik, de Intensive Age Refining Treatment 0,5% pure retinol night, ons is bevallen. Stay tuned!

Lees ook