De Oscars voor beautyprofessionals

02:04 - 01:14
luistertijd 02:04 - leestijd 01:14

Winnaars Beauty Awards 2016 bekend

Studio 21 in Hilversum stond afgelopen maandag helemaal in het teken van beauty. Voor de zevende keer werden de Beauty Awards uitgereikt, ook wel de Oscars van de professionele beautybranche genoemd. Victoria Koblenko presenteerde de avond en ruim 500 gasten zagen hoe de zeven winnende schoonheidsspecialisten hun prestigieuze prijs in ontvangst mochten nemen.

Het vak van schoonheidsspecialist in de spotlights

De organisatoren van het feestelijke event, het vakmagazine KOSMETIEK en de leveranciersorganisatie Beauty Trade Professional (BTP) over de award: “De Beauty Award is en blijft een tool om het vak schoonheidsspecialist en de daarbij behorende ondernemersvaardigheden in de spotlights te zetten. Je ziet mede door dit evenement dat de beautybranche volop in beweging is en een vergaande professionalisering laat zien,” aldus Corina Kuipers van KOSMETIEK.

Vakmanschap en ondernemersvaardigheden

Om een Beauty Award te winnen, dienen deelnemers een uitvoerig plan te schrijven, dit toe te lichten aan een deskundige jury en goede punten te halen bij een bezoek van een Mystery Guest. “Het vakmanschap is natuurlijk uitermate belangrijk bij deze wedstrijd, maar ik wil benadrukken dat ondernemersvaardigheden ook heel zwaar wegen in de beoordeling van de jury,” aldus Frank Slangen namens de BTP.

De winnaars van de Beauty Awards 2016.

Winnaars 2016

De volgende schoonheidssalons en –specialisten vielen dit jaar in de prijzen:

Voor meer informatie zie ook: www.beauty-award.nl

Lees ook