Een huid die voller, glanzender en schoner blijft….

03:38 - 02:11
luistertijd 03:38 - leestijd 02:11

Jarenlang zijn maskers een ondergeschikt kindje geweest in het beauty-aanbod. Maskers deed vaak ook niet veel meer dan extra hydrateren. Maar sinds de opleving van zuren, de plumping effecten van hyaluronzuur bekend werden en we zagen welke mogelijkheden zg nachtmaskers kunnen geven (over je nachtverzorging heen), zijn we om. Er is een innovatieslag gaan in het maskersegment. We lichten er drie uit.

Shiseido Ibuki Beauty Sleeping Mask

Een gelmasker dat je als nachtmasker gebruikt. Het stimuleert de huidfuncties. In de gel zitten gecondenseerde vitaminecapsules met C en E die openbarsten bij het aanbrengen op de huid.

De C komt in de vorm van ascorbyl tetrasopalmitaat en E is tocoferyl acetaat. Het masker is gemaakt op basis van oa. glycerine en dimethicone. Er zit een cocktail in van eveneens verzachtende en hydraterende extracten uit plankton en is geschikt voor de droge huid met een doffe teint en vermoeide uitstraling.

De Ibuki lijn van Shiseido is ronduit fantastisch, we kennen heel wat vrouwen die er groot fan van zijn, vooral in de leeftijd 25-35 jaar. Krachtig hydraterend en de huid weer voorzienende van een frisse glow.

SHOP hier online.

Dr Brandt Needles No More 3 D Filler Mask

Nu eens geen masker dat het gezicht slanker probeert te laten lijken, en dus contourverbetering te geven, maar een die juist wil voorkomen dat het gezicht te slank wordt! Ja zeker, in dit masker zit een stof die vetafbraak probeert tegen te gaan. Dus heb je al een smal koppie, en wil je niet dat je wangen holler wangen worden? Give it a try. Het is op zijn minst ludiek te noemen. Het is een leave-on die je direct op de schone huid aanbrengt. Daarna gaat je dagverzorging eroverheen.

Who does not want this? 😉 Go for it! Je shopt het masker hier online.

Kiehl’s Pollutant Defending Masque

Dit beschermende masker is ideaal als in je vervuilde stadse omgevingen vertoeft. Het beschermt de huid tegen de inwerking van agressieve deeltjes uit de lucht en maakt de huid ook weer schoon. De huid krijgt weer een stralende glow.

Het masker is op basis van shea butter en glycerine en bevat extracten van abrikozen olie, olijfpit olie, er zit squalane in en arginine en een citrus extract. En een extract uit Cilantro dat in staat moet zijn om de luchtvervuildingsdeeltjes van de huid los te weken (denk zware metalen). Het ruikt een beetje naar kruidnagel in combinatie met lichte citrus, erg prettig.

SHOP dit nieuwe masker hier online!

Lees ook