Geen last meer van uitgroei en zo gepiept

01:06 - 00:39
luistertijd 01:06 - leestijd 00:39

Nagellak trend: the negative space manicure

Het is grappig om te zien hoe trends gerecycled worden op Internet. Neem nou de zg. negative space trend, wat refereert aan een negatieve ruimte, ofwel niet ingekleurde delen op de nagel: het werd als trend in 2014 gespot op de catwalk, maar momenteel worden er op Instagram weer heel veel foto’s gerecycled. Waarom….dat is onduidelijk. Of niet?

Als trends leuk zijn mogen ze altijd terugkomen en dat gebeurt hierbij dus ook. Bovendien is het handig….niet je gehele nagel te hoeven lakken, zeker als je de onderkant openlaat…voorkom je lekker die uitgroei!

Negative space = ongelakt

Er wordt dit voorjaar veel geexperimenteerd met nieuwe hetzij heel subtiele artwerkjes, waarbij contrasterende streepjes het wonderlijk goed doen.


Zorg wel voor voldoende blanke lak en een corrector pen (shop hier) om uitschieters met lak direct te verwijderen. Laat je inspireren!

Lees ook