Geef een boost aan je verzorgingsroutine

03:00 - 01:48
luistertijd 03:00 - leestijd 01:48

Toptip: Paula’s Choice Resist 1% Retinol Booster

De Paula’s Choice Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster geeft een ware boost aan ieder serum of iedere moisturizer (zonder SPF). Je ervaart direct de gladmakende en huidverstevigende eigenschappen.

Krachtige retinol formule

Slechts een paar druppels van deze zeer krachtige retinol formule maken het heel eenvoudig om je dagelijkse huidverzorgingsroutine effectiever te maken tegen huidveroudering: het maakt rimpels minder diep en verstevigt de huid. Dit product helpt ook bij een huid die last heeft van puistjes en grove poriën. Net als alle producten van Paula’s Choice is deze formule 100% vrij van geur- en kleurstoffen.

Shop hier online

 

Intensief herstellende en anti-irriterende eigenschappen

Het krachtige ingrediënt retinol is in Paula’s Choice Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster gecombineerd met meerdere (uit onafhankelijk onderzoek) bewezen ingrediënten tegen huidveroudering. Het stimuleert de aanmaak van collageen, herstelt schade die in het verleden is ontstaan en zorgt voor een gladdere en jonger uitziende huid.

De samenstelling bevat daarnaast een rijke mix aan herstellende ingrediënten (o.a. ceramiden), antioxidanten (o.a. appel-extract) en oleosomen (plantaardige vetzuren). De ingrediënten allantoïne, haver-, wilgenroos-, zoethout-, grote klis- en wilg-extracten hebben anti-irriterende eigenschappen en kalmeren de huid.

Shop hier online

 

Hoe gebruik je dit product?

Breng de 1% Retinol Booster één of twee keer per dag aan na het reinigen, tonifiëren en exfoliëren. Meng één tot drie druppels door je favoriete moisturizer (zonder SPF) of serum en bepaal door de dosering zelf het resultaat. De Resist Retinol Booster kan tevens rondom de ogen worden aangebracht. Breng bovendien overdag altijd nog een breedspectrum zonnefilter met minimaal een SPF 25 aan.

Opbouwen en maatwerk

Ook is het belangrijk om het gebruik van retinol op te bouwen. Start niet direct met dagelijks drie pompjes, omdat je direct resultaat wilt zien. Op de onderstaande wijze kun je een moisturizer of serum op maat creëren voor jouw specifieke wensen ten aanzien van huidverbetering:

Shop hier online

 

Lees ook