Geraffineerde nude looks met topproducten.

04:09 - 02:29
luistertijd 04:09 - leestijd 02:29

Vorig jaar bracht de modewereld de ‘normcore’. Een combinatie van ‘normal’ en ‘hardcore’ die van toepassing was op een bepaalde kledingstijl: nonchalant, understated en elegant. Als je ernaar googlet, is het net alsof je een blik werpt in een fotoalbum van begin jaren 90. Hoogwater jeans met verfrommelde sweaters en alles in vooral lekker wijd.

No Make-up trend van Collistar Nude +

Deze no nonsense-trend is inmiddels ook overgewaaid naar de make-upwereld. De no make-up look past er perfect bij. Een ‘geraffineerde normaliteit’: make-up die je niet ziet. Collistar brengt een herfstwintercollectie uit die de nude trend naar een hoger level tilt. Met 8 topproducten voor skin, ogen, lippen en nagels bereik je in een mum van tijd de flawless look. Laura testte een aantal producten uit Collistar Nude +.

Blusher + Sculpting Powder

Met het veelzijdige poederdoosje kun je shapen, highlighten en een blush aangebrengen. De
donkere tint gebruik je op het voorhoofd, de jukbeenderen, de zijkanten van de neus en op de kaaklijn. Met de lichte kleur highlight je boven de wenkbrauwen, de neusbrug en de kin. Strijk met je brush over zowel de donkere als lichte kleur voor een combi die geschikt is als blush voor de wangen. Het resultaat is een slanker gezicht met popping cheekbones.

BESTE SHOPDEAL!

Lip Foundation

Veel make-upartiesten gebruiken vaak een normale foundation of concealer om de lippen lichter te maken bij een nude look. Met dit trucje kun je ook je eigen lipkleur neutraliseren om de kleur van een lipstick meer te laten spreken.

Dat is ook precies waarom Collistar komt met een foundation voor de lippen. Waarom dat speciaal voor de lippen nodig is? Normale producten zijn voor het gezicht bedoeld en kunnen de lippen uitdrogen, wat de lipstick weer niet mooier laat uitkomen. Deze lipfoundation voelt zacht en verzorgend aan op de lippen. Het bevat ook anti-aging bestanddelen. Gebruik alleen de lipfoundation voor een ingetogen look, breng een lipstick eroverheen voor een meer glamourous statement mét langhoudend effect. Bekijk hierboven de voor en na-foto.

BESTE SHOPDEAL!

 

Vibrazioni Di Colore Lipstick in 34 Biscotto en 36 Marsala

Bij een complete nude look mogen de lippen natuurlijk niet ontbreken. Smeer eerst wat van de bovenstaande lipfoundation op om te lippen te beschermen en jezelf van een long lasting effect te verzekeren. Ga voor de subtiele ‘Biscotto’ of voor meer kleur in het gezicht voor Marsala, de trendkleur van 2015. De even zo mooie Nude en Pale Pink zijn ook de moeite waard. Dankzij de bekende Vibrazioni di Colore formule lijken de lippen optisch voller.

BESTE SHOPDEAL!

 

Magic Eye Shadow in 1 Perla en 4 Bronzo

Tot dusver was ik heel enthousiast over de mooie lijn met neutrals van Collistar. De Magic Eye Shadows vallen helaas niet in de smaak. Ik ben sowieso niet een fan van liquid eyeshadows dus misschien is het persoonlijk. Hoewel de vloeibare oogmake-up trendy is dit seizoen, ben ik er niet voor te vangen. Deze van Collistar smeert in eerste instantie wel fijn uit over het oog. Blenden met je vinger is zeker nodig, anders kruipt het product gelijk in de fijne lijntjes. Dat laatste doet het helaas alsnog na een aantal uurtjes. Bijvoorbeeld bij de wimperrand verzamelt zich een lijntje. Vergeleken met Perla was voor mij was Bronzo meer een winner. Die pakte mooier en liet fijne sparkles achter.

BESTE SHOPDEAL!

 

Satin Effect Cashmere Nail Lacquers in Satin Nude

Je nude look wordt volmaakt met één van de neutrale lakjes van de Collistar Nude + lijn. Yes! de nagels doen mee met de no make-up trend. De zachte, verfijnde kleuren matchen met die van de lipsticks. Een Satin Pearl, Satin Nude, Satin Pink, en Satin Marsala geven een prachtige satijnen effect zodra de nagellak gedroogd is. Boven zie je het resultaat met één laagje.

BESTE SHOPDEAL!

 

Lees ook