Is het roodbruin, paarsbruin, wijnrood, donkerpaars? Marsala toont vele gezichten….

02:31 - 01:30
luistertijd 02:31 - leestijd 01:30

 

Marsala is door Pantone uitgroepen tot dé kleur voor 2015. Het is een prachtige diepe kleur die varieert van roodbruin tot paarsbruin, en die inmiddels ook het beautyschap bestormt. Marsala is trouwens Italiaans voor wijnrood. Verwarrend he;-)

De kleur komt in producten voor de lippen, ogen, wangen en nagels. Voor deze kleurtrend geldt: more is more! Marsala bewijst namelijk dat je met een mono-toon make-up in slechts één kleur ook een opvallende statement look neer kan zetten.

 

TIP

Deze rijke kleur voor zowel ogen als lippen en wangen? Met een creamy lipstick heb je ook aan één product zelfs al genoeg.

M.A.C Cosmetics Eye Shadow in Red Alert

Dat zelfs dieprode oogschaduw flatteert bewijst M.A.C met haar Red, Red, Red Collectie. Onze favoriet is de Red Alert; een roestige roodtint met een vleugje koper. Deze oogschaduw heeft een crèmige textuur en is daardoor extra hoog gepigmenteerd. Droog aangebracht is hij sheer en licht sprankelend, nat wordt het effect super intens met een metallic finish.

SHOP Mac eyeshadows hier online.

Collistar Mini Professional Lip Pencil in Burgundy No.14

Zo’n krachtige marsala lip vraagt om een flawless afwerking. Combineer een lipstick daarom met een matching lippotlood zodat je perfect contouren kunt maken. Deze van Collistar is lekker zacht en crèmig en blendable waardoor je hem ook gerust als lipstick voor de gehele lip kunt gebruiken, met een super longlasting effect.

SHOP Collistar lipmake-up hier online.

Essence The Gel Nail Polish in No.45

Bij donker gekleurde nagellak vallen chips het snelst op. Met een gelnagellak ben je gemakkelijk van dat probleem verlost, want deze hebben de longlasting finish van een gel manicure, maar het gemak van een normale nagellak. Deze budget versie van Essence houdt minstens zo goed als zijn duurdere soortgenoten, mits je je aan het volledige regime houdt (dus met speciale base en top coat).

Chanel Rouge Coco in Suzanne No.438

De klassieke Rouge Coco lipstick heeft een kleine update ondergaan met een gerenoveerde formule en een meer sprekende kleurencollectie. Wat er nieuw is? De lipstick is hydraterender, rijker en stralender qua kleur, waardoor hij veel comfortabeler draagt dan de oude versie en super soepel over je lippen glijdt. Het effect blijft vrij sheer, maar is daardoor wel heel zomers.

Lees ook